חברים ואפיקומן בפסח הזה

חברים ואפיקומן בפסח הזה ../images/Emo156.gif

בשביל מה יש חברים
לקראת עליית העונה העשירית של "חברים", יתקיים חידון בפורום, אתם מוזמנים להשתתף
מצא את האפיקומן
תפוז אנשים מזמינים אתכם למצוא את האפיקומן ברחבי האתר- במהלך חול המועד פסח. החל מיום שני, 25.4.05 ועד יום שישי 29.4.05 תתפרסם בכל יום בעמוד זה, חידה יומית שתפנה אתכם לחפש חלק מתמונה ברחבי אתר "תפוז אנשים". שמרו את החלק שתמצאו באתר מידי יום. מיד עם פרסום החלק החמישי והאחרון של התמונה (ביום שישי 29.4.05) תתקבל מילה. לפרטים נוספים הקליקו כאן

אורוש47

New member
אז אממ כן..... קצת באיחור אבל,

תמונות חדשות
הפעם זה מה-12th Annual Race to Erase MS Co-Chaired by Tommy Hilfiger and Nancy Davis April 22, 2005 Century Plaza Hotel, Century City, California הוא מתחבר לג'קט
לול. *פלאשבק מטורף לתמונות ממסיבה אחרת שנאי לוזוכרת כרגע* לומשנה. אני חייבת לצטט משו. כ"כ נכון. Alex cut ur friggin hair man! הא.

crazy4tc

New member
../images/Emo12.gif

איזה שיער ארוך יש לו... כמעט כמו בקליפ של אדריאן לא? ו... תסתכלו לרגע על התמונה הזאת
נכון שזה נראה כאילו שג'ניפר אומרת: "מה היד שלך עושה שם?!"

אני אהבתי את השיער שלו כשהוא היה

ככה ===> גם הצבע פה יותר יפה ממה שיש לו עכשיו. מה קרה השיער שלו ככה מוזנח?! חח

אורוש47

New member
אהמ כנ"ל

חיח, אז כמו שאמרתי, Alex, cut your friggin hair man
אבל די לא נהיה אכזרים
כמו שאמרו לפני כ"כ נכון, יש לו את ה- sweetest face and eyes. אז נסלח לו

אורוש47

New member
יש גם קצת תמונות של ג'ן לבד מאותו

אירוע, אם אתם רוצים שאני אעלה אז תגידו כי אממ הן לא כולן באותו מקום ואני עצלנית למדי היום >< אז תגידו אם אתם רוצים

PoohWiner

New member
זה אני או שג'ניפר

בהריון. באחת התמונות נראה כאילו יש לה בטן של הריון אבל בטן קטנה כזאת.. או שזה בכלל אני...

crazy4tc

New member
../images/Emo6.gif

גם לפני שנה היתה לה בטן הריון כזאת... אז אני מניחה שלא

TCgirl

New member
איזה חמוד זה יהיה אם היא ../images/Emo187.gif

בהריון!!
יהיו אלכסים ואלכסיות/ ג'נים וג'ניות קטנים וקטנות... זה יהיה כל כך חמוד, והילדים שלהם יהיו כל כך יפים וחמודים

TCgirl

New member
יש לי רשימה של שירים כאלה ../images/Emo13.gif :

I Don't Wanna Be - Gavin DeGraw Look what You've Done - Jet The Reason - Hoobastank Keep The Faith - Bon Jovi Wherever you Will Go - The Calling Creep - Radiohead Always - Bon Jovi Don't Cry - Guns N' Roses [אמרו כבר, אבל עדיין] Boulevard Of Broken Dreams - Green Day Dissapear - Hoobastank Hero - Chad Croeger & Josey Scott Surrender - The Calling California - Phantom Planet ויש עוד כמה...

TCgirl

New member
חח ../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

שמחה שאהבת
זה כעיקרון רשימת שירים שכיף לנהוג איתם [זה היה אמור להגיע לפורום נהיגה ותיאוריה על הפעם הראשונה, אבל לא נורא
]

למעלה