חברים וחברות יקרים שלי

אילת33

New member
חברים וחברות יקרים שלי ../images/Emo6.gif

חזרתי מנסיעה ארוכה לירושלים לעין כרם, בליוויה הצמוד של ציפור לילה שגם טרחה להעיר אותי בבוקר זה... והתוצאות להן חיכיתי הן ש: גידי לא גדל באופן משמעותי ואין סיבה לכימו כעת! החלטתי לא לקבל כימו´ ואפרט על זה בהמשך הדרך, אבל זה לא רלוונטי - כי אין לי סיבה לקבל! מאושרת, מודה לכולם כולם כולם אוהבת אתכם אילת

יחפנית

New member
מופלאה ... העלית חיוך גדול על פני..

מה שלום האילוח ? ומה שלומך באופן כללי ......... באהבה אני

יחפנית

New member
אני עוד עם אבק בנאים......

עדיין קשה , אבל הקושי משתנה ......לפעמים יותר לפעמים פחות ..... אבל בתחלס בסדר . דווקא עלו בי רעיונות שנסיון הסרטן לימד אותי דרכי התמודדות , והגיע זמן שאנצל את שעורי על המקרה הנתון לפני כרגע ......אז זה כבר דורש מגילה ...וזה איך שהבנאים יצאו מפה .....וואוו כמה אבק .... אוהבת אותך ..... שמחה שהאילוח נעלם , האם העלמותו קשורה המודעות על אזורי הסיבה ????????? חיבוק אני

אספמיה

New member
איילת יקרה! אני מברכת אותך ../images/Emo6.gif

בתור יודעת "קרבות" ותיקה שכמותי אני הולכת לישון ולא שוחכת להזכיר לעצמי וואו! איזה יופי!! אני הולכת לישון ולא צריכה לקום לכימו... יותר מזה אני לא צריכה .... וזה אמיתי! הרצונות שלי הצטמצמו ואני מסוגלת להיות מאושרת רק מזה שאני קולטת פתאום שאני לא צריכה כימו... (זה לא סותר חלומות ותוכניות כרגיל) אני בטוחה שאת יודעת על מה אני מדברת. אני שמחה לשמוע על "החופשה" שקבלת "מגידי" והלואי וזאת תהיה חופשה תמידית ולא תצטרכי יותר..הלואי.
לי יש הכי הרבה כחודש מנוחה ולאחר מכן חוזרת ל...כימו איכס
אבל בינתיים אני חוגגת אני מקווה שגם את חיבוק גדול אספמיה

אילת33

New member
תודה תודה תודה

תודה על הכל!!! בראשית תודה על הילדים המקסימים שלי, שהם הסיבה לחלק גדול בחיי, תודה לבעלי, שמשתדל... (כשהוא לא מוציא אותי מדעתי...) ומצליח בדרך כלל. תודה לחברותיי, לציפור הלילה בעיקר שמלווה אותי בתהליך צמוד צמוד. תודה לכל חברותיי וחבריי החדשים מפה, שמשאירים אותי לא לבד אפילו לשנייה. תודה למדריכיי מקבוצת ח.ס.ן. מהם אני מקבלת שיקופים על מה שאני עוד צריכה לעשות, יד מלטפת והמון איכפתיות... תודה לכח העליון שלי שמלווה אותי כל הזמן, שפותח דלתות, שמשקף מציאויות. תודה לזמן של אלוהים, שתמיד בזמן חושף בפניי דברים חדשים, בדיוק כשצריך, לפי סדר קוסמי כלשהו. תודה על השמחה, האופטימיות, הבריאות (היחסית). תודה אילת.

למעלה