חברים וחברות, סוף השבוע כבר כאן!

1me too1

New member
חברים וחברות, סוף השבוע כבר כאן!

איך עבר עליכן השבוע?
היה טוב? היה פחות טוב? לא נורא?
סוף שבוע נעים: -)

הרבה הרבה בכי, תסכול וכאב

התחיל אופטימי, הסתיים בהרבה מפח נפש

תרשו לי הפעם לא לשתף מעבר לזה
.

תודה יקירות

שתבינו, שמרוב שהייתי כל כך בתוך השחור הזה שכחתי לגמרי מיום הנישואים שלנו.
אני, שתמיד קונה מתנות מראש, מתכננת את האקטים הכי רומנטיים וחושבת על הכל- שכחתי...

1me too1

New member
לא נורא

קחי לך את הזמן, תנוחי, תתחזקי, ואז תחגגו.
יהיה בסדר.
&nbsp

mumfor4

New member
שולחת לך אנרגיות חיוביות

הכול יישכח , לא תזכרי את מפחי הנפש .
ואני בטוחה שתחגגו מאוחר יותר .

שבוע שיגרתי לגמרי.

למעט ערב בינגו שנערך בביה"ס של בוני לאיסוף כספים ע"י ילדי כיתה ז'. בוני מאוד רצתה ללכת, אז הלכתי איתה. לא נעים להגיד, אבל זאת פעם ראשונה שאני בערב בינגו. למזלי התישבנו ליד אמא של אחד מהחברים של בוני והיא ידעה מה עושים, כי לא הסבירו (כנראה כולם יודעים
) ולקח לי סיבוב להבין מי נגד מי ולמה.
בוני נהנתה מאוד, אני חושבת שזה משעמם בטרוף ובזבוז כסף נוראי - 10 פאונד הלכו שם.

alphadelta

New member

אני כל כך לא אוהבת את ערבי ההתרמות /מכירת העוגיות וכולי לבית הספר. מעדיפה שיגידו לי הנה מה שצריך כספית. ואם אוכל אתן ואם לא אז לא. בבית הספר היסודי היו המון כאלה. עכשיו כמעט ואין. בכל מקרה, העיקר שהילדים נהנים. �� איזה כייף לבוני שזרמת איתה.

alphadelta

New member

חורף ראשון שלנו פה. חורף ראשון זה שנים של ממש חורף. המזווה שלי עמוס באופן שלא יבייש סבתות. בינתיים טפו טפו טפו זה לא כזה נורא. צפוי להתגבר בימים הקרובים.

noaronen1

New member
אוף!!! כל כך שמחה שנגמר השבוע הזה

מתחילה הפוך היום - כי זה יותר הגיוני לי-->
הרע - אז ביום שני הילדים חזרו לבית ספר אחרי 3 שבועות בבית. רק שהיתה התראה לשלג - ובאזור שאני גרה אין תשתיות לטפל בשלג אז כבר בצהריים הם חזרו הביתה, בשני בערב ירד גשם/קרח ולמחרת כל השכנים וגם אנחנו יצאנו החוצה להחליק (זאת אומרת הילדים החליקו ואני דיברתי עם השכנה). וכך עד שפילסו את הדרכים ואז עקב טמפרטורות נמוכות הילדים היו בבית כל השבוע. אין לאן לנסוע כי הדרכים לא ממש מפולסות וזה לא בטיחותי, השלג כבר היה דק מדי בכדי להחליק. בקיצור שיחקתי הרבה משחקי קופסא ונשמתי המווווון נשימות עמוקות.
הלא נורא - לשחק עם הילדים הרבה משחקי קופסא כדי להזיז אותם מהמסכים ולראות את הקטן בחוץ יום שלם כשהיה שלג, זה היה כיף לראות אותו כך.
הטוב - למרות שהילדים קמתי מוקדם והצלחתי לעשות כמה דברים מאד יצירתיים סביב העבודה שלי. כשאני יצירתית זה ממש עושה לי טוב לנשמה ומצד שני מכיוון שאני עובדת מהבית - לקחתי יום חופש להתנתק מהעבודה ולהיות רק עם הילדים ולתת לשלג להאט את הזמן - וזה היה מאד מוצלח. אפינו, אכלנו ארוחות בוקר מפנקות ושיחקנו המון משחקי קופסא (ראו סעיף הלא נורא).
&nbsp
אבל היום כבר כולנו היינו מוכנים שהשבוע הזה ייגמר - כולנו אמרנו דברים שלא היינו צריכים והילדים אמרו שהם כבר מחכים לחזור לבית ספר.
&nbsp

1me too1

New member
השבוע שלי

שבוע לא נגמר, קור כלבים, האמת - לא מבינה איך אנחנו חיים ככה, שבוע מתסכל בעבודה.
בשבוע שעבר נזלו לנו מים מהחלון, באחד מהימים שהיה קצת פחות קר, וחשבנו שיש בעיה בחלון, אבל מסתבר שזה הגג, ושצריך להחליף, הוצאה גדולה ולא מתוכננת ובכל מקרה רק כשהשלגים יפשירו, לתוך הבית: -(....
ביום חמישי הלכתי לעשות בדיקות דם בצום, כשהגעתי לבית החולים גיליתי שהמעבדה סגורה, נסעתי למעבדה פרטית, כדי לגלות שבכלל לא הבאתי את הטפסים הנכונים, ואז רגע לפני שהתעלפתי וכבר הייתי עם כאב ראש, הלכתי לקנות קפה, וגיליתי שאין להם חלב, כבר ב 9 בבוקר, די חששתי ביום הזה שהתחיל הפוך לגמרי, אבל הוא נגמר סבבה, אז לא נורא.

שבוע טוב

למעלה