חברים וחברות קבלו במחיאות כפיים את 6x1
איזו התרגשות חזרנו לימים הטובים
וואנס מידי שבוע, ביקורות משובחות, דיונים, כן הכל כאן בבמה הצנועה אך האיכותית של הפורום
אז מה היה לנו??
תאמת לא ציפיתי הרבה מהפרימיירה. לרוב זהו פרק פתיחה חסר תוכן משמעותי והאמת שהופתעתי לטובה
האירועים קרו בקצב מהיר העלילה זזה מכל הכיוונים יש קווי עלילות קטנים שכבר תופסים צורה וזה כיף
מה עוד הופתעתי?
העונה שוב הולכת להתמקד באמה סוואן שכולם מסביב קישוטים כאלו ואחרים. הולכים לחקור את השורש של המושיע מיהו מהו וכיצד הוא מת.. (רמז: גווע תוך כדי נתינה אינסופית לכולם. מעוות)
אז אם עונה 5 עסקה באמה כדרקוואן עכשיו אמה כמושיע, שתי קצוות מוקצנים של "נבלות וגיבורות"
אמה היקרה שוב משקרת שוב בורחת שוב מנסה להתמודד לבד עם הפחד והאיום שזה כמובן מוליד טעויות נוראיות לפי התסריט שלהם. אני לא מאמינה בזה אבל ניחא..
מה עוד ראינו? צאקמינג פתח את פיו
!!!!
והבהיר מעל כל ספק שאינו אילם.
רגינה- רגשנית יותר? מרגישה וחושבת? עוד לא ברור.
זלינה- נראית אמא אמיתית... האם משהו מאמין לקטע הזה שהיא איבדה" את המתנה לרגינה?? נו באמת
הנרי החביב זרק כמה משפטי תקווה ואמונה מלווים בציוץ ציפורים שזה אחלה...
הייד. מה הסיפור שלו? מה זה בדיוק המפתח של סטוריברוק??
מגניב איך שהוא עושה תקול הזה חבלז
רמבל-אז בל כמה בעזרת הבן שלה. מה זאת לא בת?????? אתם צוחקים עלי???
שוב פעם הסרט הזה??
זה היה קטע מוזר מאוד. נראה לי נוכל או מתחזה בעל כוח להעיר מקללת שינה וממש לא הבן שלהם.
אז בל חזרה למציאות משליכה את רמפל מאחורה שגם לא טורח לרדוף אחריה.
מצחיק שנראה להם שהם יכולים להתאהב תוך שעה פחחח.. כלומרהיא... ועוד אהבת אמת.. או שהיא אהבה אותו קודם או שזה בדיחה גרועה..
אלו מסקנותי כרגע.. אוסיף בהמשך מה שיזרום לי לראש
מחכה לכם!!!
איזו התרגשות חזרנו לימים הטובים
וואנס מידי שבוע, ביקורות משובחות, דיונים, כן הכל כאן בבמה הצנועה אך האיכותית של הפורום
אז מה היה לנו??
תאמת לא ציפיתי הרבה מהפרימיירה. לרוב זהו פרק פתיחה חסר תוכן משמעותי והאמת שהופתעתי לטובה
האירועים קרו בקצב מהיר העלילה זזה מכל הכיוונים יש קווי עלילות קטנים שכבר תופסים צורה וזה כיף
מה עוד הופתעתי?
העונה שוב הולכת להתמקד באמה סוואן שכולם מסביב קישוטים כאלו ואחרים. הולכים לחקור את השורש של המושיע מיהו מהו וכיצד הוא מת.. (רמז: גווע תוך כדי נתינה אינסופית לכולם. מעוות)
אז אם עונה 5 עסקה באמה כדרקוואן עכשיו אמה כמושיע, שתי קצוות מוקצנים של "נבלות וגיבורות"
אמה היקרה שוב משקרת שוב בורחת שוב מנסה להתמודד לבד עם הפחד והאיום שזה כמובן מוליד טעויות נוראיות לפי התסריט שלהם. אני לא מאמינה בזה אבל ניחא..
מה עוד ראינו? צאקמינג פתח את פיו
והבהיר מעל כל ספק שאינו אילם.
רגינה- רגשנית יותר? מרגישה וחושבת? עוד לא ברור.
זלינה- נראית אמא אמיתית... האם משהו מאמין לקטע הזה שהיא איבדה" את המתנה לרגינה?? נו באמת
הנרי החביב זרק כמה משפטי תקווה ואמונה מלווים בציוץ ציפורים שזה אחלה...
הייד. מה הסיפור שלו? מה זה בדיוק המפתח של סטוריברוק??
מגניב איך שהוא עושה תקול הזה חבלז
רמבל-אז בל כמה בעזרת הבן שלה. מה זאת לא בת?????? אתם צוחקים עלי???
שוב פעם הסרט הזה??
זה היה קטע מוזר מאוד. נראה לי נוכל או מתחזה בעל כוח להעיר מקללת שינה וממש לא הבן שלהם.
אז בל חזרה למציאות משליכה את רמפל מאחורה שגם לא טורח לרדוף אחריה.
מצחיק שנראה להם שהם יכולים להתאהב תוך שעה פחחח.. כלומרהיא... ועוד אהבת אמת.. או שהיא אהבה אותו קודם או שזה בדיחה גרועה..
אלו מסקנותי כרגע.. אוסיף בהמשך מה שיזרום לי לראש
מחכה לכם!!!