חברים ואפיקומן בפסח הזה

חברים ואפיקומן בפסח הזה ../images/Emo156.gif

בשביל מה יש חברים
לקראת עליית העונה העשירית של "חברים", יתקיים חידון בפורום, אתם מוזמנים להשתתף
מצא את האפיקומן
תפוז אנשים מזמינים אתכם למצוא את האפיקומן ברחבי האתר- במהלך חול המועד פסח. החל מיום שני, 25.4.05 ועד יום שישי 29.4.05 תתפרסם בכל יום בעמוד זה, חידה יומית שתפנה אתכם לחפש חלק מתמונה ברחבי אתר "תפוז אנשים". שמרו את החלק שתמצאו באתר מידי יום. מיד עם פרסום החלק החמישי והאחרון של התמונה (ביום שישי 29.4.05) תתקבל מילה. לפרטים נוספים הקליקו כאן

L 0 L

New member
שאלה

מישהו שלא ראה את הסידרה יוכל לראות את הסרט ולהבין משהו?

Horse Wishper

New member
תלוי../images/Emo4.gif

יכול להיות שבתחילת הסרט יציגו את הדמויות או משהו כזה אבל יכול להיות שלא.....
יש גם אפשרות שזה יהיה כמו סרט רגיל בלי הסברים בהתחלה ומי שלא מכיר את הסידרה יבין בהמשך מה הדמויות ומה הסיפור....
מקווה שעזרתי למרות שאני לא הכי מבינה בסידרה...

Hadassmn

New member
כן יש בהתחלה הסבר

+הסבר על מירוקו החרמן מצחיק!!!(!) אבל עדיך לראות ת'סדרה קודם מה אתם לא חושבים?

love Jay

New member
נצל"ש

אני לא בטוחה עם זה ספוילר אבל...מאיזה עונה הפרק 107?

RaVeN IYI

New member
-ספוילר קטן-../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif טוב לא כ"כ קטן..

פרק 107 זה פשוט פרק ענק!! הוא הפרק החמישי בעונה החמישית(צירוף מקרים נחמד..) הוא נקרא (בתרגום חופשי) "הפעם הראשונה שראיתי את אינויאשה בוכה" - והכוונה למיוגה=/ הקרציה הזה!! אניווי, בפרקים לפני קגומה, מירוקו וסאנגו הורעלו בידי מישהו מהShichinintai ואינויאשה, שיפו וקירארה חיפשו מקום בטוח להשאיר אותם שם כדי שאינויאשה יוכל להילחם בשד אחר שעשוי כולו ברזל(וגם מכוער לאללה!!) ושיפו הטיפש הזה לקח אותם למקום שבו שכנו שניים מהשיצ'ינינטאי. קגומה התעוררה וידעה שמשהו לא בסדר, אבל היא לא יכלה לזוז והבחור הקרח(לא זוכרת ת'שם) סימם אותם באיזה קטורת=/ ושיפו נרדם כמו גם קירארה וקגומה, בלי שתוכל להזהיר את שיפו. אניווי.. בפרק הזה אינויאשה מגיע בדיוק כששיפו אומר לו שהם לא נושמים ואחרי שאינויאשה מחלץ את כולם מהבית הבוער(המפפ..) הוא מכריז שהוא יהרוג את הבחור הקירח והולך משם עם טסאייגה (מישהו שם לב בכלל שזה Tetsusaiga?) ואיפשהו בדרך הוא פוגש את סאשומארו ותוקף אותו הוא, כרגיל, מסתלק אחרי שהוא מציק קצת לאינויאשה=) חח היה טוף!! הממפ ואז אינו חוזר לחבורה, ומערסל את קגומה, ומבקש הרבה הרבה סליחה(קטע חזק.. לגמרי מתבקש לראות!!) ואז היא בדיוק לוחשת שהיא לא יכולה לנשום(מהרעל או מהחיבוק שלו? כי זה היה צמוד. ממש צמוד.) ומסתבר שמיוגה מצץ את רוב הרעל מהגופות שלהם=) ואינו הסתובב כששיפו אמר שהוא בוכה, ואינויאשה אמר שהוא לא חח והוא הסתובב עם דמעות בעיניים(עוד קטע חזק) וקאגומה חייכה(נו אפשר להבין אותה.. הלוואי ויצור יפה כזה יבכה בשבילי!!) חח ובסוף, או לפחות כמעט בסוף, מיוגה נותן לשלושתם בקבוקים עם נוזל אדום סמיך והם שתו את כללל הנוזל, ואז שיפו בא עם נחשים וכל מיני יצורים מגעילים אחרים והם ראו את מיוגה מוצץ מהם ת'דם ושופך לתוך הבקבוקים שלהם ואינו זרק להם אותם=) חח מסתבר שהם שתו דם.. כמה מפתיע=/ חהחה סוף מקווה שנהניתם. אני כן אה, ומי שרוצה לראות ת'פרק, אני מוכנה לשלוח בדוא"ל.. מתבקש לגמרי!!

love Jay

New member
כן ראיתי אותו../images/Emo58.gif...

