חברים אתם לא יודעים איך אני מפחדת

sarit lang

New member
יהיה בסדר מאמי על תדאגי יותר מדי..!

אנחנו כולנו מפחדים גם אלה שלא גרים באזור שם...בכל זאת אנחנו כולנו באותו מדינה וכואב לנו אותו דבר אם זה בעיר שלנו או לא.... אבל תיהיה חזקה!!!!!!

orianush

New member
אני מקווה שיהיה בסדר.. ../images/Emo7.gif

המצב ממש מפחיייד.. נ.ב. אני שישי שבת בחדרה אצל סבא וסבתא שלי.. דודה שלי ילדה היום בת בקיצור המחשב פה לא כל כך בסדר אז יכול להיות שלא יצא לי לכתוב..

moranush86

New member
מאמי כולנו איתך

עם הרבה אמונה ושבע עיניים פקוחות הכל יהיה בסדר בעזרת ה'. אנחנו נעבור את זה

עדי!!!

תשמרי על עצמך.. הכל יהיה בסדר...! אני פה בשבילך.. אם את צריכה מש'ו באמת המצב כ"כ מפחיד היום.. ואני מקווה באמת שהכל יהיה טוב.. אוריאן... מזל טוב!!

מתוקה שלי

אני ממש יכול להבין אותך, אני או יותר נכון אנחנו, כי יש כאן המון כאלה, ש גרים בירושלים שהיא העיר הכי לא בטוחה לגור בה, ואני לא צריך לפרט, כבר רגילים למצב כשל איום שיכול להתממש בכל מקום, אוטובוס, פאב וכו'. ואת, לא רגילה , לאיום ממשי, וכשהוא מגיע ליד הבית שלך זה הכי מפחיד בעולם. תדעי, אנחנו איתך, כאן, ואת יכולה לשתף אותנו בכל מה שאת מרגישה. תשתדלי לא לראות חדשות ולהתעסק במה שאת אוהבת! זה חשוב. ודבר אחרון - הלוואי ב"ה שיחזרו השבויים הביתה בשלום. אני חושב על ההורים מצד אחד, ומצד שני על איך זה להיות בסיטואציה כזאת, רחוק מכולם, מוקף ברוצחים. שיהיה לנו שבוע שקט. מגיע לנו.

תודה רבה לכולם../images/Emo70.gif

באמת תודה
וגם לך לירן שדיברת איתי
תודה. אריאל אתה באמת צודק שזה מגיע לבית שלך,לסביבה זה הופך להיות הכי מפחיד בעולם. תודה לכולם ושנשמע רק בשורות טובות.אמן. עדי

lir2004

New member
עדידוש, דבר קטן וחשוב:

יש אימרה שאומרת (!): "דווקא ברגעים הכי קשים בחיים, צריך להיות חזקים, ולהוכיח לקב"ה שאנחנו מסוגלים לעמוד בכל לחץ, וככה הוא יעזור לנו!"... ועוד שיר שאני מאוד אוהב, אומר: "אל תאבד תקווה, גם כשהכל נראה אבוד, תמיד למעלה התשובה... ובטח באלוהים...". (מתוך "האהבה שלי היא לא האהבה שלו", למי שלא זיהה), מסכנה - את צריכה להיות חזקה, ולהאמין בקב"ה, שהוא יידאג דרך שליחיו על פני האדמה, להפסיק את המלחמה הטיפשית הזאת, ושיהיה לנו יותר טוב, ויותר נוח וכייף לחיות בארץ ישראל, מדינת היהודים, והמקום היחיד שבו יהודים יכולים לדעת שיש מקום שבו כולם יהיו איתם... וכמו שאמרתי לך היום, דוד אמר: "הגוף והלב שלי בישראל!", כי הוא הבין שהוא יהודי, וכמו שאומר השיר שחיבר מורי ורבי, עליו השלום: "אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת, רק מילה בעברית חודרת אל עורקי, אל נשמתי...". זאת הארץ שלנו, והם צריכים להבין שזה ככה, ולוותר, כי אותנו אף אחד לא יישבור, ואף אחד לא ינצח!, אנחנו העם הנבחר של הקב"ה, והוא יודע, שלמרות שביום-יום, אנחנו נלחמים נגד עצמנו, אנחנו עם מאוחד, ועם חזק, שיודע לתמוך כשצריך... אוואה... בחיים לא הרגשתי ככה אחרי שכתבתי משהו (אפילו לא אחרי שסיימתי את אחד השירים שלי...). זהו, אמרתי את שיושב לי בלב, ואני מקווה שכל מי שקרא, יפנים!

