חברים וחברות יקרים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
חברים וחברות יקרים

הפורום הזה הולך להיסגר עד לתחילת העונה הבאה...

אז רק רציתי לומר תודה לכם ושהיה לי ממש כיף לנהל כאן את הפורום

כמו תמיד, גיורא הצליח להפציץ

אז להתראות (בינתיים) לכם

ותודה רבה על ההשתתפות שלכם במהלך העונה

היה לי כיף גדול לנהל את הפורום הזה

תודה רבה ונתראה בעונה הבאה

היי ניתאי

תודה לך על ניהול הפורום.
אתה כבר יודע שמאוד נהניתי בחברתכם, אכן נתראה שוב בעונה הבאה...

חג שמייח

Roei152

Well-known member
מנהל
גם אני מצפה כבר לעונה הבאה
אני ממש מקווה שגיו רא לא ממשיך את מה שעשה לחממה בעונה הנוכחית והורס גם את העונה השניה...

בוא באמת נקווה...

לגבי החממה, כמו שכבר אמרתי אצלנו - אני מצפה להמשך חזק, רק בגלל רובי כמובן, בתקווה שאכן כך יהיה...
לגבי שכונה, אני מאמינה שלפחות בסדרה הזאת שלו, גיורא לא יכניס שוב את כל הנושא הפוליטי, היהודי-ערבי, כי זו באמת הייתה פנייה חדה מדי וכל כך אחרת ממה שאפיין כל כך יפה את החממה בשתי העונות שלה, בתקווה שזה יחזור בהמשך העונה הנוכחית.
אולי הנושא הזה היה נראה לו רלוונטי יותר לחממה, בכל זאת חניכים בבית ספר למנהיגות, אבל זה ממש לא מתאים לתושבי השכונה ונרקיס.
כל עוד הוא לא יילך שוב לכיוון כזה, אני מאמינה שיהיה טוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא התכוונתי לעלילה הפוליטית .....העלילה הפוליטית בעיני
דוקא היתה טובה... התכוונתי לעלילה הרומנטית והטלנובלית שאם משווים אותה לשכונה אפשר להגיד שלא אהבתי את תחילת הרומן בין איתן לויקי כי היתה קיטשית מדי ומשעעממת וגם גיורא אמר שהוא לא אהב את הדמות של איתן בהתחלה עד המפנה ...

כן, אני יודעת שלא לזה התכוונת...

אלא באמת לכל האופי הטלנובלי המעצבן והלא נחוץ הזה.
פשוט אני אומרת מה מבחינתי - אני לא הייתי רוצה שוב את הכיוון הפוליטי בסדרה של גיורא. זה לא פאודה, בכל זאת, אלא סדרה שבעיקרה מכוונת לנוער ולטעמי היו לנו 25 פרקים שהתעסקו כמעט רק בזה + הרבה משפטים שחוקים שנזרקים לאוויר על שלום וכו' וזה נהיה כבר לא הכי אמין באיזשהו מקום...
גיורא חייב להחזיר עטרה ליושנה, שהמשך העונה יהיה בדיוק כמו הסגנון שהיה בשתי העונות, עם מזימה חדשה של רובי אבל לא בהקשר של נוביה וכל זה.
ככה זה יהיה מושלם, רק שייעשה כמובן טוב.

למעלה