חברים בוא נסכם את E3. מה 4 המשחקים שהכי הרשימו אתכם?

חברים בוא נסכם את E3. מה 4 המשחקים שהכי הרשימו אתכם?

לא משנה אם הם נחשפו בעבר או שהם חדשים, מה ה4 שהכי הלהיבו אתכם?
מנגד, מה המשחק שהכי איכזב אתכם בE3 ? גם אם האכזבה היא שהמשחק לא הגיע לE3.

PlayGirl3

New member
הכי מרשים Eagle Flight

1. ספיידרמן- טריילר חשיפה מעולה. המשחק נראה מדהים. ממש רוצה לראות עוד ממנו ובמיוחד רוצה לדעת מה הסיפור ומי הנבלים.

2. God of War 4- שינוי מרענן ונחוץ לסדרה. אהבתי את הפרקים הקודמים אבל לא אהבתי במיוחד את זווית הצילום ככה שאני מברכת על השינוי. גם המיתולוגיה היוונית כבר חרושה למוות, טוב שהחליפו אותה (למרות שגם המיתולוגיה הנורדית בשנים האחרונות זוכה לחשיפה מאוד נרחבת עם היקום הסינמטי של מרוול, הויקינגים וכו' גם היא צפוייה להימאס בקרוב). רוצה כבר ללכת מכות עם אודין. מעניין גם מה הקטע עם הבן של קרייטוס. מי אמא שלו ומה האלים רוצים ממנו עכשיו.

3. הורייזון- טריילר מקסים. הקרב עם הרובוט תוך כדי רכיבה על רובוט אחר היה פשוט מדהים. נראה כל כך כיפי.

4. We Happy Few- אווירה קריפית ומצמררת. מאוד מזכיר את התחושה של ביושוק הראשון. לא יודעת אם המשחק יהיה טוב כי אני מבינה שזה רק התגנבות ולא שוטר, אבל בתור טריילר הוא היה מעולה.

מאכזב שסוני בזבזו זמן על משחק לגו של סטאר וורז ועל סקיילנדרס. אני עדיין מאמינה שהם לא רצו לחשוף שם את RDR בגלל הטבח באורלנדו ודחפו כמה שטויות במקום.
מאכזב גם שהטריילר של פרסונה היה הטריילר שכבר ראינו רק עם כתוביות.
משחקים שאיכזבו בהעדרם: יחידת המתאבדים, סליפינג דוגס חדש אם בכלל קיים, ני נו קוני 2.

הבן של קרייטוס זה תור לא?

כאילו אולי הם עשו שינוי למיתולוגיה. או שקרייטוס הרג את אודין ואימץ אותו? אני כבר לא זוכר את הממבו ג'מבו שהלך בGOW הקודמים כי לא הזיז לי מה הלך שם אבל במשחק הזה העלילה מאוד מענינת אותי. בכל מקרה יהיה מרתק לגלות את זהות הילד.

סליפינג דוגס חדש קיים, למה הם לא חושפים אותו אלוהים יודע. וכן יחידית המתאבדים והבאטמן של דמיאן איפה הם היו לעזאזל? מי הטמבל בWB שחשב שהמשחק מכות עם סופרגיירל (שהיה נראה מצוין) יספיק לנו??

PlayGirl3

New member
זאת תיאוריה שאני מקווה שלא תהיה נכונה

אני רוצה להילחם עם ת'ור ואודין, לא להפוך אליהם. זאת כל המטרה של GOW.

שלי....

1. הוריזון: מזמן לא ראיתי עולם אחר שפשוט בא לי לגור בו, להוריזון יש עולם כזה.הגיבורה מצאה חן בעיני מאוד, גם המראה שלה, וגם זה שהיא חתיכת פטפטנית שלא מפסיקה לקשקש. (מקווה שגם במשחק המלא היא תדבר המון)
גרילה הלכו על משהו נורא אמיץ, גם גיבורה נשית, גם לא שוטר, גם דגש על חץ וקשת, הIP החדש. הכי מעניין של הדור הזה לדעתי.

2. ספיידרמן: ללא ספק פצצת האטום הכי גדולה בE3 היתה שמשחקי ספיידרמן מהיום הם בלעדיים לפס4. המשחק נראה כמו פאקינג סרט מרוב שהוא טוב!.
אני מקווה לראות את הלטאה, קטל, וכל הגדולים.אני מקווה שיהיה גם הרבה סייד קווסטים שמצילים בהם אזרחים ועוברי אורח, כי זה נחוץ לתחושת הספיידרמן.

