חברים וחברות לצערי מחר אני לא יכול

ליאור 103

New member
חברים וחברות לצערי מחר אני לא יכול

להגיע לחגוג איתכם בפאב של יונתן היות ואני סוגר משמרת של 24 שעות בצבא.. אבל אני תמיד אשמח להיות מוזמן לשם בפעם אחרת.. יונתן, תאמין לי שיצאת היום תותח וגדול מהחיים (חנוך הזה נשמע אחלה גבר, בן אדם בן 74 שיש לו פאב זה הדבר הכי COOL ששמעתי כבר הרבה זמן), שחר גם אתה יצאת תותח היסטרי.. רמי - אין לך מה לדאוג בקשר לאחותי גם אני בדיוק כמוך גיליתי רק היום שהיא דיברה איתך בפורום, לא היה לי מושג, אבל אחותי הקטנה כבר גדולה, ילדה בת 19 שתעשה מה שהיא רוצה.. היא מוזרה אין ספק...חחח ג'ורנו - אמרתי לך שאין מה לדאוג והכל יהיה בסדר אחי ענבר - כבר אינספור פעמים ציינתי שאת מותק אני עדיין חושב ככה ג'ני - עם כזה קול אפילו אלוהים בכבודו ובעצמו לא יעצור אותך (אפילו דוידוביץ' יפנה את הדרך לתהילה בשבילך. וגם הוא אחלה למרות שהוא סרוט קשה) וזהו, אני אשמח לשמוע ממכם עוד, שמוליק כבר אמר בתכנית שלו שאני נמצא כאן הרבה יותר מידיי... חחח .. אבל זה באמת נכון, אתם אנשים סבבה לגמרי ואני שמח שיצא לי להכיר אתכם.. וזהו.. ממשיך לעקוב מקרוב אחר התחרות.. תהיו בקשר.. ועד שניפגש.. ביי ביי והמון בהצלחה.. :)

רמי 103

New member
אחותך.

שמע ליאור, נשבע לך באלוהים דוידויץ שכל מה שהיה זה 4 שורות באי סיק יו שצמוד לדף של הףפורום. ראיתי שהשם הזה מופיע פה ושם בפורום ואמרתי מעניין מי זה. חשבתי שזה מישהו מאיתנו בתחפושת, אנחנו מכירים את השטיקים של האינטרנט. אז שאלתי: היי ענתה לי תמתין שניה המתנתי אמרה לי היי אמרתי היי אניגמה את יודעת מי אני? אמרה לי כן. ישר נדלקתי. אמרתי בת כמה את אמרה 19, מן הסתם אמרתי מאיפה? אמרה לי מבני ברק מדוסלנד שאלתי דתייה? אמרה מממממ - לא הבנתי ואז התחיל לשעמם לי אז עברתי לטכסט-צ'טים מוכר - מה את לובשת? אמרה לי מה אתה סוטה זקן? (יודעת בן כמה אני, האינטרנט עשה לי אאוטינג) אמרתי לה לא אומרים סוטה זקן, אומרים סוטה אשמדאי ואז היא אמרה אין לי מה לדבר איתך וסגרה לי בפרצוף. ועד עכשיו אין לי מושג מה היא לבשה. זה כל מה שהיה אח שלה הגדול, נשבע לך באלוהים דוידוביץ,

eniGma19

New member
רמי,בוא נדייק

אמרתי דוסיטי,וזה לא בדיוק היה ככה:)חח בקטנה אבל איזה שטינקרית איך סיפרתי לשחר:)חחחח המון בהצלחה:)יש לך אחלה קול,אה ואני לובשת בגדים,לשאלתך:)

כרמל 103

New member
../images/Emo68.gif

זה באמת חבל שלא תהיה.אבל נשתה אחת בשבילך. ואם המפקדים שלך קוראים את זה, אז זה באמת חבל שהם לא מתחשבים קצת יותר. מגיע לך היות שם הערב.

למעלה