חברים, אשמח לעזרה

חברים, אשמח לעזרה

אני בעומס כל כך מטורף בשבועות האחרונים והקרובים שאין לי זמן להגיב ולשתף, אבל משתדלת לקרוא. גם זה משהו !!.

אשמח לעזרתכם !!
זקוקה לרעיונות - שעת סיפור של "גרגרים וזרעונים" מאת דתיה בן דור ,
רעיונות לתפאורה לא עולים בראשי הקודח (והעמוס, כאמור).
הסיפור מתרחש בחווה אבל אני צריכה משהו פשוט ומינימליסטי, למשל עץ או שניים ורקע ירוק. יש לי כמה עצים מספוג שהכנתי פעם אבל הם קטנים מדי למטרה ואין לי כאגע הרבה חומרים בבית. להכין עץ מקרטון ?? (רוצה שהאפרוח יציץ מאחורי העץ ויפגוש את שאר החיות), ואיך אעמיד אותו ??.

רעיונות, אנשים יקרים ??!!??

תודה רבה רבה והתנצלות לדודי ואבישג, ייקח לי כמה ימים לענות כי כאמור אני ע-מ-ו-ס-ה !!

מנסה לעזור

עמוסה זה טוב ואני מאחל שתמיד תהיי עמוסה ביצירה ועבודה

אם הסיפור מתרחש בחווה את יכולה לאפיין את התפאורה בדרכים הבאות:
על השולחן - במה תפרשי לבד ירוק עליו את יכולה להדביק בפינות שתחליטי פרחים קטנים, אפשר גם לקנות חתיכה קטנה של משטח דשא סינתטי, לחתוך לחתיכות ולהדביק לאורכו.
אפשר לפזר על הלבד גם חיות צעצוע מפסלטיק, כבשה,סוס,פרה וכ'ו (כאלה שבוודאי יש לך מהילדודס ואם לא אז קונים חבילה בכמה שקלים) כדי להוסיף לאווירה.
יש לך קרטון ביצוע - את יכולה להכין ממנו גדר עץ כמו בחוות והנה עוד מקום שממנו יוכל להציץ האפרוח במהלך ההצגה!
תוכלי לעשות 2 עצים די בקלות ועם חומרים שבוודאי יש בהישג ידייך... 2 בקבוקי פלסטיק של מים מינרלים או כל משקה אחר, צפי אותם בבד\לבד\צבע חום והגזע מוכן,
בפקק הבקבוק כמובן אין צורך ובפתח שלו את דוחפת ענפים שתכיני בעצמך או קנויים מכל חנות פרחים והעצים כמעט מוכנים,
כדי לייצב אותם את יכולה פשוט להדביק בתחתית הבקבוק וולקרו שיתחבר לוולקרו שתדביקי במקומות המתאימים על תפאורת הרצפה, אפשר גם להדביק על תחתית הבקבוק ריבוע מקאפה כבסיס.
נראה לי שיש לך כבר במה ציבעונית ושימושית כך שאולי אפילו אין צורך במסך אחורי שאגב, אם כבר הייתי בוחר בצבע תכלת\טורקיז\כחול כרקע שמיים כי יש מספיק ירוק מהתפאורה
ולגבי ההתנצלות - זה בסדר גמור ואני לגמרי מבין, גם לי לקח ולוקח זמן לענות בתקופות לחוצות כך שאין צורך בהתנצלות

תודה דודינקה, הבעיה שאני צריכה עץ גדול יותר

בגלל זה פסלתי את עצי הספוג שכבר יש לי, הם קטנים מדי ...

היי חגית מנסה לענות במהרה

ציירתי לך סקיצה זריזה ואת אמורה להכין אותה מקאפה,דיקט,קרטון של מקרר .... או כל חומר קשיח אחר.
העיקרון שגזע אחד את מכינה ללא צמרת ועלים ומכניסה אותו לחריץ הגזע השני כמו שבשירבוט.....
בהצלחה
דבוש

איזה קטע, רק עכשיו ראיתי ואתמול בלילה

הכנתי עץ ממש ממש זהה לשלך !!
אעלה את התמונה כשאסיים ...

תודה דבוש !

גרגירים וזרעונים- חגית יקרה

לפני זמן קצר פניתי לדתיה בן דור, ושאלתי אם אוכל להשתמש בסיפור הזה- היא השיבה שאצטרך לשלם זכויות יוצרים. אם את מופיעה עם הסיפור רק במקומות קטנים (כמו גני ילדים,ופעוטונים )אני משערת שלא תהיה בעיה, אבל אם זה משהו יותר גדול, אולי כדאי לך קודם לברר, שלא תסתבכי... (יש כאן בפורום כל מיני שיחות על זכויות יוצרים, וגם אפשר למצוא בגוגל. ) דודי, מה דעתך?
דרך אגב, בשנה שעברה שאלתי את מיריק שניר המדהימה, שאני מאד אוהבת את שיריה וסיפוריה, אם אוכל להשתמש בחומרים שלה, והיא הסכימה בשמחה, נתנה לי את ברכתה ואחר כך גם את המלצותיה, חיבוקיה ואני חושבת שגם את אהבתה. אבל לא כולם ככה- וזה לגמרי לגיטימי. תבררי קודם לפני שאת משקיעה את נשמתך. אני מכירה מישהי שעשתה משהו עם שמוליקיפוד וכמעט תבעו אותה. בכל אופן בהצלחה.

תודה ורד, אני מספרת את הסיפור שלוש פעמים

(בשבוע אחד) וזהו בפני קהל קטן מאוד כי אצלנו במושבים יש מעט ילדים

כמובן שאם זו היתה הצגה גדולה ו"מסודרת" הייתי מסדירה הכל כמו שצריך.

תודה לך על ההערה !!

חגית- עיצים ? אני לוקחת ענף בגודל שאת רוצה ,,

עץ ,תוקעת בקופסת שימורים..עם פלסטלינה בפנים שלא יזוז,
מצופה בנייר או בבד חום..או ירוק..
ומוסיפה עלים מבד, נייר, בריסטולי..
יוצא יופי של עץ ,העלווה לפי כמות העלים והענפים..

למעלה