חברים, הפורום דועך

ShukyDD

New member
חברים, הפורום דועך

נכון שגדלו לי הציצים <וזה כינוי רק למתי שאני בכפר סבא> אבל לא נכתבה הודעה אחת מאתמול ב11 וחצי בלילה ומשעמם לי ואין אף אחד אז תהיו מועילים תודה להתראות

limors2

Active member
../images/Emo41.gifהמסור 5.10../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif

+ חג שמח מודגש בסגול זוהר
אני אפפעם לא זוכרת איזה שירים אהבתי כדי להוריד עד שהפלייליסט מגיע. אני צריכה להתחיל לכתוב תשמות בזמן שהתוכנית משודרת
KILLERS-WHEN YOU WERE YOUNG הקליק-אינקובטור BILLY TALENT-RED FLAG GOOD CHARLOTE-LIFESTYLES OF THE RICH AND FAMOUS RECONTEURS-HANDS פינת הצ'יז!(
) CHEAP TRICK-SURRNEDER LETTERS TO CLEO-I WANT YOU TO WANT ME דפנה והעוגיות-איזה גבר(
) JET-PUT YOUR MONEY WHERE YOUR MOUTH IS DEEP PURPLE-HIGHWAY STAR KASABIAN-SHOOT THE RUNNER THE KOOKS-OOH LA שייגעצ-כל הדברים היפים RAZORLIGHT-IN THE MORNING שעה שניה AUDIOSLAVE-ORIGINAL FIRE AUDIOSLAVE-LIKE A STONE OK GO-HERE IT GOES AGAIN THE SMITHS-HOW SOON IS NOW? YEAH YEAH YEAH'S-CHEATED HEARTS העברית-לא LEMONHEADS-MRS ROBINSON DIRTY PRETTY THINGS-WONDERING THE LIBERTINES-CAN'T STAND ME NOW איפה הילד-השדים הירוקים EVENSCENCE-CALL ME WHEN YOU'RE SOBER OZZY OSBOURNE-MR. CROWLEY MY CHEMICAL ROMANCE-WELCOME TO THE BLACK PARADE משינה-שלומית בונה סוכה השלומית בונה סוכה של משינה ממש שווה

Inbar789

New member
כי ההודעה הזאת נורא מועילה../images/Emo103.gif

סתם, נו. אני מסכימה
ודווקא היה היום סופ"ש רגוע מעולה! שמו כלכך הרבה שירים מדהימים
ולאף אחד אין מה להגיד? צצצ
. הלכתי

yhaa hi

New member
הוא עוד שעתיים וחצי!../images/Emo2.gif

(האייקון הזה נחמד..)

Inbar789

New member
אורחים..../images/Emo103.gif

אנחנו בדיליי, האורחים באים רק היום
. ותאמיני לי שהייתי מעדיפה להיות פה ולשמוע המצעד
.

limors2

Active member
לא אוהבת אורחים...../images/Emo54.gif

איזה כיף שכמעט אפפעם אין לנו
חבל
תהני!

chen010189

New member
גם אני אנטוש מוקדם היום

מחר צילומים, צריכה לקום ב4 בבוקר

tkuihehr

New member
אוי, באמת אוי

לא יהיה כאן אף אחד, באסה, גם אני לא, מי יהיה לשרשור מצעד? טוב נו, מחר בסינגלס יהיה ענק!!!!!!

limors2

Active member
וסוףסוף מצאתי עדי עדיוס!../images/Emo99.gif

א-חו-תך!! כלכך יפהאה! ואני אוהב אותה!! היא גם דומה לך! וגם שונה!! אני עושה אותה כבר שנה! שיינהנהנהנהיי

למעלה