חברים! הירתמו למשימה!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
חברים! הירתמו למשימה!

חברי פורום נאמנים החלטתי שברצוני להקים צוות חיפוש האם אתם נרתמים למשימה? מטרתנו היא לחפש עד מוצאנו את אלוהים! אם הוא אכן אלאניס מוריסט אז מטרתנו היא להפגש איתה אך אם הוא אלוהים , עלינו לחפשו ולראות מה יש למצוא עיניכם פקוחות ואוזניכם קשובות ידיכם לא קשורות כמו גם שהמשפט הזה לא קשור תעקבו אחרי מה שנראה לכם כסימנים ואני אומר שאם קיים אלוהים, אולי הוא יהנה מהמשחק הזה ואם הוא קורא את הפורום שלנו אז הולכת להיות לנו תקופה מענינת!

liquidream

New member
רמז ראשון

מכוון שאי אפשר להגיד כלום על אלוהים באופן ישיר- קפץ לי לראש הסיפור על איזה רב מואר (כן-גם לנו היו כמה מוארים) שאין לי מושג איך קראו לו. בכל אופן-סיפרו עליו שכשהיה עדיין ילד מחונן שעתיד מזהיר צפוי לו- ניסה איזה לץ להתחכם איתו ואמר לו: "אתן לך רובל זהב אחד אם תראה לי היכן נמצא אלוהים". ענה לו הילד ואמר: "אתן לך 10 רובלים אם תראה לי היכן הוא לא נמצא..." nameste (= "אני מכיר בבודהה שבך ומצדיע לו")

nights

New member
אני אלוהים. נעים מאוד../images/Emo29.gif

אני בטוח שדיברנו על זה כבר...

IC4

New member
שערוריתי!

אתם פוסלים את האפשרות שיש באלוהים חוש הומור והרפתקאנות! אם הייתם אלוהים (thats a big אם) לא הייתם רוצים לספק רמזים לקבוצה של אנשים שחושבים/מאמינים/יודעים שאתם קיימים ומחפשים דרך לשחק איתכם
בשם אלוהים, אני נעלב (ולא NIGHTS, לא בשמך!)

KEiN

New member
לדעתי אלוהים הייה מספק רמזים

למי שלא מפקפק בקיומו מאשר באישים שמנסים למצוא אותו-בנסיונות נואשים להסביר הכל, כאילו שזה יעזור.

IC4

New member
לא רוצה הסברים על הכל

רק רוצה לשחק עם יהוה! יהוה לא אוהב אותי
?

דפנה10

New member
אייסי,פעם ראשונה שאין לי שום עקיצה

האמת היא שאני מחפשת אותו כבר מזמן,ואתה יודע מה? אני כבר לא בטוחה שיש יישות כזאת.יכול להיות שיש משהו ששולט בנו(ואני מאוד לא אוהבת את זה) אבל זה לא ה"אלוהים" כמו שאנחנו מכירים אותו. יש ספר בשם "שיחות עם אלוהים",תקרא אותו,יש בו נקודת מבט מאוד מעניינת על "אלוהים".

IC4

New member
יש גם פורום כזה לא ?

ודיברתי על ממש ללכת ולחפש !
כמו בלשים לחפש במודעות ופתקאות ברחוב בחצר בבית בכיתה כל מיני חוטים שיובילו אותנו אליו!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים

כן, כן אני נשבע שראיתי אותו שם...... ואני חושב שאלוהים הוא כמו האוויר (או אולי האוויר?) ותבינו לבד למה אני מתכוון! (האמת שאני פשוט לא יודע להסביר...)

בעצם, אתם יכולים להתעלם מ.......

הקטע עם האוויר, לא יודע למה כתבתי את זה.....

