שלי....
1. הוריזון: מזמן לא ראיתי עולם אחר שפשוט בא לי לגור בו, להוריזון יש עולם כזה.הגיבורה מצאה חן בעיני מאוד, גם המראה שלה, וגם זה שהיא חתיכת פטפטנית שלא מפסיקה לקשקש. (מקווה שגם במשחק המלא היא תדבר המון)
גרילה הלכו על משהו נורא אמיץ, גם גיבורה נשית, גם לא שוטר, גם דגש על חץ וקשת, הIP החדש. הכי מעניין של הדור הזה לדעתי.
2. ספיידרמן: ללא ספק פצצת האטום הכי גדולה בE3 היתה שמשחקי ספיידרמן מהיום הם בלעדיים לפס4. המשחק נראה כמו פאקינג סרט מרוב שהוא טוב!.
אני מקווה לראות את הלטאה, קטל, וכל הגדולים.אני מקווה שיהיה גם הרבה סייד קווסטים שמצילים בהם אזרחים ועוברי אורח, כי זה נחוץ לתחושת הספיידרמן.
פליז איסומאניק, אל תהפכו את חוש העכביש ל"ראיית לילה" בבקשה.
הם המפתחים היחידים שיכולים לעשות ספיידרמן טוב, אני פשוט יודע את זה.
3.GOD OF WAR 4. אני לא אשקר הקטע עם האייל, היה קצת קיטשי, והרגיש קצת כמו בדיחה על טומב ריידר. בכל זאת המשחק נראה מעניין בטירוף, רגשי בטירוף, ואני אחד שהעביר סרטונים בGOW במשך שנים, כי לא יכולתי לקחת את קרייטוס המעפן
הזה ברצינות. עכשיו הקרייטוס שנחשף, בוגר, אבא, אבא קשוח אמנם אבל עם המון רגש לבן שלו והסיפור נכתב על ידי הכותב של lost planet 3 ככה שיש סיבה להתלהב, הגיימפלי מזכיר את נינג'ה תאורי, שזה כל מה שיכולתי לבקש.
4. Yooka-Laylee- שמתי קישור למנגינה אחת מהמשחק מי שיכול להגיד שזה לא מקסים... אין לו נשמה.עד שז'אנר הפלטפורמה מת הוא היה אחד הז'אנרים הכי אהובים עלי, משחק בלי הגיון רק איגיון, טירוף לטאה ועטלף חמודים בתור דמויות ראשיות והמון המון
קולקטבולס איזה אושר.חזרנו לשנות ה90 סוף סוף.
המשחקים המאכזבים:
מאס אפקט 4- ראינו ממנו ממש טיפה וכל מה שראיתי אהבתי,למשחק יש גיבורה ראשית כברירת מחדל והגרפיקה נראת אלוהית, אם היה נחשף בצורה נורמלית בטוח היה אחד ההכי מצופים שלי.
רזידנט איוול 7- שיחקתי בדמו, הוא היה טוב, מפחיד רצח וטוב מאוד, ובVR הוא היה אדיר, זה מה שעושה אותו למאכזב עוד יותר. הוא משחק טוב, הוא לא רזידנט טוב.
ני נו קוני 2: לא משנה כמה אני מנסה להיכנס למשחק הקודם אני לא מצליח כי יש לו את מערכת הקרב הכי משעממת שאי פעם נתקלתי בה, הייתי סקרן כל כך לראות
אם ההמשך עשה קמבק למערכת קרב מסורתית בתורות, יצאתי מבואס שלא הגיע.
טומב ריידר חדש: סקוור הבטיחו הכרזות גדולות לחגיגות ה20 שנה של לארה, איפה ההכרזות??