חברים, הזמן מתקרב..

yportnoy37

New member
חברים, הזמן מתקרב..

מבצע הטיסה המסובכת יוצא לדרך (ע"י לינק למטה): LY לסטאנסטד Easy לסכיפהול Easy לגאוויק RG לבואנוס-איירס RG לפרנקפורט LH לת"א כל זאת ועוד החל מיום שישי הקרוב, ה8.7. נתראה כעבור חודשיים
אתם יכולים להמליץ לי על מקומות ישיבה ב757 של אל-על? ומה לגבי מקומות ישיבה בMD11 של ואריג? ידוע למישהו? ואחרון חביב, יש למישהו מושג קלוש מה עושים 10 שעות בפרנקפורט?

dogo argentino

New member
חבל שלא טסת עם PLUNA

אתה טס ממדריד לריו לעצרית ביניים של שעה ומשם ישיר למונטווידאו וממונטווידאו לaeruparque jorje newbery שהוא נמצא במרכז העיר של בואנוס איירס

yportnoy37

New member
אתה צודק בקשר לאארופארקה...

אבל שמעתי בפלונה על הפנים, אז לא ידוע בכל מקרה, הייתי צריך טיסה מלונדון, וזה היה הדבר הזמין היחיד במחיר נורמלי.

dogo argentino

New member
אבא שלי טס עם פלונה והיה חבל''ז

הבואינג 767-300 שלהם הוא מהמפוארים בדרום אמריקה

e dor

New member
תעשה חיים

ותחפש בפורום, נתתי פה מאה פעמים בערך את הסידורי ישיבה במטוסי אלעל - תוכל להחליט בעצמך. טיסה נעימה ותשמור על עצמך !

yportnoy37

New member
אוקיי, תודה!

ותצפו למבול של תמונות, תוך כדי אם אני אוכל לשלוח מחו"ל, ובטוח כשאחזור!

ארזS

New member
ובקשר לשאלה שלך

מה עושים בפרנקפורט 10 שעות, השאלה היא באיזה שעות ההמתנה הזאת ? כי אם זה בשעות היום עד 20:00 הרי שיש שם מרפסת צפיה לשטח האווירי, הייתי שם בדיוק לפני שבועיים וזה משהו משהו ! תהנה.

HELLAS

New member
טיסה מהנה

שמור על עצמך, תעשה חיים וד"ש לדרום אמריקה. אני חוזר לשם לביקור באוקטובר - תודיע לחבר'ה !

שאלה בקשר לזה ארז...

אני כמו הבחור למעלה עוד שבוע גם יהיה בפרנקפורט מספר לא מבוטל של שעות בהמתנה לטיסה לסאן פאולו עם ואריג, וראיתי על המרפסת הזאת באתר של שדה התעופה של פרנקפורט, והבנתי שהכניסה לשם עולה כ 3 יורו. עכשיו, אם אתה יכול להסביר קצת על המרפסת, גודל? מיקום טוב? מה רואים? יש זמן מוגבל? המון המון המון תודה!

ארזS

New member
תשובה

המרפסת גדולה ויש מבט לכיוונים רבים. אינני יודע את שעת הפתיחה אבל שעת הסגירה היא 20:00 בדיוק. הכניסה עולה 3 יורו ויש בדיקה בטחונית קפדנית בכניסה. בבוקר השמש ממול ולכן אין מה לצלם שם הרבה בבוקר אבל אחה''צ כשהשמש בגב יש המון מה לצלם. תהנה.

e dor

New member
לא הבנתי משהו מההודעה שלך

אם יש מבט לכיוונים רבים, אז למה אין מה לצלם בבוקר כי השמש ממול ?

ארזS

New member
טוב, אשתדל להסביר יותר טוב...

מהמרפסת יש מבט ימינה, ממול ושמאלה. אבל אין מבט לאחור... בשעות הבוקר השמש נמצאת ממול [בערך] ולכן לפי מה שאני חושב , ומהנסיון המועט שיש לי, כמעט תמיד השמש בבוקר בזווית שלא מאפשרת צילום טוב. אבל אולי אני טועה. נסה ואולי תהנה...

למעלה