חברים הונגרים יקרים,,

ישRאל

New member
חברים הונגרים יקרים,,

החורף מתקרב ועימו הצורך לאכול חמין,,ואם כבר חמין אז כמובן שיהיה הונגרי הנה
 

ILM

New member
ניסוי

שנו במעט את המתכון של טומי לפיד . במקום שעועית לבנה קחו שעועית כההעם נקודות כהות יותר במקום המרגרינה או השמן את השמאלץ(הקרום של מרק העוף לאחר שהתקרר במקרר). במקום סיר רגיל או פלטה לשבת תביאו את המאפיה הביתה (למי שעוד זוכר שבילדותו ביום שישי היה לוקח את סיר החמין למאפיה ואוסף אותה לאחר תפילת מוסף ). את הכל תשימו בסיר בשול איטי על אוטומט מיום שישי בצהריים עד שמורידים לאכול . לא לשכוח לבדוק לפעמים שלא חסר קצת מיים. בתיאבון
 
למעלה