חברים וחברות, סוף שבוע כאן!

1me too1

New member
חברים וחברות, סוף שבוע כאן!

איך עבר עליכם השבוע?
היתה אצלכם חופשת האביב, או שהיא רק מתחילה? ואם כבר חופשה, האביב מראה את אותותיו?
סוף שבוע נעים

noaronen1

New member
אצלנו היתה חופשת חורף

יום שלג כאן = שבוע בלי בית ספר. כך שבשבועיים האחרונים הילדים היו איתי בבית וגם הבעל החליט שכולם יעבדו מהבית.
זה קשה, כי אנחנו צריכים לעבוד ולילדים אין מה לעשות כי הכל סגור כי מסוכן לנהוג. אז יושבים בבית ובין לבין עוקצים ואוכלים ומציקים אחד לשני ואחד את השני.
מה שכן ראיתי את החבצלות מבצבצות בין שלג לשלג וזה העלה חיוך קטן של - עוד רגע אביב. מחכה בצפייה.
שבוע טוב לכולם. והטוב שבשבועיים הקרובים אני אטייל לי לבד נסיעות שקשורות בעבודה ללמוד דברים חדשים וכנס Leadership - לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שהייתי לבד בלי המשפחה וזה בא לי בדיוק בזמן. ואני הולכת להינות מזה. שבועיים - אני כבר מריחה את זה....

alphadelta

New member
השבוע

גשום, ואז מושלג, וקר קר קר. בררררר. האביב נראה רחוק מאד אבל חופשת האביב היא בקרוב. המון זמן משפחה בפנים.

rona73

New member
אצלנו יש חג וחופשה קצרצרה

קצרצרה.
היום הראשון למרץ חוגגים בבולגריה את סבתא מרץ.האביב כמעט כבר כאן והשנה מרגישים את זה.כמעט ואין שלג וטמפ` מעל האפס מהבוקר זה נהדר.
השבוע היתה לי המון עבודה בנוסף למה שיש לי בדר"כ .זה יהיה ככה לפחות עד הקיץ ככה שכול סופ"ש אני נחה וכל יום שיש חג או חופשה זה מבורך.
חופשת האביב בחודש הבא.מתוכננת נסיעה לכמה ימים למדריד בעוד שבועיים מהעבודה ,מחכה בקוצר רוח.
שבוע שעבר האיש נסע לכמה ימים .

1me too1

New member
השבוע שלי

אני הייתי בחופשת אביב, למרות שהוא לא נראה באופק, ראיתי שפרסמו שחודש פברואר השנה היה הקר ביותר במונטריאול....
הילדון יהיה השבוע הזה בחופשת האביב
לא יכולה להגיד שממש נחתי וביליתי אבל לא קמתי לעבודה - שזה טוב: -)
הילדון וחברה שלו נשארו איתי יומיים השבוע, פעם ראשונה היה נהדר, בפעם השניה קצת פחות. עשיתי את הבדיקות דם שהייתי,צריכה, נפגשתי עם רופאה גנטיקאית ששלחה לעוד בדיקות.
ונסענו לסוף שבוע במקום לא רחוק מהבית אבל התגלה כמדהים מדהים מדהים. מעולה לילדים, לא יקר, חופשה אמיתי, בלי ריצות, פשוט נחמד, חבל שלא שמעתי על זה קודם, ובהחלט נבוא לכאן שוב.
שיהיה שבוע נעים

השבוע שלי היה

דווקא מאוד פרודוקטיבי בתחום לימודי האנגלית שלי, אבל שום דבר מיוחד מעבר לזה.

האביב בהחלט כאן, כמו שכתבתי כבר לפני שבועיים
היה לנו חורף די פרווה. חופשת האביב אצלנו מתקיימת בסוף מרץ לשבועיים, ואנחנו מתכננים חופשה בסקוטלנד. אני מקוה שמזג האויר יהיה לטובתנו.

אתמול הוזמנו למסיבת ריקודים סקוטים. זוג שחוגג 10 שנות נישואין. לא ידעתי למה לצפות וגם לא מה ללבוש, אז הלכתי על ספורט אלגנט וזה היה נכון. המוזמנים הגיעו בכל קשת האפשרויות. מתחפושות של בגדים מהמאה הקודמת (לא הבנתי איך זה שייך) לבין שמלות נשף עם נעלי עקב 10 סנטימטר. היה מאוד נחמד, הרגשתי חלק מהקהילה, כי הכרתי שם אנשים מכל מיני מקומות שלא קשורים אחד לשני, אנשים שבאו להגיד שלום ולשוחח. מאוד אהבתי את המשפחות עם ילדים שרוקדים ריקודים סקוטים ומעבירים את המסורת לילדים שלהם, זה עושה לי אז זה

הבוקר בוני ואני אפינו אוזני המן, ובוני הוציאה את כל "הפורים" שיש לנו בארגז החגים, וקישטה את הסלון עם מסכות ורעשנים. משלוח מנות ראשון נשלח לאחר כבוד.

