חברים בבקשה תכתבו בפורום הראשי

dascalu jacob

New member
חברים בבקשה תכתבו בפורום הראשי

למי שלא נראה שיתעסק בלמחוק הודעות. אנחנו לא סוג ב.

cronic1

New member
לא מסכים איתך

אני חושב שעלינו לכתוב כאן או בוואלה. מתגובותיך נראה לי שאתה אדם מתאים לניהול הפורום,יחד עם אורי או זותי. המנהלים בפורום הראשון יותר מידי קטנים לתגובה ממני. שימשיכו להתעסק בפראנויות שלהם באיתור טרולים.

האמנם?

קטנים לתגובות ממך? או שפשוט חסמו אותך כי היצפת אותו עם הודעות נבזיות?

cronic1

New member
לא מזיז לי

אדון מנהל מחופש. פורום זה אמצעי לא מטרה חשובה בחיי. משהו לא אהב את הביקורת שלי אז נחסמתי-אז מה? אתה רוצה שאני אתחנן עליך?של נעליך מעל רגליך. יש המון פורומים ברוך השם,ובקרוב יפתח פורום אמנויות לחימה בy-net קאפיש-בלי עין הרע. הבירה עליי בפאב דבלין ברחובות.

הפנו את תשומת ליבי להודעתך

כי אני לא גולש בפורום הזה מתוך חוסר עניין. רמזת שאחד המנהלים שגר ברחובות (ואני חושב שיש רק אחד כזה) כתב את ההודעה מעל. אז כדאי מאוד טוניק שתרגיע את הפראנויה שלך. אם אכן נחסמת אז בוודאי זה נעשה בגלל הודעות כגון זו שכתבת פה מעל.

cronic1

New member
זאב בלי עין הרע

טעית. תמיד אפשר לשפר לא נורא. אני שועל קרבות ותיק לא מתרגש מחסימה זו או אחרת. תהנה. תמשיך לספור טרולים,ולהאשים גולשים תמימים בהתחזויות. אני מכיר אותך טוב מידי גולשים אחרים לא. הבירה עליי. טוניק

דאביל

בפאב דאבלין אני לא שותה ובטח שאין לי רצון לשתות איתך. אם החלטת להדביק לי את הניק בלי עין רע שיבושם לך. כשאני קורא את ההודעות של הניק הנ"ל אין לי בעיה עם זה כלל. בשמחה, זאב.

cronic1

New member
עזוב אותי באמשךךךך

ברחתי מהפורום שלכם עכשיו אתה מציק כאן. תן לנשום שאני לא אקח את ההטרדה שלך באופן אישי. הבירה עליי ידידי בלי עין הרע.

cronic1

New member
מה היה אומר פרויד על הפליטה שלך

דאביל. רצית לקרוא לי דביל? בלי עין הרע אתה פראנויד.

garey

New member
dascalu jacob אמת ויציב בדברייך,

למעט תגובות ,על מקרה מכפיש זה .לא מפרסם לא מודיע על כל ארוע , שיתרחש בקרוב או בעתיד, אדם ברמת חשיבה סיגנון ואיכות כתיבה ,ופרושים מהמעולים טוען כך, קטונתי מלהגיב אחרת.

דסקלו ידידי,

נכון,שני עוזאני אכן נע קדימה במשך הקרב תוך שהוא מקבל חבטות מצידו של לזר,אך תוך כדי התנועה קדימה חבט עוזאני בלזר,אשר הוציא מכות רק בכדי לנסות ולעצור את התקפותיו של עוזאני.עוזאני שלט לכל אורך הקרב כמעט בכל הקשור להתקפות,חבטות חזקות ומדוייקות יותר מיריבו,ודחיקה של היריב לכיוון החבלים והפינות.במקביל,לזר הפגין יכולת טובה בקרב,ללא צל של ספק,תוך כדי שהוא תוקף את עוזאני חרף מכותיו של שני.לסיכום הקרב ניתן לומר כי שני הלוחמים,הפגינו יכולת פיזית וכושר גופני מעולים וקרב רווי אקשן וזאת למרות היותם "ירוקים" ב"זירה". הקרב של הגר שמואלפלד והלנה שלקובניקה,בלט בשני אספקטים:כוח וטכניקה. הלנה היכתה בכוח,והיו מכות אשר באמת פגעו בהגר,אך בכללי הלנה לא כיוונה מכות למטרה מסויימת כי אם שלחה מטר של מכות לעבר הגר,בתחילת הקרב,ניסתה הלנה לעבוד בסגנון של הגר (טכני) אך מהר מאוד עברה לסגנון ה"כסאח". הגר,עבדה בקרב על הרבה תזוזות פלג גוף עליון ועבודת רגליים,תוך שהיא יוצאת מטווח המכות של הלנה בזמן שזו מכה,ומיד אח"כ חוזרת במכות מצידה שפגעו במדוייק בהלנה (במיוחד מכות הג'אב).גם קרב זה היה מרתק ומעניין והכבוד כולו מגיע לשתי המתאגרפות שנלחמו בצורה יפה חזקה וספורטיבית אשר גרמו לקהל לעמוד על רגליו ולעודד את השתיים לכל אורך הקרב. אורי צבי,

למעלה