חברים! דחוףףף פירוש ל Stairway בעברית! ואם מישהו עשה פעם עבודה עליהם באנגלית זה גם סבבה !
נ נועהההה17 New member 10/5/07 #1 חברים! דחוףףף פירוש ל Stairway בעברית! ואם מישהו עשה פעם עבודה עליהם באנגלית זה גם סבבה !
S SaintJohn New member 10/5/07 #2 אם אין קולות של אמבולנס, זה לא דחוף.../images/Emo88.gif קצת פרופורציות... תסתכלי בהודעה הקודמת שכבר פתחת באותו נושא, היא עדיין נמצאת בעמוד הזה, למטה. יש בתגובה שלי שם קישור לניתוח וגם הכוונה לניתוח נוסף. חיפוש פשוט בגוגל ייתן לך ניתוחים נוספים.
אם אין קולות של אמבולנס, זה לא דחוף.../images/Emo88.gif קצת פרופורציות... תסתכלי בהודעה הקודמת שכבר פתחת באותו נושא, היא עדיין נמצאת בעמוד הזה, למטה. יש בתגובה שלי שם קישור לניתוח וגם הכוונה לניתוח נוסף. חיפוש פשוט בגוגל ייתן לך ניתוחים נוספים.
M M e n s R e a New member 10/5/07 #3 מצאתי בהודעה שפורסמה כאן לפני איזה חודשיים מישהו תרגם. אבל קראי את כל השרשור, כי נראה שהיו שם כמה טעויות שתיקנו לו.
מצאתי בהודעה שפורסמה כאן לפני איזה חודשיים מישהו תרגם. אבל קראי את כל השרשור, כי נראה שהיו שם כמה טעויות שתיקנו לו.
M M e n s R e a New member 10/5/07 #4 מצאתי בהודעה שפורסמה כאן לפני איזה חודשיים מישהו תרגם. אבל קראי את כל השרשור, כי נראה שהיו שם כמה טעויות שתיקנו לו.
מצאתי בהודעה שפורסמה כאן לפני איזה חודשיים מישהו תרגם. אבל קראי את כל השרשור, כי נראה שהיו שם כמה טעויות שתיקנו לו.
M M e n s R e a New member 10/5/07 #5 מצאתי בהודעה שפורסמה כאן לפני איזה חודשיים מישהו תרגם. אבל קראי את כל השרשור, כי נראה שהיו שם כמה טעויות שתיקנו לו.
M M e n s R e a New member 11/5/07 #8 אנחנו קוראים לזה תפוזונע! בטח שמתם לב שהודעות לא התפרסמו. אני ניסיתי פשוט כמה פעמים עד שהרמתי אליהם טלפון.
אנחנו קוראים לזה תפוזונע! בטח שמתם לב שהודעות לא התפרסמו. אני ניסיתי פשוט כמה פעמים עד שהרמתי אליהם טלפון.