חברים וחברות יקרים הגעתי

TAMNUNA1

New member
חברים וחברות יקרים הגעתי../images/Emo110.gif

לא מכבר חזרתי מבית שלום עליכם, מהשעור הראשון בחיים שלי..... ביידיש. אז נסעתי ממקום מגורי ברכבת ישראל...וגם חזרתי...ברכבת. מה זה התרגשתי...באמת.... אני בקורס מתחילים ולהפתעתי הבינותי כמעט כל מה שהמורה דיברה פרט כמובן לדקדוק ולנקוד.....הכל כך מסובך עדיין בשבילי...... כמו תלמידה מתלהבת כל הדרך שיננתי את שלמדתי בשעור.... אפילו בדיחות קראנו.....איזה כיף היה לי היום. פרט לזאת יש לי דיווח בקשר לתערוכה שתערך בבית יד לבנים ברעננה, לצערי שכחתי את הפרטים שהגיעו לי בפאקס בעבודה ועל כן מחר בבוקר אקליד למען אלה שיהיו מעונינים.

|גשם| מזכיר לי את ההתרגשות שלי

כאשר הייתי בשיעור הראשון שלי ביידיש. כמה תלמידים היו בכיתה ומה הגילאים שלהם? המורה מוצאת חן בעיניך? לגבי התערוכה ברעננה, הייתי שמח אם תביאי פרטים מלאים עליה. אני אלך לבקר שם.

TAMNUNA1

New member
יידישיסט המורה בסדר...../images/Emo110.gif

יש לה חוש הומור וזה כבר טוב. ואיך היא נראית?...רק לא לפרסום... כמו האידאנע....(תקן לי את השגיאות). התלמידים היו ממש בקשת גילים של מבערך 35 ועד 50+. כתה מאד נחמדה. למעשה היו כבר שני שעורים....אבל לא נורא אדביק את הפיגור בעזרתכם האדיבה. אתם הייתם בשבילי למעשה הקטליזטור ואני אסירת תודה. כפי שבקשת מחר אמסור לך את כל המידע לגבי רעננה. גם לי תוכנית לבקר שם....זו תערוכה ראשונה מסוגה בארץ מאוסף פרטי של אחד ששמו וולף, כמדומני.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo110.gif../images/Emo42.gifתמנונה חמודה ../images/Emo65.gif

שלום לך תמנונה, הצלחת לסחוף אותי בהתלהבות שלך, נפלא שאת מתרגשת כמו ילדה קטנה. את הבדיחות אנא העתיקי לפורום, מזמן כבר לא צחקנו פה המון הערצה יעל

למעלה