חברים וחברות פורום יקרים!!

magicgirl1983

New member
חברים וחברות פורום יקרים!!

אני יודעת שזה בעוד חודש אבל אני בודקת העינות... אני בחודש מאי יכולה להתארגן למפגש פורום, האם אתם מוכנים שאני אשב ואארגן שוב מפגש פורום למאי או שאין צורך? מי שמעוניין שישים את האייקון
בכותרת. השאלה השנייה לגבי מפגש פורום האם חברי הפורום שהיו בפגישה שהתקיימה רואה שמקום המפגש שלקחנו על עצמינו מספיק טוב גם למפגש הבא... במידה ותהיה היענות מספיק טובה לחודש מאי אני אקח על עצמי אירגון מפגש בפעם השנייה. במידה וההיענות תהיה מועטה (מתחת ל-5 אנשים) אוותר על העיניין עד שאוכל שוב לפנות לעצמי זמן. אינכם חייבים להתחייב רק לחשוב על כך באופן חיובי, אני מודעת "להפתעות" שיש בחיים.

quatso

New member
javascript:InsertIcon('|%D7%9B%D7%9

צריך להתגבר על כמה קשיים אבל יש מצב! אני מציע טיול

magicgirl1983

New member
אני כבר אירגנתי מפגש

אז אני יודעת שזה אפשרי...טיול? אני לא יודעת זה תלוי בחבר'ה. הרבה יותר פשוט לעשות מפגש באיזור ת"א כי הרוב ממרכז הארץ

quatso

New member
התכוונתי

קשיים אישיים :) ביישנות למשל. האמת שיש לי בעיה להכנס לבתי קפה ודומיהם.

../images/Emo45.gif

בעיני המקום מתאים. * והנה אני מעלה כאן עניין שונה- להלן ציטוט על כל האפשרויות העומדות בפני אשה: "האמת היא שאין אדם חופשי יותר בעולם כולו מאשר האשה הישראלית החילונית. אשה חילונית יכולה להתחתן בגיל 20 או 40, לגדל ילדים עם בעלה, או לגדל אותם לבד, או עם בעל שני, או עם חבר, או להביא ילדים בלי להתחתן כלל. אם היא מתגרשת, זכןתה לקבל משמורת מלאה על הילדים, אך היא יכולה גם להסכים למשמורת משותפת. ההחלטה בידיה." (ציטוט מהעיתון הימני, 'בשבע', כתבתו של גיל רונן) ממש על כל האפשרויות הוא חשב (למעט אפשרות אחת שעומדת בפני האשה: לא ללדת כלל
)

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני אמנם נמצאת פה מעט מאד בזמן האחרון, אבל אני עדיין כאן! ולמרות שאני עסוקה עד מעל לראש ועובדת עכשיו במישרה וחצי, אמצא זמן גם למפגש. המקום בסדר מבחינתי (אני לא באה בשביל הקפה - אני באה בשביל החברה). אבל אני קצת מוגבלת בתאריכים, אז אודה לך אם תוכלי להתחשב בי (שלחתי לך פרטים במסר). ותודה על היוזמה שלך.

magicgirl1983

New member
אתה מעשנת??

פיחס....אבל אין לי בעיה שתעשן עצמך למוות לפני המפגש..

למעלה