והקטע שהם לא ידעו בהתחלה שזה דם....חחח וגם איך שקוגה עמד על אינו שהוא בא לקגומה...פרק קורע... אהבתי איך ששיפו בכה...איזה מאמי!!! זה היה פרק קורע וממש יפה!!

love Jay

New member
ורציתי להוסיף זה לא ספוילר קטן זה

תקציר של כלללללללל הפרק...חחח

RaVeN IYI

New member
חחחחחח כוןןןןןןןןןן

אבל אני פשוט אוהבת את הפרק!! וקוגה, התגובה שלו היתה הכי שיבית!! כשהוא אמר על כל הפרטים הקטנים..
אני אוהבת את היצור הזה!! אה, ולקירח קוראים רנקוטסו וליצור המתכתי קוראים גנקוטסו בחזרה לקוגה.. להלן הסצינה: קוגה בא בטורנדו, כרגיל, ומתיישב לרגלי קגומה, ידיו על כתפיה. קוגה: "קגומה!" קגומה: "קוגה קו!" (לא כיף לכתוב "קון", זה מציק. או "קו" או "קאן".. נשמע על רמה=) ככה) קוגה: "תודה לאל, את בסדר!" אינויאשה: "קוגה.." קוגה מתרחק מקגומה, **מצלמה מתרחקת** קוגה עומד עם רגליו על גבו של אינויאשה. "חתיכת שמוק"(חחחח נכון שהוא הבחור הכי מנומס בעולם??) קוגה: (מציץ בו)"אוה, חרא של כלב(בתרגום חופשי), אתה עוד חי?" אינויאשה מנסה לחתוך אותו עם הטפרים "אתה מת!"(או תמות, תחליטו אתם) קוגה מזנק ומתחמק, אינויאשה מסתובב אליו "אידיוט" קגומה: "קוגה קו, מה מביא אותך לכאן?"(חחחחח די אני מתה על איך שהם אומרים את זה!!) קוגה נוחת על האדמה: "חיפשתי את נאראקו ונתקלתי בבחור עם חרב מוזרה" (המפפ נמאס לי לפרש הכל בדיוק, מעכשיו חפיף..) סאנגו: "אז בטח נתקלת ב..." מירוקו: "ג'אקוטסו?" קוגה אוחז בידיה של קגומה: "האידיוט התבדח על היותך מתה, קגומה!" קגומה מחייכת: "אז באת לראות אם אני בסדר?" אינויאשה נכנס ביניהם, ידיו מושטות לצדדים, בעליל מגוננות על קגומה: "תפסיק לאחוז בידיה כל הזמן.. אני אהרוג אותך באמת!"(בלע באנגלית נשמע הרבה יותר טוב!!) **טה-דה, טה-דה, החלק האהוב עליי!!** אינויאשה רכן אל קוגה, קוגה התפרץ בכעס(אוו אני אוהבת=)..): "המוזר ההוא לא שיקר, נכון?!" אינויאשה נרתע. "הידיים של קגומה קרות היום מבדרך כלל! ושפתיה בדרך כלל ורודות, אך עכשיו הן חיוורות כמו בטן של דג!" **מצלמה מראה את פניו מלאות האשמה של אינויאשה** "קגומה באמת היתה קרובה למוות, נכון?!" אינויאשה שוב נרתע, קוגה שב להתקיף. "אם היא היתה איתי, לעולם לא הייתי נותן לדבר כזה לקרות!" אינויאשה לא מצליח להוציא את המילים(speechless כמדומני): "חתיכת.." קוגה משלב את ידיו בהפגנתיות: "keh!" פה אני מסיימתתתת אה, וסורי אם הרסתי למישהו=)

ספוילר עצום למעלה.../images/Emo3.gif (וגם כאן)../images/Emo19.gif

כן, זה פרק ממש מתוק.^^ והיא אמרה שהיא לא יכולה לנשום בגלל החיבוק (טיפשה><).

למעלה