חברים, התחרות מתחילה!!!

חברים, התחרות מתחילה!!!

שלום לכולם, אנחנו פותחים היום בתחרות חדשה בפורום הקטן שלנו:) אז איך היא מתנהלת בעצם? התחרות תתרפס על מס' שבועות ותיהיה מחולקת לשלבים. בכל פעם תינתן למתמודדים משימת כתיבה חדשה בהשארת שירים ניבחרים של ג'ף באקלי. בכל פעם יצטרכו המתמודדים להתמודד עם קושי מסויים או תנאים מסויימים. בכל פעם יבחרו חיבורים נבחרים והכותבים שלהם ימשיכו לשלב הבא. (יש לציין שחיבורים טובים במיוחד יתפסרמו כאן!!!. באישורכם, כמובן) בסופו של דבר ישארו כ3-4 מתמודדים שיתחרו על הפרס הראשון והשני. הפרסים הם!: מקום שני: דיסק און קי מתנת תפוז! ומקום ראשון: דיסק ההופעה הנהדר של ג'ף באקלי----- Live In Olympia !!! עוד פרטים: -היום אבחר את 2 השופטים שיעזרו לי להחליט בכל שבוע. את השלב הראשוני אשפוט לבדי. *חשוב מאוד לציין! - אין כאן עיניין של העדפות על רקע אישי, הכל ברוח טובה, אם היה ברצוני לחלק את הפרס לאדם מועדף לא הייתי עושה את כל הטרחה הזאת.* -כל מי שמשתתף בתחרות מוזמן לרשום את את שמו, אם אתה חדש כאן בפורום, אתה מוזמן להציג את עצמך כדי שנכיר אותך יותר לעומק=] - כל החיבורים, בלי יוצא מן הכלל נשלחים אך ורק לכתובת הזאת: [email protected] - אם יש לכם עוד שאלות, אני אשמח לענות לכם! -בהצלחה!!!

ועכשיו לשלב הראשון!!!

עליכם לכתוב עד 4 למרץ מונולוג על פי אחד מ3 השירים הבאים: Lover, You should Have Come Over Last Goodbye What Will You Say? אתם מוזמנים לכתוב בכל סיגנון שאתם רוצים, לכתוב כל מה שתרצו, כל עוד זה תואם לחוקים העכשווים. בהצלחה לכולם ויום טוב!!!!!

Walk On Water

New member
נראה לי שאני אשתתף :)

לא חדשה, פשוט קוראת סמויה. הילה, נעים מאוד

yaelhr

New member
אני גם אשתתף:)

כן כן. סמוייה שכמותי. (הייתי פה בימי הקומונה, אבל נטשתי מאז). רק שאלה קטנה. עד מתי אפשר להגיש את הקטע? נראה לי נכון לכתוב דד ליין לכל שלב, לא?

yaelhr

New member
איזה טמבלית אני../images/Emo7.gif

מצאתי את התאריך להגשה.

Incubus Creep

New member
משתתפת ../images/Emo9.gif

הממ רק שאלה, אני כותבת מה שבא לי או שזה חייב להיות סיפור/שיר/מונולוג/משהו ספציפי אחר? תודה^^ ואחלה יוזמה

למעלה