פליז איסומאניק, אל תהפכו את חוש העכביש ל"ראיית לילה" בבקשה.
הם המפתחים היחידים שיכולים לעשות ספיידרמן טוב, אני פשוט יודע את זה.

3.GOD OF WAR 4. אני לא אשקר הקטע עם האייל, היה קצת קיטשי, והרגיש קצת כמו בדיחה על טומב ריידר. בכל זאת המשחק נראה מעניין בטירוף, רגשי בטירוף, ואני אחד שהעביר סרטונים בGOW במשך שנים, כי לא יכולתי לקחת את קרייטוס המעפן

הזה ברצינות. עכשיו הקרייטוס שנחשף, בוגר, אבא, אבא קשוח אמנם אבל עם המון רגש לבן שלו והסיפור נכתב על ידי הכותב של lost planet 3 ככה שיש סיבה להתלהב, הגיימפלי מזכיר את נינג'ה תאורי, שזה כל מה שיכולתי לבקש.

4. Yooka-Laylee- שמתי קישור למנגינה אחת מהמשחק מי שיכול להגיד שזה לא מקסים... אין לו נשמה.עד שז'אנר הפלטפורמה מת הוא היה אחד הז'אנרים הכי אהובים עלי, משחק בלי הגיון רק איגיון, טירוף לטאה ועטלף חמודים בתור דמויות ראשיות והמון המון קולקטבולס איזה אושר.חזרנו לשנות ה90 סוף סוף.

המשחקים המאכזבים:
מאס אפקט 4- ראינו ממנו ממש טיפה וכל מה שראיתי אהבתי,למשחק יש גיבורה ראשית כברירת מחדל והגרפיקה נראת אלוהית, אם היה נחשף בצורה נורמלית בטוח היה אחד ההכי מצופים שלי.

רזידנט איוול 7- שיחקתי בדמו, הוא היה טוב, מפחיד רצח וטוב מאוד, ובVR הוא היה אדיר, זה מה שעושה אותו למאכזב עוד יותר. הוא משחק טוב, הוא לא רזידנט טוב.

ני נו קוני 2: לא משנה כמה אני מנסה להיכנס למשחק הקודם אני לא מצליח כי יש לו את מערכת הקרב הכי משעממת שאי פעם נתקלתי בה, הייתי סקרן כל כך לראות
אם ההמשך עשה קמבק למערכת קרב מסורתית בתורות, יצאתי מבואס שלא הגיע.

טומב ריידר חדש: סקוור הבטיחו הכרזות גדולות לחגיגות ה20 שנה של לארה, איפה ההכרזות??

PlayGirl3

New member
נבל אחד ודאי במשחק של ספיידרמן

Mister Negative
רוב האויבים שרואים בטריילר עם המסיכות הסיניות הם החיילים שלו שהוא קורא להם inner demons.
הוא נבל יחסית חדש ופחות מוכר. הוא סובל מפיצול אישיות והצד הטוב שלו לא יודע על הצד הרע. יש לו כוחות ריפוי, שליטה מוחית, סוג של אנרגיה שחורה שהוא יכול לטעון איתה כלי נשק והוא גם מאוד חזק.
יש גם קטע בטריילר עם מכוניות משטרה וברקע רואים מקום בשם F.E.A.S.T זה בית תמחוי שהצד הטוב שלו מנהל ודודה מיי מתנדבת שם.

חוץ ממנו כנראה שגם לנורמן אוסבורן (הגובלין) יהיה חלק גדול במשחק. אפשר לראות בטריילר שלטים של "אוסבורן לראשות העיר" ויש סצינה שרואים את הבניין שלו עם השלט Oscorp מתפרק.

הוא די מגניב ומעניין.

אהבתי את הדואליות הזו של טוב ורע באדם אחד אלה הנבלים שאני הכי אוהב, הכי מורכבים.קראתי בוויקפדיה שהוא גם יכול להטעין את החרבות והסכינים שלו באנרגיה שחורה,ושהוא מספיק מהיר בשביל להתחמק מכדורים (וואו) ולחתוך אותם עם החרב שלו.

נשמע תותח. מעניין אותי אם הוא יהיה נבל שבכל זאת מתחבר לספיידרמן (הצד הטוב שלו)

לא ראיתי את השלטים בטריילר,על נורמן אבל אני סומך עליך שאת כן :).
אני נורא אשמח אם גם הגובלין יהיה כי קרבות בוס מולו יהיו ממש כייפים בגלל שהוא די יכול להשתוות ליכולת האוויריות של ספיידרמן, אז בטח יהיו מרדפים בינהם.
אני מקווה אבל שהם ימצאו דרך לשלב את הנבלים האחרים חוץ מהנגטיב.

