חברים וחברות יקרים
החלטתי למנות את פרויז

גוטרמן

New member
חברים וחברות יקרים../images/Emo6.gif החלטתי למנות את פרויז

למתאם תהליך השלום ביננו לעם הפרסי האציל. האיש היקר הזה ניצב לא אחת כחומה בצורה בין הארגון לבין קיצוני האיסלם והדברים אולי ייודעו לציבור רק עוד עשרות שנים. לא אחת הוא הצליח לשכנע אותי בדברים שנראו לי סהרורים בתחילה אולם נועם ההליכות והשכנוע הפנימי הביא את הדירקטוריון לתמוך בפה מלא באיש ובדרכו המיוחדת. אני מודיע לכולם שהתברכנו במתנה והיא פרויז וזאת למרות שמידי פעם נעלמים מהקופה הקטנה כמה שקלים פה ושם אבל שיהיה
בכבוד רב גוטקה גוטרמן יו"ר השמאל האמיתי

IBP1

New member
חשבתי שהפרסים קמצנים ......

והרומנים הם בעניין של "השאלת דברים שלא היו שייכים להם מעולם " ...... יעני אם אני מבין את דעתך השמאלנית....אתה מתריע כי פרויז הוא בעצם רומני אסלי ????!!!!!!! עד לאן התדרדר השמאל....חחחחחחח..........

פרויז1

New member
../images/Emo132.gif אדוני היו"ר !

כמה אתה משלם שכר שבועי?
לא מספיק שאני מנהל את פורום תרבות פרס בחינם? דרך הפורום אני עוקב אחרי כל המבקרים הסמויים שנכנסים, קוראים ויוצאים בלי להשאיר עקבות/לא כותבים כלום. אני והצוותים שלי עוקבים רק אחריהם. הם חושבים שהם לא משאירים עקבות. "לא משאירים עקבות" ? חחח..
לא אצלי !
אני התקנתי תוכנות
. כל מי שנכנס קורא ולא כותב כלום, ה - IP שלו
נרשם על גבי סליל מגנטי המחובר למחשב שלי. זה עובר אוטומטית למרכז האיסוף הסודי,
שם מרכזים את כל הנתונים הקיימים על המחשב לפי ה - IP , מיקומו המדוייק כולל מספר דירה, קומה, כניסה, מספר הבית, שם הרחוב עיר ומדינה. כל הפרטים הגאוגרפיים!
דרך נתונים ראשוניים אלה, אני מגיע לחשבונות החשמל, הארנונה, הבנקים כולל בחו"ל אם יש. אני מרכז את כל הפרטים החסויים על המבקרים הסמויים. מחמירים עם הפרסים כי זה פורום תרבות פרס ובגידות לא נסלחות, בעיקר כשמדובר בפרסיוֹת. מכאן דרך הקשרים שלי במשרד הפנים אני מגיע לכל הפרטים הדמוגרפיים האישיים החסויים של המבקר הסמוי, כולל בני משפחתו מקרבה ראשונה - משלימים מידע כולל שם מלא, גיל, משלח יד, הרגלי אכילה, שתיה, בילוי, מצב דמוגרפי, משלח יד וכתובת הפילגש/המאהב. כל המידע נכנס לכספת שלי
והוא סודי
ואתה רוצה שאני יעבוד בשבילך ?
אשמח!

פששש... אינטרנט, IP, סלילים

איסופים, משרד הפנים, דמוגרפי. אסלנו הפרסים יש לזה שם במילה אחת: סבתא
וכמובן - ברכות למינוי למנהל

YEKI 1

New member
../images/Emo178.gif ואי בג'ונום בבה

עלא צ'קאר בקרון ? ? ?
מומקנה אחא פרויז דייונה בבו ? ?
צ'תואורי אחא פרויז IP מאן גרפתה ?
חאק תו סארום !

פרויז1

New member
ביבינם, יקי חנום! אצ'נה שומה ואם

מגר גה סוהבי צ'יזה נחורדיד? קח סרשון יאד! ביביניד! בהשון גה יה קמי פיל בידי, אר צ'יזי גה דלתון בחאד - מידנד. אמה צ'י! התה גה ממן ג'ונשונה מיפרושן. אצ'נה! IP גה צ'יזה מוהמי בבו?

פרויז1

New member
תודה, אסף! תראה!

המעקבים הסודיים והמקיפים לא כוללים אותך ואת YEKI , אתם יכולים להיות שקטים - אין מעקבים כאלה נגדכם. יש סוג אחר
למה שמאגרי הנתונים שלי מכילים את כל האינפורמציה על הממעיטים לבקר - מקדמת דנן.
אבל אל צפרו לאף אחד

YEKI 1

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif אם כבר מדובר על פיל ! ../images/Emo130.gif ../images/Emo130.gif

תגיד קודם על כמה מדובר ! חוצמיזה , אתה כבר מבין שאני מבינה רק אספאונית בסיסית (במיוחד את הקללות
),ולכן אם כבר לדבר איתי בפרסית אז רק באספאונית ! ! מייל אישי תקבל רק בלילה,אחרי שאני אסיים היום כמה עיניניים דחופים. ביי

פרויז1

New member
../images/Emo24.gif

כל מה שכתבתי לך - זה אזבאוני בסיסי. כל האזבאוני שאני יודע, זה מהשכנה שלי בפרס שכל הזמן כעסה על אח שלה שהיה בא אליה הביתה. אני זוכר את המשפט האלמוותי שהיתה אומרת לו. אבל את זה אכתוב לך כמענה למסר האישי שתשלחי אלי לכתובת החדשה שלי. אני לא יודע איזה מייל נתתי ל"תפוז" בטח מתפוצץ כבר

למעלה