חברים הצילו......

Inbal Amar

New member
חברים הצילו......../images/Emo101.gif

הלך לי לאיבוד הקול.... כל המוצא נא להתקשר.... בבוקר עוד היה לי קול של צפרדע אבל עכשיו.... כלום מידי פעם הברה או שתיים אולי למישהו יש איזה קסם? פתרון סבתא או משהו? בנתיים גזרתי על עצמי שתיקה (הילדים שלי מאושרים חחחחחחח) אבל מחר בבוקר חייבת להגיע לעבודה. מוכנה לנסות ההההההכל (כמעט) תודה

מה שמציל אותי

אלה כדורי מציצה הומאופטיים, שצריך למצוץ כל שעה HOMEOVOX . לגרגר מלח ממש עמוק. הרבה תה חם עם מרווה וקינמון ו..אם את מסוגלת-גוגלמוגל האלמותי. רק בריאות

אוווווו שלום לך רועי

מה שלומך? מזמן לא שמענו ממך... איך מתקדמות החזרות? אתה מצליח לעשות בובות בין לבין?

שלום גם לך דודי..../images/Emo13.gif

שלומי מצויין.. אני מנסה להנות מכל רגע..החזרות מתקדמות טוב. ולצערי דודי אני לא מגיע בכלל לבובות, הספוג כבר הצהיב, ויש כמה בובות שכבר מוכנות לגמרי רק מה צריך לצפות בפרווה ובבד- זמן אין לי,מה גם שלקחו לי את שישי שבת
זמן לנוח אין. התוצאה תיהייה מדהימה!! אני כבר עכשיו מזמין אתכם 15/5 או 16/5 בית שטיינברג חולון- רשמו ביומנים. פרטים בהמשך.. סופ"ש טוב לכולם, רועי

רועי זה נשמע ממש מגניב ../images/Emo98.gif

למרות חוסר הזמן להתפנות לבובות ולדברים אחרים...יש תקופות כאלה בחיים שאנחנו נאלצים להזיז לזמן מה את שאר הענינים והאהבות שלנו ולהתמקד במשהו מסויים שדורש את כל תשומת הלב והזמן שלנו. יופי שאתה מנסה להנות מכל רגע - זו החלטה חכמה ונבונה שעוזרת לעבור גם את הרגעים הפחות קלים ואת הקשיים הרבים שמלווים תהליך הפקה שכזו...כל הזמן תסתכל מסביב גם על הגורמים שאינם קשורים ישירות אליך ולתפקידך: בימוי, הפקה, תאורה, תפאורה וכל השאר. תודה על ההזמנה ואני משוכנע שהתוצאה אכן תהיה שווה ותצדיק את כל הזמן וההשקעה לנוח יהיה לנו מספיק זמן ב.... עכשיו בוא ננצל כל רגע לעשות ולהנות!!!! שבת שלום חמוד ומחכים לעידכונים

עינבלית

New member
יש וירוס כזה כרגע

שנמשך 3 שבועות... כמו שאבישג אמרה- גוגל מוגל: חלב חם עם דבש וצהוב של ביצה גם תה חם ממרווה והכי טוב: 3 חופנים של כוסברה ו6 שיני שום טחונים ביחד עם מים בבלנדר. הורג את הוירוס. החלמה מהירה!(קחי מדונה)

6 שיני שום ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif את רוצה להרוג את הקהל../images/Emo35.gif

אולי כשהיא תפתח את הפה יצא קול אבל סביר להניח שאחרי 6 שיני שום ברגע שהיא תעשה זאת הילדים יתעלפו... שלא לדבר על שאריות הכוסברה על השיניים, באמת עינבלית...
צודקת הוירוס הדביק הזה נמשך שלושה שבועות ואצלי הוא אפילו מתארך יותר אחרי שהופעתי חולה וצרוד בהרבה הצגות בפורים... העיקר שנהיה בריאים

מלימודי התזונה אוכל לתת לך כמה טיפים מועילים:

*** לבשל כרוב ולשתות את המים. אפשר להוסיף דבש לטעם. *** בהקשר לשום מיחסים לו סגולות רבות [האנטיביוטיקה של הטבע] לא כאן הקום להרחיב עליו אך כן צריך לבשל ראש שום שלם ו1 בצל עד שהם מתרככים לקלף את הבצל והשום למעוך היטב ו.....
לאכול. הצרידות נעלמת תוך כמה ימים .....כדי להוסיף למרירות ניתן לשתות את מיי הבישול. להוסיף "שתיקה" בין הופעה להופעה ולשתות מים פושרים לא קרים במשך היום. שנת לילה טובה ואני חוזרת לילה...[לא השלמות שינה במהלך היום] זה מה שימשיך את הריפוי. עד כאן פינת הבריאות להיום דבוש

ענבל טיפ למערכת החיסונית...

לפי הרפואה הסינית ,החיידקים מתרבים הרבה יותר מהר כשיש סוכר לבן בגוף. הסוכר הלבן נותן מצא גידול נעים לחיידקים ולכן ככל שאוכלים יותר סוכר לבן כך יורדת ההתנגדות החיסונית של הגוף. הסוכר יוצר בגוף לחות ופטריות . [וכשיש לחות+ חושך+ מזון החיידקים חוגגים] לא צריך להתנזר ממתוק אך צריך לצרוך אותו בתבונה אחרת הלבלב יתחיל להשתולל לשוא ולייצר אינסולין ....לאחר מכן נפילה ושוב רצון עז למתוק וחוזר חלילה...... עכשיו תבינו כמב חשוב לאכול כל יום שום שמשמיד את " הג'יפה" וגורם להרזיה.....
הכייצד? כשאוכלים שום כל החברים מתרחקים ממך ומרחוק את מה זה רזה....

Inbal Amar

New member
תודה תודה לכולכם...

כמובן שאחרי שעבדתי היום (עם מדונה) המצב לא יותר טוב וכל ההצגות למחר נידחו. הכנתם לי רשימת קניות ותפריט לשבת אז ככה אני כותבת ומגרגרת מים עם מלח (זה טוב גם לבעיות בחניכיים) המרק עוף על האש (מדודי קיבלתי הוראות לפלאפון) אפשר להוסיף קוסקוס? הכוסברה והשום הם סלט נהדר (עם תוספת חמוציות ולימון) חייב בשתייה? הכרוב מתבשל, הבצל מושרה בתוך הדבש ואת הגוגלמוגל והביצה אני משאירה ל-S.O.S עכשיו צריכה רק ללכת לחנות טבע לקנות את הכדורים הטבעיים וזהו לשתוק! תודה לכולם על התגובות גם לאלה שהגיבו בטלפון. דודי, הצלחת להצחיק אותי עם השום אל תידאג אני אוכל אותו בבית בלבד אחרי ההצגות מבטיחה.

אבל עכשיו../images/Emo191.gif

תאכלי לבד..ותישארי לבד! עם תפריט כזה, וריח כזה מהפה, באמת תישארי לבד...
אבל כמו שדבי אמרה- מרחוק אנחנו נראות רזות! במיוחד בשחור! שבת של בריאות ושמחה..
מישהו בא לנחל תנינים לארח לי לחברה?
טוב, לא צריך! בין כה וכה, אני ממהרת, כי יש לי עוד הצגה אחה"צ...

Inbal Amar

New member
תודה דבי../images/Emo140.gif

איך את מגיעה לכל הדברים האלה??? אגב קיבלת את המסר ממני לגבי יום חמישי?

Inbal Amar

New member
אל תידאגי אבישג הוספתי כמה סירים לתפריט ../images/Emo8.gif

שבת שלום לכולם.

Inbal Amar

New member
ברוך השם הכל בסדר

קשה לי להגיד מה בדיוק עזר הכי הרבה כי ניסיתי כמה דברים ובעיקר שתקתי תודה על ההתענינות.

למעלה