חברים! הודעה חשובה

חברים! הודעה חשובה

דיברתי היום עם סמנכל מועצת הדבש שמשון הרלינגר איש יקר ומסור לענף! הוא זה שאחראי למתן חלוקת נקודות מרעה קחו בחשבון כל אלו שמעונינים להכנס לענף המועצה איננה מתכוונת לשחרר נקדות רעייה השנה

זה מצער ואכן נושא חשוב, בטח יש סיבה

בשבקין, פעם הבאה שאתה מדבר עם שמשון תבקש ממנו שיכתוב כאן יתיחסות לנושא. אני חושב שזה חשוב לעתיד הענף
אני בטוח שיש מאחורי ההחלטה הזו חשיבה וסיבות רציניות.
מעניין לשמוע מה מתכננים לעתיד מבחינת נקודות?

אכן ענין הנקודות הוא ענין לא פשוט

אני בקשר טוב מאוד עם שמשון הוא אמר לי כמה פעמים שהארץ מפוצצת בכוורות האופציה היחידה לגדול היא על ידי קניה של כוורות שמחירם כידוע לא זול...
אני חושב שכשמועדון חברי הפורום יתרחב נוכל גם לשתף את שמשוןבפורום.. אתה מסכים איתי בועז?
אגב בועז מענין אותך לקנות נקודות טובות באיזור הר מירון או באיזור רמת הגולן?

נקדות טובות באיזור הצפון

אתיחס לשני הנושאים.
ראשית אני חושב שדווקא על מנת שהפורום יתפוס תאוצה יהיה ראוי שגורם ממועצת הדבש (שמשון או כל אחד אחר) יהיה פעיל.
אני לא חושב שקודם צריך להתרחב ורק אז להזמין אותם . . . כפי שזה מכבודי ומכבודך לפרוץ דרך ולהיות פעילים בפורום על אף צעירותו זה בהחלט מכבודם

שנית לגבי נקורות המרעה, אני באופן אישי לא מחפש כגע, אבל בהחלט יש מקום לפרסם את זמינותן של הנקודות כאן בפורום. אולי מגדל אחר ירצה בהן

בנוגע לשיתוף אנשים בכירים בתחום

לדעתי בועז בשביל שיסתכלו על הפורום באופן רציני ויגיבו לו כיאה וכנדרש חייבים לבנות פה מערך של חברי פורום - כוורנים קבועים שיעלו וידונו בעניני השעה

למעלה