משופר
קיבלתי נגן מחבר cowon היפנית (נראה לי לא בטוח) מדגם IAUDIO X5L הוא ניחן בתכונות רבות וטובות כמו של ה-H3** בכללי: נגן עם 20 ג'יגה 35 שעות של זמן בטרייה (כמו שהזכרתי מקודם לא נבדק במעבדה) קטן בטירוף אך טיפה יותר עבה ממה שנראה בתמונות. יתרונות: *מסך צבעוני מטורף (1.8 אינץ') * איכות קול משגעת *הנגן קורא MP3, OGG, WMA, ASF, FLAC, WAV, MPEG4 וקבצי טקס כמו TXT ותמונות JPEG *הנגן יכול כמובן להקרין סרטים באיכות טובה (כמובן שלאחר קידוד קטן ומהיר ונוח בעזרת תוכנה נוחה שקיבלנו בחבילה) זמן בטרייה ממש ארוך ששילמתי עליו עוד שלושים דולר 35 שעות. ניתן לארגן בתיקיות (בסדר מסוים) ולדפדף בניהם רדיו עם ארבעה אפשרויות קליטה: קוריאנית, אמריקנית, אירופאית וקוריאנית-יפנית. OTG שזה האפשרות להעביר קבצים (למשל תמונות) ממכשירים אחרים הישר אליו כמו מהמצלמה הדיגיטאלית (אבל המצלמה שלי לא נתמך שזה ממש מוזר...כי היא CANON, וכל כנון לא נתמכת...) איקוולייזר ידידותי אם חמש אפשרויות ואפשרות נוספת שנקראת userיוזר בא אתה בונה את האיקוולייזר שלך. אפשרות להקלטת ליין אין ולהגדיר באיזה איכות זה יהיה כמו כן יש אפשרות להקליט ישר מהמיקרופון (ולבחור באיזה איכות זה יהיה ) חסרונות: ממש קשה לי למצוא אולי זה בגלל שאני ממש מאוהב בו.. אבל אם היו עושים שכל הפורטים היו ישר על המכשיר ולא עם התושבת הזאת היה יותר טוב. אני ממש לא חושב שיש מה לתפוס מהאיפוד כשיש מכשירים כמו ה-iaudio ו-H3** המכשיר בארה"ב עולה 330 דולר ובארץ לא נראה לי משווקים אותו בכלל מכשיר מצוין לכל הדעות אם שכחתי משו או שאתם רוצים לשאול אז בקשה