...
Roots\Foundation IjahMan Levy - אני אוהב כמעט את כל האלבומים של האמן הזה,שנמצא בסצינה עוד מסוף שנות השבעים ועד היום מוציא אלבומי רוטס איכותיים,ממליץ במיוחד על האלבום Africa משנת 84. freddie mcgregor - bobby bobylon -Studio One - אין צורך לפרט,אומן ענק. Derrick Morgan-Seven Letters,אלבום פאונדיישן ענק משנת 69,כולל גרסא אדירה ל Tears On My Pillow,כמה טיונים שנוטים לסקא,ואפילו 2 טיונים עם אישתו פאטסי מורגן. Barrington Levy - Bounty Hunter - האלבום האהוב עליי של המגה אמן הזה,טיון אדירים שנחשבים לקלאסיקות כל הזמנים,כמו Shaolin Temple,Skylarking,Shine Eye Girl ועוד... Johnny Osbourne & the Sensations - Come Back Darling - 1970 ,גם אין צורך לפרט עליו,פאונדיישן. ניו רוטס וכאלה: Warrior King,אחד האמנים האהובים עליי,שני האלבומים שהוציא עד היום איכותיים בטירוף,ממליץ במיוחד אבל על האלבום Hold The Faith מ2005. Turbulence(שלדון קמפבל),אחד האמנים הנחשבים בתחומו,הבעיה שלי איתו שיש לו דיי הרבה נפילות,הוא לא יציב כזה,בכל מקרה אלבומים מומלצים : I Believe,Different Thing,Upright,Songs Of Solomon Junior Kelly - אותו אני גם די אוהב,הכי ממליץ על האלבום Bless מ 2003. Richie Spice - אחד האמנים הגדולים בשנים האחרונות עם הקול והאינטרויים המרגשים ( Na na na na yes),האלבום Spice In Your Life איכותי בטירוף,כמו כן יושב על המון רידימים עם המון טיונים אדירים (Ghetto Girl,Babylon System,Blood Again,Open The Door,ועוד המון). תבדוק את אלה לבנתיים,יסדרו לך כמה שעות פלייליסט איכותיות. שיהיה שבוע מצוין.