כל כך אהבתי בטריילר שאפשר להעיף מכוניות על אויבים עם הקורים. אם איסומאניק הולכים לעשות את זה כמו סליפינג דוגס/באטמן ארקהם נייט, שאת יכולה להשתמש בחפצים שבסביבה בצורה אלימה בשביל לחסל אויבים זה יהיה פשוט מושלם ושימוש נהדר בקורים.

איך נעביר את הזמן עד שהמשחק הזה יגיע? אם רק הסרט של 2017 היה כאן זה היה קל יותר.

PlayGirl3

New member
הנה

מצטערת על האיכות הגרועה, אני בעבודה. אבל אתה יכול לראות את הזמנים בטריילר ולבדוק.

יש בטריילר גם כמה אויבים בלי המסיכות, בקרב על הגג, אז ככל הנראה יהיו עוד נבלים.

מגניב! אני רואה את השם שלו בשלט הסגול בצד שמאל.

חפיף על האיכות, תודה על ההשקעה באמצע העבודה.המשחק הזה רק נהיה טוב מרגע לרגע. אני חייב להרגיע את הקריז ספיידרמן שיש לי עכשיו בגלל המשחק הזה ואומרים שהסדרה המצוירת החדשה עלובה אז נחפש משהו אחר לא בוחל אף בקומיקס.

PlayGirl3

New member
כתוב "for mayor" מתחת לשם בשלט

ובתמונה השנייה זה שלט מתפרק שהיה כתוב בו OSCORP והאותיות נופלות.

דווקא הנגטיב מן גרם לי להבין שאני ממש אשמח למשחק ספיידרמן עם הרבה נבלים חדשים ולא מוכרים במקום שוב להילחם בריינו ולהתחמק ממנו שנייה לפני שהוא מתנגש בקיר ולהרביץ לו עד שהוא מפסיק לראות כוכבים או לגרום לאלקטרו ליפול למים...נמאס מהם כבר.

יש לך עוד את המשחק ספיידרמן הזה של אקטיוויז'ן על ה-PS4

גם אני ממש רוצה נבלים חדשים אחרי הנגטיב הזה אבל.

במשחק הרציני הראשון של מרוול אני עדיין רוצה הרבה אויבים מפורסמים על אלקטרו אני אולי יכול לוותר אבל לא על הגובלין או קטל.

בגלל זה יש לנו מזל שמדובר בסדרת משחקים ולא במשחק חד פעמי :) אנחנו בטח נכיר נבלים חדשים במשחקי ההמשך.

עכשיו אני בדילמה רצינית, אם לקרוא בויקפדיה על נבלים חדשים וממש מסקרנים או לשמור לעצמי קצת הפתעות למשחק/ים החדש/ים.

אה ובנוגע למשחק ספיידרמן של הפס4 אני אפילו לא מצליח למכור אותו הייתי חוזר אליו אם היה בו קרבות טובים, הקרבות נוראים ורק השיטוט בעיר ממש כייפי.

במצב הנוכחי אני מעדיף לחזור למשחק הספיידרמן שצירפתי בסרטון ולא את זה.
מעניין מה זה הסרט של 2017 עוד רייבוט מעפן?

אני רק מקווה שהמשחק של איסומאניק לא ירגיש צורך לספר לנו שוב את הסיפור של ספיידי מההתחלה עם ההאיבקות, הדוד בן וכל השיט, שלא יבזבזו על זה זמן גיימפלי.

PlayGirl3

New member
לא ראית את קפטן אמריקה מלחמת האזרחים?

מציגים שם את הספיידרמן החדש של הסרט שיצא שנה הבאה.
הוא מרגיש יותר "נאמן למקור" אבל הייתי מאוכזבת מבחירת השחקן, אבל באופן אישי אף פעם לא אהבתי את השחקנים בסרטים של ספיידרמן.

אינסומניאק כבר אמרו שבמשחק שלהם פיטר/ספיידי הוא כבר בוגר ומנוסה עם כמה שנים של לחימה בפשע ולא גיבור מתחיל.

איך לא אהבת את טוני מגוויר בתור ספיידרמן, הוא קלאסיקה

לא יצא לי עדיין לראות את הסרט החדש של קפטן אמריקה. שכחתי שספיידי נמצא שם. תודה על התזכורת אראה בהקדם האפשרי סיקרנת לגבי ספיידרמן וה"נאמנות למקור".

