חברים וחברות יקרים מכל

באיה1

New member
חברים וחברות יקרים מכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ושוב אני אתכם, עם שיר חדש בלב, וד"ש חם מאוד מאוסטרליה הרחוקה.
גדול ממני, ואני כבר מתגעגעת אליכם. מזל שיש האינטרנט ובעברית, ולפתע העולם נעשה קטן. יצאתי מהארץ ביום ראשון בערב, והגעתי לאוסטרליה למלבורן ביום שלישי בבוקר. הטיסה הייתה מעיפת ומיגעת. מבן-גוריון טסתי עם אל-על לבבנגקוק, ושם תוך שלוש שעות החלפתי מטוס לאוסטרליה. ס"ה 21 שעות טיסה, וזה המסלול הקצר, חתיחת דרך. על הבדלי שעות השינה התגברתי יחסית די מהר. אם אצלנו עכשיו 12.00 בצהריים, אז בארץ השעה 3.00 בלילה. אני רואה שהעינינים בפורום די טוססים, ומצטרפים אליו חברים חדשים. לא חסר בעיות בחברה שלנו. מזג אוויר כאן קיצי מאוד, היום חם מאוד 30 ומשהו מעלות. אחרי צהרים הולכים לבריכה. בקשר לאוכל, דאגתי למוצרים דלי קלוריות, אך להפתעתי יש בשפע. מה שחסר לי רק, זה מבחר גבינות לבנות. לפי דעתי, אין מקום בעולם שיש מבחר גבינות במו בארץ. ממחר אעדר שוב לכמה ימים, כיוון שחברים הזמינו אותי לוויקנד ארוך, בפיליפ איילנד. יש להם שם בית קית, ואני הולכת לעשות חיים משוגעים. בינתיים ביי, ושולחת שוב הרבה
ות, ו
ים לכוווווווולם. שלכם לתמיד באיה

הי באייה.....איזה כיף שכל כך רחוק ז

בכל זאת יכול להיות קרוב ע"י פלאי הטכנולוגיה....... (ורק לחשוב שלפני 50-60 שנה לא ידעו מהם מחשבים). תעשי חיים ותהני וספרי חוויות מפיליפ איילנד.......(אני מקנאה ובגדול) סוף שבוע נהדר אורית

lir42

New member
באיה הנפלאה../images/Emo24.gif

איזה כייף לראותך כאן תעשי חיים\איך המשפחה הגיבה לירידה שלך? מחבקת לירי

gal33

New member
באיה, איזה כיף לשמוע ועוד בעברית

מהצד השני של הגלובוס. תעשי חיים! גל

רונה 29

New member
לבאיה האוסטרלית שלום !!!../images/Emo6.gif

איזה יופי לשמוע ממך ועוד מכזה מרחק ...... כל הכבוד שלא שכחת שאנחנו כאן ...!!! מה שלומך ? שמחתי לשמוע שהטיסה עברה בשלום ושאת מתרגלת לשעות החדשות במהירות. אצלינו בארץ מצב הרוח ומזג האויר שניהם בצבע אפור אבל כולנו תקווה שזה ישתנה במהירה ! תעשי חיים גם בשבילינו , תדעי שגם את במחשבותינו וכולנו (ואני מדברת בשם כולם...) מאחלים לך הנאה גדולה עם הנכד והמשפחה !!! נשיקות וחיבוקים בחזרה (כרגיל, לא עולים לי האייקונים...) ותשמרי על עצמך !

ורד *

New member
היי באיה../images/Emo39.gif

יש שיר ששמעתי אותו בפעם הראשונה לפני 20 שנה בדיסניי וורלד, קוראים לשיר SMALL WORLD , שטנו בסירות קטנטנות ברחבי "העולם" כשבכל פיתול של ה"נחל" היו תושבים מחלק אחר של העולם וכל הזמן הפזמון היה חוזר ואומר "זה עולם קטן מאוד..." ואכן זה עולם קטנטן קטנטן, ואת הוכחת זאת פעם נוספת. "תקרעי" לעולם את הצורה, תבלי, תהני, אפילו תחטאי מדי פעם ותחזרי אלינו בשלום, את הרי "ראש השבט". ורד.

באיה1

New member
בנות ../images/Emo51.gif מקרב ליבי על הפרגון

ובהחלט אני מתקוונת לעשות חיים. להשתמע בקרוב
שלכם באיה

פנינוש./

New member
מנפלאות הטכנולוגייה את באוסטרלייה

הרחוקה ואנחנו כאן בארץ ווכאילו כלום לא מפריד בנינו . שמחה שהטיסה עברה בשלום ואת בסדר צאי תבלי תהני תעשיי חיים תהני מהילדים והנכדים תחזרי אלינו עם חויות רבות ומשקל נמוך אוהבת אותך ושמחה בשבילך אביחיל

רוייקו

New member
עשי חיים וחזרי אלינו במהרה. חבל שלא

תוכלי להיות איתנו הערב. ניזכר בך, בוודאי. המשך טיול מהנה שיהיה לך, רוייקו

RomiVais

New member
באיה יקרה ../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך!!! את כל כך רחוקה ונראה שאת ממש פה לידנו.
מקווה שאת עושה חיים אני ממש מצטערת שאני עדיין גדולה מדי, ולא יכולתי להיכנס למזוודה שלך
תבלי ותהני ותשמרי על קשר המון חיבוקים ונשיקות רומי

למעלה