חברים, "בופור" מועמד לאוסקר!

סער ג1

New member
חברים, "בופור" מועמד לאוסקר!

אז בלי להיסחף יותר מדי ועם הרבה מאוד התרגשות בלב, מיני-היסטוריה נרשמה היום במחוזותינו: הסרט "בופור", בכיכובם של אוהד קנולר, אושרי כהן ואיתי תורג'מן, הוכרז בחגיגיות היום כעל מועמד לפרס הסרט הזר הטוב ביותר באוסקר. מי היה מאמין שהסרט הזה, שזכה להרבה תגובות צוננות וביקורות [על כך שהשחקנים שמככבים בו לא שירתו בצבא], ייבחר בסופו של דבר לייצג אותנו בגאווה בעולם, עם מועמדות נאה ומרשימה בטקס. מה אתם חושבים? איך אתם הגבתם ששמעתם על הבשורה? ובכלל - ראיתם את הסרט? מה אתם חושבים עליו? (ועל השחקנים שגילמו בו?) להגיב!

amit678

New member
לא ראיתי את הסרט ../images/Emo9.gif

עוד דבר שאני צריכה לעשות בזמן הקרוב...

שחף שלר

New member
סרט קשה לצפייה

אני ראיתי חלק מהסרט, ומאוד התרשמתי... מפחיד עד כמה שהוא נראה אמיתי וממחיש את המציאות... לפי דעתי מגיע לו לזכות

שחף שלר

New member
חלק שני

זה כבר מתקשר לדיון שלנו על סרטי אימה
סתם, האמת היא שהוא לא התאים לאווירה של אותו ערב (מסיבת יום הולדת של חבר), אז עברנו באמצע לראות סרט אחר. אני די בטוח שאני אשלים את ההמשך ב-DVD כשזה ייצא

סרט מאוד יפה התרשמתי

זה סרט ממש יפה זה פשוט מדהים איך שהסרט נראה מציאותי! והוא נבחר בצדק רב למעמדות באוסקר לפחות נקווה שהוא יזכה!!

אחלה סרט!

בדיוק ראיתי אותו אתמול... קצת ארוך (שעתיים) והיו קטעים שאפשר היה להוריד, אבל בסך הכל סרט די מרתק ומעניין וגם עצוב.. במיוחד משום שזה אמיתי... היו קצת קטעים קשים אבל זה כלום לעומת המציאות ולעומת ההרוגים הרבים שהיו במלחמה. הוא מגיע לנקודות מעניינות ומציג את הקונפליקטים הרבים שיש לאנשים בסיטואציה כזו,את הפחדים, החלומות, התקוות והעצב, וגם מראה איך מערכת הביטחון מתפקדת בזמן אמת (רמז: לא משהו). ממליצה!

hili האחת

New member
לא ראיתי, נראה לי קשה מדי בשבילי../images/Emo79.gif

אבל פגשתי את אושרי בכנס מחול ביום שישי, הוא נראה מאוןשר כששאלנו על זה=) הגיע להם, לפי מה ששמעתי. ואוןשרי עשה צבא, אבל לא סיים (נשארה לו עוד שנה אחת) בגלל סיבות אישיות.:p

olgaa1991

New member
וואו, כבוד!

איזה יופי! לדעתי בהחלט מגיע לו לקבל את המועמדות. ראיתי את הסרט עוד כשהוא יצא בקולנוע, וממש נהניתי. הסרט פשוט סחף אותי, ואני זוכרת איך פחדתי שכל רגע מישהו מהדמויות יהרג, והיה לי ממש עצוב בסוף. אגב, הספר עוד יותר טוב, לדעתי. ממש מומלץ :)

למעלה