טוב לדעת שאינסומאניק לא מתכוונים להתעסק בשטויות וברייבוטים למינהם שאף אחד לא ביקש.
עוד משהו מעניין היוצרים של ספיידרמן 2 לפס2 הגיבו בGAF ובאתרים שונים ובעצמם אמרו שלדעתם המשחק הזה של אינסומניאק הולך לקרוע למשחק שלהם את הצורה מבחינת איכות.

מזכיר לי שאני צריך גם לראות את האקסמן החדש.

PlayGirl3

New member
אוי לא, מגווייר היה הכי גרוע

כלומר מבחינת מראה הוא התאים בול, אבל הוא הפך את הדמות לבכיינית ודכאונית. ספיידרמן אמור להיות שמח ומצחיק ולזרוק בדיחות קרש כל הזמן. כמובן שזה גם בעיקר באשמת הבמאי הזוועתי סם ריימי.
הספיידרמן החדש, לא זוכרת את שמו של השחקן, אמנם נראה ילדון אבל מתנהג כמו שספיידי אמור להתנהג.

V Has Come To

New member
שלי...

1 - Dead Rising 4. לא יודע אם הוא הכי הרשים אותי אבל זה המשחק שכרגע אני מחכה לו מכל מה שהראו בתערוכה. אומנם הטריילר היה קמצני בכמות הגיימפליי שראינו אבל לי יש אמונה במפתחים שהפעם יצא משחק טוב שיחזור למקורות ואם זה לא יקרה זאת תיהיה אכזבה ענקית בשבילי...
2 - GOW4. במבט ראשון אהבתי את הטריילר אבל לא עפתי עליו. אחרי שראיתי אותו עוד כמה פעמים הוא קנה אותי. יש כאן פוטנצייל למשחק אלים וכיפי כמסורת הסדרה אבל עם סיפור רציני יותר וגיימפליי יותר מתוחכם. אני גם מבסוט על הבחירה במיתולוגיה הנורדית, היא יחסית מעניינת אותי...
3 - Tekken 7. עם כל הכבוד לSF וMK ויש הרבה כבוד.. טקן הוא משחק המכות האהוב עלי ואני כבר מת לעשות עם המשחק החדש סשנים לתוך השעות הקטנות של הלילה
4 - The Last Guardian. אין הרבה מה להגיד..רוצה כבר לשחק אותו ולהיכנס לעולם ההזוי של צוות ICO

הכי איכזב אותי שלא ראינו טריילר למשחק וולפנשטיין החדש ורק קיבלנו טיזר של טקסט במסך דוס..
בכלל כל התצוגה של בת'סדה עיצבנה אותי...זאת לא חברה שיש לי שנאה אליה כמו ליובי, כי הם בכל זאת עושים דברים יחסית מקוריים בנוף הרגיל של עולם המשחקים ומוציאים לפעמים משחקים שאני אוהב אבל 90% ממה שהם כן מוציאים לא מדבר אלי ואני שונא את העיצובים שלהם...
ghost recon wildlands - לא ממש איכזב אותי כי אין לי כבר ציפיות גבוהות מיובי, בטח אחרי הטריילר השני של המשחק שכרונו העלה כאן לפורום כמה ימים לפני התערוכה אבל הגיימפליי שהראו בתערוכה עצמה הצליח להגעיל אותי אפילו יותר...
Days Gone - גם פה זה לא עניין של אכזבה ויש סיכוי אפילו לא רע בכלל שזה יהיה משחק ראוי בהחלט..פשוט סתם מבאס אותי שהקונספט של כנופיית אופנוענים הולך להתבזבז על עוד משחק זומבים אפוקליפטי...

הגרפיקה של טקן 7 מהממת גם.

אין סיכוי שאני אנסה (או אצליח) להיות טוב בטקן 7 אבל זה משחק מושלם לשחק עם חברים שהם אנטי SF.

הגרפיקה שלו מעיפה לי את המוח במיוחד הרקעים, ויש משהו מיוחד בזה שזה משחק די ריאליסטי בהשוואה לשאר, זה תמיד יהיה מיוחד בטקן.

הבעיה של ghost recon wildlands זה שזה משחק נטו לCO OP ורואים את זה.
אני ציפיתי לfar cry בגוף שלישי או לאיזה משחק טקטי וקיבלנו משחק שהוא פשוט זמן ביזבוז זמן לכולם, לנו, למפתחים שלו למבקרים.

למעלה