חברים - הרשמו נא !!

avitalit

New member
חברים - הרשמו נא !!

עד כה הביעו 7 חברים את רצונם במפגש . די ברור שזה יהיה בין תל-אביב לחיפה .. ודאי שזה לא יהיה בשבת .. הנטיה של הרוב כרגע היא לכיוון ימי חמישי . בקיצור : מי שטרם הביע נכונותו להשתתף .מוזמן ! נא עקבו אחר ההודעות השוטפות או שלחו מייל ישיר ע"מ שאעדכן רשימותי .

אילה1

New member
אשמח להצטרף

רעיון המפגש נשמע לי מצויין. זכרון יעקב תמיד משרה אווירה מיוחדת. מבחינתי האישית יום ששי בבוקר הוא הנח ביותר, גם מבחינת שעות פנויות וגם מבחינת נסיעה כל כך ארוכה, לפחות בשבילי, אותה אני מעדיפה לממש בשעות היום. אילה

שרי סילבר

Active member
חיובי חזק! אני אמנם ממוקמת במרכז, אך מגדלת חברים באיזור חיפה, וחוץ מזה את הדוקטורט שלי עשיתי בירושלים בנסיעות יומיומיות, אז אתם ממש לא מפחידים אותי, חבר´ה...אני מאמינה שאסתדר. לגבי תזמון, יום ה´ נראה טוב, גם לטובת שומרי השבת, אני מבינה שיש כאן כאלה, וגם אנחנו תכף מסיימים את משחקיה של מכבי תל-אביב כדורסל (בצורה נפלאה, נקווה...), וזה מפנה לנו את ערבי החמישי. הא? על זה לא חשבתם. וכן, להביא איזה כיבוד זו לא בעיה.

צביקוש21

New member
אני בפנים גם !!!

אשמח לבוא ואף אשמח מאד להירשם רק תגיד איפה ומתי ואני בא.

נחי

New member
מפגש

יום שישי בצהריים מתאים לי.מוכן לדבר על ארכיונים בישראל כולל דוגמאות .

זיסער

New member
בפנים או בחוץ? :))))

שכחתם ת´ירושלמים? :)))))) גם לנו מגיע... בכלופן אני בפנים... זיסער

א77

New member
גם אני בפנים

אם כי אם זה יהיה בימי שישי או רחוק מהמרכז, ייתכן שאיעדר, מקוה שהתנאים יתאימו להשתתפותי.

עמירה1

New member
אני גם !

הי, תוסיף גם אותי לרשימה, חשוב שאדע כמה שיותר מוקדם מתי תהיה הפגישה, כדי שאוכל להזמין אוטו. או, אם מישהו מגיע מאזור הצפון אשמח להצטרף אליו. רעיון מצוין. עמירה משיח.

למעלה