חברים , דודי מאוד חולה
בואו נעודד אותו

חברים , דודי מאוד חולה
בואו נעודד אותו

דודינקה היקר מקווה שהיום אתה מרגיש הרבה יותר טוב מאתמול או משלשום...

שולחת לך חיבוק חיזוק וים של

תרגיש טוב חביבי ....מצפה לפגישה .....דביבונית

liorashap

New member
זה ממש לא בריא להיות חולה

ועוד בימי שמש יפים כאלה. צא לשמש, חמם את העצמות והעיקר - תהיה בריא...

תודה לכולכן

לדבי שדואגת ועוקבת אחר מצב בריאותי בימים האחרונים וכמי ששמעה את קולי
יכולה להעיד באופן אישי שמצבי היה מאוד לא טוב מאז יום שישי

ותודה לחגית - קינמון, ענבלון מהצפון, אילנית מאיר, ליאורה שפירא ואבישג (ששלחה אס אם אס) על הדאגה והאיחולים.
אתמול היה התחלה של שיפורון קליל ומבורך אלא שאחה"צ קיפצצתי,פיזזתי,נפלתי,התגלגלתי והתרסקתי כהרגלי על הבמה בהצגת "בת הים הקטנה"...
את התוצאות היה ניתן להרגיש רבע שעה לאחר סיום ההצגה והן לא היו נעימות, תאמינו לי

זה היה הזמן הכי לא נכון להיות חולה

מיום שישי ועד סופו של יום שני, היו לי תוכניות להשלים את כל החסך בחיי האישיים והיו הכנות למפגש משפחתי, חברים, בילויים, הזמנה לארוחה בבית ועוד אחת במסעדה ועוד...
מיותר לציין שהכל בוטל

בזמן הזה גם לא יכולתי להועיל לפורום שלנו ולמאבק הקופים בישראל כפי שתיכננתי.
בקיצור כמו שאומר וודי אלן: " אם אתה רוצה להצחיק את אלוהים - ספר לו על התוכניות שלך"

ולמרות שאני עדיין לא במיטבי בכלל והדבר הטוב והנכון ביותר עבורי היה להישאר במיטה לפחות עוד יום, מאתמול הלו"ז שלי - לא מאפשר זאת.
היום אני בענייני פריימריז במטה של נינו אבסדזה ( כן, אני יודע ששיגעתי ובילבלתי אתכם קצת עם התמונה מהכנסת ועכשיו פריימריז אבל מתחייב בזאת שתקבלו הסברים ותשובות על הכל ), מחר מוצב בקלפי ומשם לעוד הצגה של בת הים

ולמרות הכל, שיהיה לכם ברור שאני לא הולך לוותר על שום דבר שהבטחתי לכם והכל יעלה לפורום, כל יום קצת, עד להשלמת החסרים
* זה כולל כמובן את שאלות ההמשך שהועלו בשרשור שעבר לו דף,בעניין הזכויות (קראתי ואני מעודכן בשאלותיכם)

liorashap

New member
כל כך מבינה אותך...

אני שבועיים מרגישה כאילו הרכיבו לי קונכיה על הראש. הכל עמום וחום ורעידות ונזלת וכל מה שיש...כל כך לא בזמן הנכון. טיימינג נוראי. עוד מעט חנוכה ומיליון דברים בתכנון, הפטנט הכי טוב - להיכנס למיטה, מתחת לפוך ולעשות -אוי...אוי...בלוא הכי שום דבר לא עוזר.

הגם את ליאורה

כ"כ הצחקת אותי וצדקת בקשר לאוי אוי ולאי אי אייה

מקווה שאת כבר מתחילה להרגיש טוב יותר ותעמדי על רגליך כאיילה בהקדם.
כל הכבוד שלמרות המרגש לא ויתרת על שיעור

גם אני לא ויתרתי ( ולא יכולתי לוותר גם אם רציתי...) על ההצגות וההתחייבויות אלא שעכשיו זה עולה לי בסחיבת המחלה.
יאלל'ה שנהיה בריאים כולנו ושיהיה לנו שבוע מקסים

liorashap

New member
תודה המון קינמון

הכנתי אתמול מרק כתום שאומרים שהוא מרק מחמם...אותי הוא גם מנחם...
אני מרגישה שנישאב לי כבר כל המוח, אבל לא מוותרת על שיעור היום בבית 9 בתיאטרון הנייר, למרות שלא התקדמתי בכלום בשבועיים האחרונים.

ליאורה??? החלמה מהירה ,מה קורה לכם?

שתי טיפות גשם ונפלתם???
יאללה חנוכה בפתח ...לקום.....
אוהבת
דבוש

סבב חולים?
נראה לך? לא רוצה להדבק!!!

אני לפניי חגים לא מבקרת אף אחד ושומרת על עצמי טפו טפו חמסה שום בצל....זה בדיוק מה שאני צריכה להיות מרותקת למיטה.....טפו טפו
שולחת איחוליי החלמה וירטואליים והשם ישמור אותי .....אחרי החג לכשאסיים את מטלותיי אבוא לביקור בשישו ושימחו...

למעלה