חברים היום קיבלתי את המותק שלי

guyfaran

New member
חברים היום קיבלתי את המותק שלי

איזה כיף היום קיבלתי את הiaudio x5l המתוק שלי כזה יפה וחמוד חח נגן פצצה כמעט לא יכולתי לבקש כלום חוץ מזה שהוא טיפונת כבד ויש לו את התושבת הזה של הפורטים.. קיצר אני הבן אדם הכי מאושר בעולם ואני יפרסם כמה תמונות בגלריה..

guyfaran

New member
סיקורון:)

התמונות בדרך בעזרת המנהל פורום הנחמד שלנו הם יעלו מהר פתחתי גלריה אתם מוזמנים לראות את התמונות של החמוד שלי המכשיר הוא IAUDIO X5L לפי מה שכתוב על האריזה הוא מסוגל לנגן 35 שעות למרות שכבר ציינו שלא בדקו את זה כמו שצריך עם 20 גיגה זכרון. כמובן שלא תומך בעברית ולמי שמעוניין יש גם קוראינית חח האמת שבכלל רציתי את הh320 אבל הפסיקו לייצר אותו בארהב אז הלכתי על אותו הדבר עם שם פחות מוכר המכשיר נראה מצויין מה שאני לא יכול להגיד על נגנים כמו הH320 הוא שחור קומפקטי עם גויסטיק יפה ובלי דברים מיותרים עליו למרות שהייתי מוסיף כמה דברים כמו את כל הפורטים שבאים בתושבת שפשוט חבל להסחב איתה לכל מקום... קל מאוד מאוד מאוד לשימוש ותיפעול תפריטים מסודרים וברורים אני חייב לציין שהוא פועל חזק מאוד גם בתחום של האיכות שמע שממש תענוג לשמוע שירים בו וגם הסרטים שמופיעים באיכות יוצאת מן הכלל אני ממש יכולתי לראות סרט באיכות טובה למרות שפרשתי כי לא הכי נוח להסתכל על מסך בגודל 1.8 אינץ' קיצר קל מאוד להפעיל את כל האפשרות-line in,recording voice,pictures,movies,fm radio ולהעביר קבצים ממכשיר אחר אליו. כמובן שאת הסרטים צריך להעביר encoding קצר ופשוט ביותר בעזרת התוכנה שמגיעה בדיסק יחד עם עוד כל מיני תוכנות לא שימושיות (בשבילי לפחות ) כמו נגן קבצי מוזיקה... לסיכום נגן פצצתי שווה מאוד אני לא בטוח שהסיקור כל כך מקיף אבל מי שרוצה מוזמן לפנות אלי בשאלות :)

guyfaran

New member
משופר:)

קיבלתי נגן מחבר cowon היפנית (נראה לי לא בטוח) מדגם IAUDIO X5L הוא ניחן בתכונות רבות וטובות כמו של ה-H3** בכללי: נגן עם 20 ג'יגה 35 שעות של זמן בטרייה (כמו שהזכרתי מקודם לא נבדק במעבדה) קטן בטירוף אך טיפה יותר עבה ממה שנראה בתמונות. יתרונות: *מסך צבעוני מטורף (1.8 אינץ') * איכות קול משגעת *הנגן קורא MP3, OGG, WMA, ASF, FLAC, WAV, MPEG4 וקבצי טקס כמו TXT ותמונות JPEG *הנגן יכול כמובן להקרין סרטים באיכות טובה (כמובן שלאחר קידוד קטן ומהיר ונוח בעזרת תוכנה נוחה שקיבלנו בחבילה) זמן בטרייה ממש ארוך ששילמתי עליו עוד שלושים דולר 35 שעות. ניתן לארגן בתיקיות (בסדר מסוים) ולדפדף בניהם רדיו עם ארבעה אפשרויות קליטה: קוריאנית, אמריקנית, אירופאית וקוריאנית-יפנית. OTG שזה האפשרות להעביר קבצים (למשל תמונות) ממכשירים אחרים הישר אליו כמו מהמצלמה הדיגיטאלית (אבל המצלמה שלי לא נתמך שזה ממש מוזר...כי היא CANON, וכל כנון לא נתמכת...) איקוולייזר ידידותי אם חמש אפשרויות ואפשרות נוספת שנקראת userיוזר בא אתה בונה את האיקוולייזר שלך. אפשרות להקלטת ליין אין ולהגדיר באיזה איכות זה יהיה כמו כן יש אפשרות להקליט ישר מהמיקרופון (ולבחור באיזה איכות זה יהיה ) חסרונות: ממש קשה לי למצוא אולי זה בגלל שאני ממש מאוהב בו.. אבל אם היו עושים שכל הפורטים היו ישר על המכשיר ולא עם התושבת הזאת היה יותר טוב. אני ממש לא חושב שיש מה לתפוס מהאיפוד כשיש מכשירים כמו ה-iaudio ו-H3** המכשיר בארה"ב עולה 330 דולר ובארץ לא נראה לי משווקים אותו בכלל מכשיר מצוין לכל הדעות אם שכחתי משו או שאתם רוצים לשאול אז בקשה

matke

New member
../images/Emo7.gif

מעצבן אותי הקטע שCANON לא נתמכות אצל אף מכשיר. ומה עם עוד תמונות?

weird dust

New member
זה יגיע צתישהו ביחד עם התמונות

מאוד קשה להיתנוון לקראת גיוס והסידורים שלפני. אני יכניס בקרוב.

matke

New member
אתה יודע מה גיליתי היום.

שאחותי היתה בכיתה עם זה שהמציא את העיברית לאיפוד

guyfaran

New member
עכשיו אני רק מחכה לזה שימציא עברית

עכשיו אני רק מחכה לזה שימציא עברית ל-iaudio...

למעלה