חברים.....את החגים האלה לא נצלנו

orlu

New member
חברים.....את החגים האלה לא נצלנו

למיפגש פורום מכאן שיש לנו מספיק זמן עד חנוכה להיתאמן בטיגון לביבות וסופגניות נוסח הונגריה ולהתכונן למפגש פורום שממממממ זזזזזזז מממממממ ןןןןןןן מזמן לא היה מה דעתכם? ושיהייה שבוע טוב למילואימניקים למבקרים בחו"ל לחוזרים לשיגרה ולאלו שיתעצבנו מחר מן השביתה הצפויה.....

טומי*

New member
הייתי מציע מפגש במרכז הארץ.....

ולא כפי שהיה בפעם הקודמת בצפת.אם כי הרוב קובע, ומה שתחליטו זה מה שיהיה. ערב טוב!

olee

New member
מה לא היה מיפגש מאז צפת??ואני

חשבתי שפיספסתי מפגשים, אני אשמח במרכז הארץ,שהרי מי שרוצה להגיע למוזיאון עושה זאת בכוחות עצמו לפרקי זמן שברצונו לא? אלא אם כן אני טועה

liti

New member
אולי במסעדת בודפשט-

על צלחות גדושות באוכל הונגרי? כך אף אחד לא יצטרך לעמוד ולבשל...

orlu

New member
נשמע טוב,אני בעד אם כי גם בירושלים

יש מסעדה הונגרית אם בא לכם זה מרכז לא?

ברק 188

New member
מפגשון (ולא של שרון)

סביבון סוב סוב,עד חנוכה אפשרי על כך לחשוב, אם כאני שבעתי ממפגשים בזמן האחרון,אך פה יש פתיון לביבות וסופניות הונגריות שם "נהוכל" לרוב . והיה המפגשון יתקיים=לנס גדול היה פה. תומך במרכז ורצוי בלי בשר.

kropacsek

New member
אני בפנים!

בכל מקום, עם או בלי FANK. עוד 59 שעות, אבל מי סופר..

olee

New member
הרמקולים ל cropacek ?נא להתאמן

גם אני בדרכי למילואים....אבל רק יום אחד לא צריך ליטרוח

קרן משם

New member
היי חכו לי...גמני

רוצה!! אבל לא יודעת מתי חנוכה בכלל לבושתי. אני מגיעה בתחילת דצמבר, יש מקום לדבר על לראות אתכם? אני לא מבשלת, מקסימום אביא מה שתגידו לי מפה... שוקולד מילכה הולך?

ברק 188

New member
קרן בשבלי יין טוקאי,ולקנבלים פה ..

תביא נקניק הונגרי,נשמח לראות לך.

קרן משם

New member
../images/Emo6.gif

אין מקום להזמנות אישיות, מה שאביא יהיה לטובת כל הנוכחים, פייר אינאף בהתחשב בזה שיש לי רשימות "מכולת" מפה להודעה חדשה למשפחתי וכולה 50 קילו יכולה להביא ארצה... טוקאי עלי! ונקניק כוונתך לפיק? או שמא הרץ??? מה באמת המועדף? [מבחינת מחיר הם שווים]

למעלה