חברים- התייעצות דחופה...

• פותח הנושא d195
  • פורסם בתאריך

d195

New member
חברים- התייעצות דחופה...

אז זהו- לאחר שעות של קריאת מאמרים ביקורות ושללש דעות, ויומיים לפני הטיסה לארה"ב- צמצמתי אתקניית הנגן לשניים: Creative Zen Micro של 5 ג' או נגן הפלאש MUVO של ה 1 ג'. העניין הוא שבזן יש כמובן קיבולת גדולה יותר, וההבדל במחיר לא כזה גדול(50-60 דולר). אממה- לזן אני לא יודע אם יש אפשרות להעביר מידע כמו דיסק און קי, כמו שיש בMUVO- דבר מאוד חשוב לי כי אני סטודנט. ובאותו עניין אני לא יודע איך איכות ההקלטה שלהם. ובכלל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור ל להחליט סוף סוף ולהחליט נכון: איזה נגן לקנות? נ.ב עוד התלבטות היא כי שמעתי שהדרך ךהעביר שירים לזן מיקרו מסובכת לעומת הMUVO שזה דיסק און קי שרק מחברים ועושים גרור הדבק! עזרה!!!!

d195

New member
עזרה..משהו?

סורי על ההקפצה אבל אני צריך תשובה, אז אם יש מי שיודע...תודה!

יאיר B

New member
אני לא מכיר מספיק את הזן כדי לענות

לך. לא ידוע אם יש אפשות לשימוש כ-DOK (אם כי אני לא הייתי עושה את זה: זה נגן מבוסס מיקרודרייב, ועמידות זה לא הצד החזק שלהם, לדעתי עדיף לקנות בנוסף לנגן DOK בלבד). מעולם לא שמעתי הקלטה שלו ולכן אני לא יכול להתייחס אליה (אבל אם המרצה שלך אוהב לדפוק על השולחן - מציע לך לשכוח מנגן מבוסס דיסקשיח). אני ידוע שיש לו תוכנה שאיתה מעבירים את השירים מהמחשב לנגן. לרוב התוכנות הללו די פשוטות לשימוש. יכול גם להיות שיש באתר של קריאייטיב איזה עידכון שהופך את הנגן ל-DOK (ואז לא צריך את התוכנה). אם אתה רוצה לשמוע הרבה מוזיקה (ולשמור דברים על הכונן, אם זה אפשרי) - קנה את הזן. קח בחשבון שהזן צריך כבל לחיבור (תצטרך לקחת אותו איתך) ואילו המובו מתפרק והחלק עם הזיכרון מכיל חיבור USB סטנדרטי (פשוט לתקוע במחשב ולעבוד). הערה נוספת: למכשירים הללו אין אחריות בישראל. לא יודע מה עם מיסוי (מכס, מע"מ וכאלה).

bitonano

New member
הגזמנו קצת לא???

"אבל אם המרצה שלך אוהב לדפוק על השולחן - מציע לך לשכוח מנגן מבוסס דיסקשיח" - לא יודע מה הניסיון שלך אם מבוססי דיסק קשיח, אבל הם ממש לא רגישים עד כדי כך.

יאיר B

New member
הכוונה האי לא לנזק מיידי לנגן

הייתה לי חברה ששמה על שולחן מינידיסק. המרצה דפק על השולחן והמינידיסק הפסיק להקליט (הוא לא נהרס, רק עשה STOP להקלטה). אני מניח שגם עם נגנים מבוססי דיסקשיח תהיה בעיה דומה (אם יתנו מכה חזקה - ויש כאלו שאוהבים - הוא יצא מאיזון).

נדב8

New member
מינידיסק

אני מסכים שמיני דיסק והארד דיסק שניהם מכניים... אבל להשוות ברגישות? לדעתי זה שטותי...

bitonano

New member
ממש לא... דפיקה על השולחן? עד איפה

הגענו... ה-H10 שלי הרבה הרבה יותר מסתם דפיקה על השולחן והוא ממשיך לנגן תמיד ולא מפסיק אף פעם... ריצה זה טלטולים ממושכים, דםיקה על השולחן היא חדש פעמית... זה כמו להגיד שללכת עם נגן מבוסס דיסק קשיח זה מסוכן, זה נגן לא משהו שנשבר כל כך בקלות.

נדב8

New member
מיקרו

המיקרו אכן יכול לשמש בכונן קשיח להובלה של קבצים שונים. "Functions as an external hard drive for backup of computer files "

d195

New member
מודה לכולכם אבל מה ההמלצה הסופית?

אגב- משמש ככונן לכל דבר- משמע גם להוציא וגם ולהחזיר דברים למחשב?

נדב8

New member
בטח

אני מתכוון לקנות את הזן מיקרו בימים הקרובים. אז אל תרגיש בודד.

d195

New member
סבב- אשמח לשמוע ביקורת כשתקנה-

אם עוד אהיה בארץ...

d195

New member
הבעייה היא שכבר קראתי אלף ביקורות

ואני לא יודע איזה מהנגנים לקנות- MUVO או הזן מיקרו..?

נדב8

New member
יש לי שתי אפשרויות לרכישת המכשיר..

אחת היא מחבר שלי שטס וחוזר בסוף החופש... והשנייה היא מחבר אחר שלי שכבר בארה"ב והוא גר שם והוא פשוט ישלח לי את זה בדואר או משהו.. מהשנייה אני יותר חושש מהמכס והכל.. אז סביר להניח שעד סוף החופש אני יקבל את המכשיר... ואולי כבר תחזור לארץ ולי עוד לא יהיה את המכשיר..

למעלה