דפנה10

New member
כן,הפורום מבוסס על הספר

אבל נכנסתי לשם פעם,ואני לא חושבת שהם הבינו את הרעיון שמעביר הספר(ואולי אני לא הבנתי אותו)

liquidream

New member
אז ככה- ישבתי עם אלוהים לבראנץ´

ואכלנו סלט מדהים מחסה ועגבניות שרי ונבטים ופטריות ומוצרלה ואגוזים וכל מיני רטבים ולחם שחור רך וחם שרק יצא מהתנור (לא שלי). שאלתי אותו על המשחק הזה ש ic הציע והוא רק אמר: "ששש- תאכל תאכל- אין משיחין בשעת הסעודה". אז עצמתי עיניים והתרכזתי באוכל וכל פעם שהגעתי למן תחושה כזאת שלא ברור לי אם אני איש שאוכל סלט או סלט שנאכל ע"י איש - פתאום הרגשתי דגדוג שמתחיל בעצם הזנב ונגמר בכתר (או הפוך) וכשפתחתי עיניים ראיתי את אלוהים המשועשע צוחק ואומר: "אל תהיה כל כך רציני- זה לא משנה אם אתה איש או סלט- הכל בראש שלך - בכל אופן המים רתחו- בא לך להכין נס?" ישבנו לשתות נס במרפסת. "יש לך תוכניות לערוכת ערב?" שאלתי. "חשבתי לקפוץ ל ic - אם לא איכפת לך- תזכיר לו לעשות shut down לאונה השמאלית- יהיה לי הרבה יותר נוח ככה". "סבבה" אמרתי, "אם יש לך זמן בערב אני אשמח אם תקפוץ- נעשן איזה ג´וינט ואולי תעזור לי קצת ב cubase עם הטראק התקוע שלי." "מפתה מאד" הוא אמר, "לא מבטיח אבל אני אשתדל".

laughter19

New member
איזה כיף!

עכשיו רק נותר לנסות להבין איך עושים SHUT DOWN מהר למדני לפני שאלוהה בא לבקר! אגב אני מקווה שהוא אוהב מיץ ענבים כי אין לי כמעט אלכוהול בבית

liquidream

New member
shut down

הוא יבוא אם תעשה shut down או לא- הניתוק רק יעזור לך לראות ולתקשר איתו (זה לא בדיוק איתו אבל מילא..). shut down זה כמו להרפות שריר רק במוח. הנה טכניקה אחת: הרבה יותר קל להפעיל שריר מלהרפות- לכן צריך קודם כל לאמץ את השריר כדי שהמוח "ירגיש" באיזה שריר אני מתמקד וימצא ביתר קלות את המתג on/off שלו ואז פשוט לוחצים off. אותו דבר במוח- תנסה למשל לרקוד איזה 20 דקות בלי שום אילתור- הכי מכני שאפשר- תישאר עם אותם תנועות 20 דקות ואל תיכנע לדחף לגוון- תחשוב על המנגנון שבוחר באיזה תנועות להשתמש כמו על שריר ותאמץ אותו באופן הכי מכני והכי רפטטיבי שאפשר. ואז בבת אחת תתרכז כל כולך ותעשה החלטה מודעת להרפות ולא להתערב בכלל- לתת לגוף לזוז לבד בלי שום התערבות- דברים מדהימים קורים במצב הזה (אגב קוראים לזה טראנס וזו טכניקה שהאדם מכיר עוד מלפני שהוא היה אדם). נניח שהמוח השמאלי יכול להית בשליטה מ0-100 אחוזים. הרבה יותר קל להגיע ל0% אם מגיעים קודם כל ל100% (או קרוב) מאשר אם מנסים להרפות מהמצב הנורמאלי שבו אין בכלל מודעות לאותה שליטה או לעומק שלה. מיץ ענבים זה בסדר רק אל תציע לו מצות כי אז הוא יחשוב שפסח ויתחיל לספר לך כל מיני סיפורים מוזרים על מצרים וחציית ים סוף- ולא תוכל לצאת מזה. nameste

laughter19

New member
מענין

אולי אנסה זאת בהמשך הריקוד המכני (קובריק: הדור הבא) אולי הוא יוכל למצוא את האפיקומן? לא זוכר כבר איפה הוא אפילו אני מבין כשאלוהים שותה יין או משהו קרוב לזה, מתחיל לפצוח בשירה על ימים עברו? אבל אני לא מצפה שאלוהים יהיה משעמם

למעלה