חברים הנה האתגר הבא :)

עינת

New member
חברים הנה האתגר הבא :)

לאלה שנענו בפעם הקודמת ולאלה שרוצים להצתרף עכשיו... עצמו את העיניים ראו בעיני רוחכם את המספר 2 ובלי הרבה חשבון כל מה שעולה לנגד עינכם כתבו.מה הוא מספר לכם? בסוף כמו בפעם הקודמת אגיב לכולכם ואספר לכם את סיפורו. אז יאללה קדימה לעבודה עם הרבה כיף והנאה... אור שפע ואהבה עינת

שתיים....

שתיים בעייני רוחי מסמלת את הדואליות של הכל: חיים ומוות, טוב ורע, זכר ונקבה, יינג ויאנג, ריפוי ומחלה, אור וחושך, גשמי ורוחני, תורה שבכתב ותורה שבעל פה ועוד. הספרה שתיים מסמלת עבורי את היציבות של שני רגליים על הקרקע, את האמת המוחלטת המקסימאלית שאדם יכול להגיע אליו בעודו בקרקע המציאות היום יומית. וזאת בגלל שני הרגליים שיש לכל או במילה ``אמת``. הספרה שתיים היא גם מיוצגת על ידי האות ב` המסמלת את הבית והסביבה החמה המגנה על האדם עם פתח בצידו על מנת שיוכל להביט אל המרחב הפתוח ולהיות מוכן לתת ולקבל דרכו את האורחים שנכנסים לחייו. הספרה 2 עבורי מסמלת את הריפוי כי צורתה מזכירה לי את הנחש בסמל הרפואה המתפתל כלפי מעלה. (לא נסחפתי קצת?) אור וטוב אוריאל מעוז

עינת

New member
היי אוריאל :cool:

לא נסחפת בכלל ו...בהמשך אענה לכולם יחדיו אור שפע ואהבה עינת נ.ב לא שכחתי את הבטחתי רק מאוד עמוסה בימים אלו.

Eliad_11

New member
המספר 2

-שתיים מעלה לי משהו לא גמור, אצילי ויפה, כמו מלך ומלכה אבל ללא נסיך. -שתיים מורכב מאחד ועוד אחד, שני כוחות חזקים (+,-) אך חסר מתווך, נגד (אדמה) -שתיים זה כבר לא לבד, כבר נחמד, עוד רעיון, עוד סיבה,``טובים השניים מהאחד`` שינוי, שונה, שני ולא ראשון, שתיי דעות שונות, ביחד, אך גם תחרותיות, התנגדות, ויכוח. -הסיפרה 2 ללא ספק יציבה, משענת אדירה לקרקע, אך מעגליה לא שלמים (8), לא פה ולא שם, התלבטות מסויימת, משחק, פוליטיקה, דו פרצופיות. -הסיפרה שתיים כמו משפילה ראשה מטה לאדמה, עם זאת יודעת ומכירה את גבולה. -בכלל 2 זה זוג, תלות, אהבה בין שתיים, כמו גלגלי אופנוע, במהירות נמוכה, יצובות גרועה, ככל שמגבירים מהירות יציבות עולה, הנאה מהירה ו``מסוכנת`` יום ולילה, טוב ורע, וודאי וספק, כן ולא, מת וחי... יום טוב, רפואה שלמה והמון אהבה.

pomelit

New member
קודם כל זוגיות

כי זה שניים זה קצת מזכיר ברבור בצורה (תשובה דבילית... - יש סיפור של קרל צ`אפק שכותב על המספר שתיים שדומה לברבור - מה לעשות, זה נשאר). זה הכי מעט שיכול להיות בלי להיות לבד - אין לי שיפוט ערכי ללוות לזה. אבל - אל אחד לא היה לי מה להגיד, ושתיים דווקא כן נחמד בעיני.

שתיים הוא כמו אחד רק פעמיים..

שתיים בעיני הוא ראשוני כמו אחד ויש לו את העוצמה והמנהיגות כי הוא גם בהתחלה. אבל הוא יותר רך, ודואלי ומתפשר כי יש בו אחד ועוד אחד. לכן הוא פחות נוקשה לסביבתו וגם צורתו מעוגלת יותר ומבוססת יותר. זהו, לדעתי. תמר.

עינת

New member
ועכשיו אספר לכם אני :cool: :cool:

תודה לכל האמיצים שהצטרפו לאתגר,אני גאה בכם. המספר 2 מכיל בתוכו זכר ונקבה,ין וינג. כיוון ש 2 הוא מ``ס נקבי הוא מכיל בתוכו המון רגישות. ביית,משפחה,שלווה הם בעוכריו. 2 מדבר על שיתוף פעולה,התחשבות ולעיתים גם על הססנות ונטיה למצבי רוח. 2 הוא נשמה טובה,משתלב בחברה ובצוות בלי לבלוט . איש שלום. שמרן וצייתן. מופנם מאוד. דמיון מפותח ופחד נוראי מהלא ידוע והלא מוכר. טיפוס זהיר וחשדן שהולך על בטוח. אוהב מיים וים. ועוד ועוד אור שפע ואהבה עינת

למעלה