תודה תודה ושוב תודה

תודה על המילים שתומכות, אני עכשיו מרגישה יותר בטוחה מאשר בשעה שמונה וחצי שממש הייתי בלחץ,לירן תודה על השיחה שעזרה לי להיתגבר על הפחד.לירן הציטוט שכתבת של אהוד מנור חיזקת אותי עוד יותר
אני עכשיו משתדלת לראות ולקרוא כמה שפחות חדשות,ומקווה שהכל יגמר מהר ושהחיילים שנחטפו יחזרו במהרה ובשלום, ושכל הבלאגן יגמר כבר. ובאמת עוד פעם תודה לשרית,לאוריאן,למורן,לשרית,לאריאל וללירן
לא חשבתי שאני אפגוש אנשים מדהימים כמוכם
תודה
עדי

moranush86

New member
זה בהחלא מפחיד כשזה בא אליך

לבית שלך... אני 20 שנה בירושלים אז בשבילי זה כבר שיגרה... עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה אני גרה בישוב שהיה פעם התנחלות ויש כפרים ערביים ליד הישוב ורמאללה זה גם לידינו אז ברור שזה מפחיד. אני הייתי בפיגוע בירושלים (לא נפגעתי או משהו, רק הייתי קצת בשוק והיה לי טראומה) וידיד שלי נהרג בפיגוע המשולש בירוששלים ועוד חבר משפחה נהרג בפיגוע ירי פה בישוב ועכשיו חזרתי מבילוי ואשכרה זרקו עלי אבנים כשנהגתי בדרך חזור... אז כמה שמתרגלים, אני ממש מפחדת ממש ממש מפחדת. אני גם חלק חשוב מהפלוגות הלוחמות (אני ספקית וספקים מביאים ציוד ליחידות הצבאיות) ואני רואה כמה ציוד יורד ליחידות וזה פשוט מפחיד שלא נדבר על מרתיע... אני מתפללת לאלוהים באמת שיפסיק את כל הזוועה הזאת ושיחזיר את האחים שלנו הבייתה שלמים ובריאים וייתן לנו לחיות את חיינו בשקט ובשלווה, אמן! כל מה שיש לי עוד להגיד בשעה הזאת זה שאנחנו עם קטן אבל חזק וברגעים הכי קשים אנחנו הכי ביחד. יהי טוב בעזרת ה'!!! עדי - אולי תעברי בחופש הגדול לאיזו דודה או משהו באזור המרכז... שלא תרגישי מאוימת ושלא תפחדי... בכל מקרה אני מוסרת לך ולכולם חיבוק גדול ונקווה שבעזרת ה' כל הבלאגן ייגמר שתהיה לנו שבת שלום ובעיקר שבת שקטה

ניר86

New member
מותק תהיי חזקה !!!

ותשמרי על עצמך...זה טבעי שתהיי לחוצה במצבים כאלה !! מי לא היה לחוץ אם היה קורה לו דבר כזה שמתקרב לבית שלו ??? לכל אחד בחיים יוצא להיות במצבי פחד כאלה או אחרים שלא נדע ..אבל מה שבטוח שאחריהם תמיד יוצאים מחוזקים. אז תהיי חזקה ושמרי על עצמך ..כולנו פה בשבילך ! אז שתיהיה לנו שבת שקטה זה כל מה שאני מבקש ומתפלל לשלומו של כל אחד ואחד מאיתנו בארץ בכלל לכל אדם באשר הוא ..ושהחיילים יחזרו הביתה בשלום! שמרו על עצמכם ! וכמובן שרק לצאת חזקים ממצבים כאלה ! לא ישברו אותנו !