שבוע טוב לכולם

rona73

New member
חג שמח!

כשאני ניכנסת מהטלפון אין אפשרות לראות תמונות!

מה החלטת בסוף לעשות עם המאפינס?

סופשבוע עמוס וכייפי

כמעט ולא ישבתי לרגע, כמעט שלא ראיתי את הבית- אבל תענוג של סופשבוע שהולך להסתכם בהופעה של גידי גוב, דני סנדרסון וחברים
.
&nbsp
אז מה היה:
שיטוטי ברחבי ניו יורק יחד עם דמות על מקל של האחיינית שלי כחלק מפרוייקט שהאחיינית שלי קיבלה- היה מצחיק, מפדח והכי שוס. הבעל נשלח להמשיך לבד את ההסתובבויות וצילם את הדמות בחנות של דיסני ועם הדמויות שמסתובבות בחוץ

&nbsp
והיום עוד יום ללא הפסקה- מסיבת פורים שעזרתי בה בבית הכנסת שבו אני מתנדבת, Book Club ותכף יוצאים להופעה

&nbsp
לגבי השבוע שהיה- אין ממש מה לספר, לא ממש הצלחתי במטרות שהצבתי לעצמי

לא השגתי עוד תלמידים, לא התקדמתי יותר מידי עם חיפוש עבודה לשנה"ל הבאה (להשנה אני מחפשת אבל בקטנה כי הוריי צפויים להגיע בפסח, אז בנתיים עושה כמה שיותר בייביסטר ושיעורים פרטיים ).
&nbsp

forglemmigej

New member
שוב באיחור אבל מוטב מאוחר מאשר..

השבוע היה רגוע למדי ,ביום ראשון הייתי בעיר שנקראית ויבורג שהיא בסך הכל עיירה במושגים אמריקאיים כולה כ40000 תושבים ,אבל היא מספיק אטרקטיבית בשביל לבנות בה את בית המשפט העליון , בסיס צבאי גדול והכי חשוב מקימים שם עכשו פרויקט ענקי של אפל שיקים חוות שרותים לאירופה וישתמש באנרגיה מתחדשת לצורך הענין ,האדם שעבד על לשכנע את אפל להקים את החוות פה בדנמרק הוא ידיד משפחה ושנה שלמה עבד בשכנוע להשקיע פה ובאנו לחגוג איתו, כשמגיע אז מגיע , לאחר הארוחה הטעימה הלכנו למדרחוב לראות את היום הראשון של מרץ שאנשים פשוט מחליטים שהגיע האביב ולא משנה כמה קר בחוץ ,כולם מוציאים את הריהוט גן ואיש אחד אפילו ניגן בתזמורת יחיד והחנויות היו פתוחות כמה תמונות מצורפות.
התחלתי לראות את "בית הקלפים" עונה שלישית ומדברים שמה על ישראל בלי הפסקה , כל פעם מחדש אני נדהמת מהפנטזיה של כל נשיא אמריקאי בתורו לנסות לפתור את הקונפליקט ובמיוחד כשהליכוד נמצא כבר בשלטון 38 שנים
על כל המשתמע ,אבל מה שעוד מצא חן בעיני הוא הופעתו המזהירה של לארס מיקלסן בתפקיד הנשיא הרוסי פטרוב AKA פוטין , זהו אחד השחקנים הטובים ביותר בממלכה הקטנה וזו היתה בחירה טובה בו, מצחיק אותי שתמיד שחקנים שהם לא בעלי מבטא אמריקאי מושלם משמשים בתור טייפ קאסט של קבוצה מובהקת , הישראלים בתור ערבים והדנים בתור רוסים או משהו מזרח אירופאי , ממליצה ביותר לצפות.

TearGarden

New member
לגבי הנשיא פטרוב (פוטין)

עכשיו הכל ברור! איך שהוא פתח את הפה ודיבר ברוסית בעלי (האוקראיני) קבע שרוסי הוא בטוח לא
ועכשיו את אומרת שהוא בכלל דני. בחירות מעניינות יש לאמריקאים לפעמים.

forglemmigej

New member
אני ידעתי מיד שהוא לא רוסי

לא נראה לי שאיזה שחקן רוסי ממש היה מעיז לחקות את פוטין ,ברוסיה אין מקום לביקורת אחרת אתה תמצא את עצמך באיזה סמטה אפלה עם יוצאי יחידה סמויה של הקגב לשעבר..האמת ,המבטא שלו לא משכנע, אני יכולה לעשות מבטא רוסי יותר טוב אבל מילא , אגב אני יכולה לעשות גם מבטא ארגנטינאי ועירקי וקצת גם טגיפוליטני.ככה זה כשגדלים במדינה עם שלל מבטאים , הזוגי שלי יודע לעשות מבטא שבדי מושלם וגם גרמני עכשו אני מנסה לעבוד על המבטא השבדי זה דבר הכי משעשע בעולם.

למעלה