חברים בבקשה לעצב את התמונה הזו.. בבקשה :S
Ninja New member 17/7/09 #3 ../images/Emo6.gif הערת אגב, או ביקורת עניינית... היה נחמד אם ניתן היה להתאים את גדלי התמונות/דמויות בצורה פרופורציונלית יותר. מצא חן בעיני הרעיון.
../images/Emo6.gif הערת אגב, או ביקורת עניינית... היה נחמד אם ניתן היה להתאים את גדלי התמונות/דמויות בצורה פרופורציונלית יותר. מצא חן בעיני הרעיון.
S smexyboy New member 17/7/09 #4 ../images/Emo70.gifתודה רבה!! אני מת על העיצוב אבל... ninja רציתי אתה תנסה לעצב לי תמונה את יכול לנסות בבקשה אני אוהב את העיצוב של mordechai80 אבל תנסה בבקשה כולם מוזמנים לנסות. ninja אני מצפה למשהוא יפה !!!
../images/Emo70.gifתודה רבה!! אני מת על העיצוב אבל... ninja רציתי אתה תנסה לעצב לי תמונה את יכול לנסות בבקשה אני אוהב את העיצוב של mordechai80 אבל תנסה בבקשה כולם מוזמנים לנסות. ninja אני מצפה למשהוא יפה !!!
S smexyboy New member 18/7/09 #10 תודה רבה אבל עוד תמונה לעצב. אפשר גם לרטש ../images/Emo13.gif תודה אבל הינה עוד תמונה.
Ninja New member 19/7/09 #13 בוודאי שאפשר. כל אחד מרטש/מעצב בסגנון שנראה לו. הפואנטה כאן היא שכך התחשק לי לעצב את התמונה הפעם. עיצוב חוזר אפשרי. אך אם לא תתנגד, הוא כבר לא יבוא ממני.
בוודאי שאפשר. כל אחד מרטש/מעצב בסגנון שנראה לו. הפואנטה כאן היא שכך התחשק לי לעצב את התמונה הפעם. עיצוב חוזר אפשרי. אך אם לא תתנגד, הוא כבר לא יבוא ממני.