חברים וחברות בואו לראות את הפורום ה

pishkashit

New member
היי שניר.

נכנסתי לפורום קצת לראות מה הולך שם.... רוב הדברים שכתובים לקוחים מהפורום כאן בתפוז או מהפורום בהיידפארק. אפילו התמונה שאמיר הסתפר לקוחה מכאן/היידפארק והדר צילמה אותה ולא נראה לי שמישהו ביקש ממנה רשות. שנית, יש פורום בהיידפארק ויש פורום בתפוז. בשביל מה צריך פורום שלישי?...במיוחד אם כל הדברים שכתובים שם, כתובים גם כאן (בהנחה שאת כל המידע שאתה כותב שם אתה קורא עליו כאן או בהיידפארק).. זה נראה לי מיותר. ושוב, אני רק מביעה דעה.

שניר1983

New member
לשיר

קודם כל תודה על הדעה......ובקשר לדברים שמופעים בפורום ב goop שמופעים(התמונה של אמיר) גם בתפוז והיידפארק זה דברים שחברים חדשים בפורום goop הוסיפו ואני לא מבין מה רע בזה. ובקשר להדר אני אישית הזמנתי אותה להיכנס לפורום ואפילו שלחתי לה קישור

pishkashit

New member
אממ אני לירון,

שיר זו המנהלת השנייה
והכינוי שלה הוא "שיר יצחק". זה לא עניין של רע או טוב. אני לא אומרת שזה רע.. אבל ל-מה זה טוב כ"כ הרבה פורומים במקום פורום אחד - מקסימום שניים שיתנו מידע על הלהקה והכל. בכל אופן, זו החלטה שלך ואין עניין לדבר על זה על גבי הפורום ככה. בהצלחה עם הפורום

eladi88

New member
כן גמני חשבתי את זה...

אם מתברר שזה נכון... אז הדר....יש כל מיני גורמים שאני יוכל להפנות אותך אליהם... יהיה בסדר אל תדאגי!

למעלה