חברים, דויד בערוץ 2!!!!!!!!!!

glitter8

New member
אהבתי, לא אהבתי

אהבתי את הפירגון של דיויד הותיק לקרן הצעירה
אהבתי את ההופעה בטלויזיה שהיתה סיום ליום מדהים שעבר עלי, (פרטים בבלוג,כמובן) לא אהבתי את האינטרפרטציה של קרן לסיגליות או במילים אחרות, זה נשמע לי כמו זיוף מזעזע שלא ראוי לבוגרת רימון, אבל אולי אני לא מספיק מבינה במוזיקה.
אהבתי את האהבה הענקית שיאיר רוחש לדיויד, ("אבות המזון..")
לא אהבתי את השילוב של הקלידים והגיטרה.
לא אהבתי את זה שהיא ניסתה לעשות מהשיר הזה כאילו הוא עוד אחד משירי המסיקות, ויסלחו לי המסיקות,
לא אהבתי את המבטים שהם החליפו בינהם, (ירוקה מקנאה, מודה..)
ההשתדלות של דיויד לפרגן לה במוסיקה וב-feel-פשוט לא עבדה. סורי. אני בטוחה שהשילוב עם רייכל יעבוד יותר טוב. לא נותר, אלא לחכות למוצ"ש הבא ולקוות לטוב, בכל מקרה, נסיון טוב, עם רונית שחר זה עבד הרבה יותר טוב, שלא תחשבו שאני לא מפרגנת לנשים... מה אתם אומרים?

romens

New member
חח קנאית P=

אך שאומרים על מיקו ועל מיקו אין להתווכח

YulaShpil

New member
מסכימה איתך

מאוד יפה הפירגון של ברוזה ליוצרים צעירים, אבל העיבוד של קרן לשיר הזה רק הרס אותו (בכלל אני לא מאוהבי הקאברים למיניהם). הנסיון הזה לקחת שיר כ"כ מוכר, גם השיר ובעיקר הלחן שלו, ולעבד אותו לשיר-קרן-פלס-בטון-אחד-כבשתי-את-מצעדי-הפזמונים, נראה לי מאולץ מאוד, ומאוד לא זורם. נראה היה גם שברוזה עצמו מתאמץ כדי להוציא מהראש את הלחן המוכר, הישן והטוב, כדי לשיר את חלקו באופן כמעט שונה לגמרי מהדרך בה הוא רגיל לשיר את השיר הזה. ושלא תבינו לא נכון, אני מאוד בעד שיתופי הפעולה שלו עם יוצרים חדשים וצעירים, אבל לא כשזה בא על חשבון השירים האהובים, שבכוח מנסים להפוך אותם למשהו שהם לא.

למעלה