חן 16H

New member
עדי אוהבים אותך!!

כשקשה לנו בחיים אנו נעזרים בכלים ובעזרתם עוברים את הקשיים . כשמדינתנו שרוייה בהתקפות מצד האוייב אנו יכולים לקחת איתנו את אהבת האנשים הסובבים אותנו וליצור ממנה גדר של הגנה שאף אוייב לא יוכל לפרוץ. אוהבים אותך !!! את האהבה אי אפשר לנצח נ.ב מזל טוב אוריין.

הילונת90

New member
גמני,סבתא שלי ודודה שלי גרות בצפת

ובמרפסת של דודה שלי נפלה קטיושה וליד הבית של סבתא שלי 2 ולכן אתמול הן באו אלינו מצפת והן היו נורא נסערות וגם שני הבני דודים הקטנים (בן ובת בני 3 ושנה וחצי) מזל שלא קרה להם כלוםם

ארץ אין ברירה

כי זה מורגש מכל כיוון כי ככה זה אצלנו הזמן הופך לשגעון הזמן מתעתע בנו בין התקוות האבודות מתוך החושך הגדול מן המיצר שלנו שלא ניפול שלא נחדול שנשאר כולנו יחד לעולם לא עוד לא נשבר וזה כואב גם לנו זה כואב עכשיו הלב בוכה כי אין לו מנוחה אני חולם אותך את יחידה בטוב וגן ברע את ארץ אין ברירה והגשת האין מוצא לאן הולכות רגלינו ופה ברכה ושם עצה הכל תלוי בגורלנו הכל תלוי על חבל דק מתוך הרגש הסוער מהתקווה המתגברת מתוך הצורך הבוער לאהבה המשחררת לאהבה הכי שקטה

lir2004

New member
חחחחחחחחחח

בדיוק כמה שניות לפני שנכנסתי, סיימתי לשמוע את השיר הזה... גם אני חושב שהוא די מתאים למצב שאנחנו עוברים... המלחמה הבאמת מיותרת הזו... והייתי מאוד רוצה להתחיל פה להגיד כל מה שאני חושב על הערבים ה_ _ _ _ _ האלה... אבל... יש לי טאקט, ויש גבול עד כמה בן אדם יכול לקלל ביום (ואני לא אחד שמקלל הרבה, רק כשזה מגיע לדיונים על היטלר והערבים...). בקיצור, אנחנו חייבים להיות מאוחדים האחד עם השני, ולתמוך באחינו החיילים, ששומרים עלינו, והם, הם, למעשה, השליחים של הקב"ה, כולנו השליחים שלו, רק שלא הרבה מבינים את זה... אנחנו צריכים להפוך את העולם הזה לטוב יותר, כי, לצערנו, לא כל עם ישראל, הוא כזה מקסים כמו אנשים הפורום הזה, ואנחנו צריכים להבין, שנולדנו כדי לתמוך ולאהוב האחד בשני, ואף עם אחר, ובטח שבטח לא חיות האדם האלה, לא ינצח אותנו! עוד כמה צ'יטוטים מתאימים: "בוא נמשיך, החיים לפנינו, לא מאוחר, מחר יום חדש, החלום יגווע אם נאבד את התקווה, אז הושיטו יד לאהבה!". (מתוך "התקווה" - סאבלימינל והצל). "אני מביט אל המרומים, ובליבי יודע, שברגעים הכי קשים, יש קרן של תקווה, אני מביט אל המרומים, ולא שוקע, כי מלמעלה אלוקים שולח אהבה...". (מתוך "מביט אל המרומים" - משה פרץ). יש עוד כמה, אבל אין לי כוח יותר לכתוב... שתהיה לכולנו שבת שלום, שלווה וכייפית, למרות האירועים...

9B9

New member
אין ממש מה להגיד

אבל כמו שאחרים אמרו תנסי להיות חזקה ולהתעסק בדברים אחרים..אני מקווה שהכל יגמר מהר!

למעלה