חברים וחברות קבלו במחיאות כפיים את 6x1

אביטל186

New member
חברים וחברות קבלו במחיאות כפיים את 6x1

איזו התרגשות חזרנו לימים הטובים

וואנס מידי שבוע, ביקורות משובחות, דיונים, כן הכל כאן בבמה הצנועה אך האיכותית של הפורום

אז מה היה לנו??
תאמת לא ציפיתי הרבה מהפרימיירה. לרוב זהו פרק פתיחה חסר תוכן משמעותי והאמת שהופתעתי לטובה

האירועים קרו בקצב מהיר העלילה זזה מכל הכיוונים יש קווי עלילות קטנים שכבר תופסים צורה וזה כיף

מה עוד הופתעתי?
העונה שוב הולכת להתמקד באמה סוואן שכולם מסביב קישוטים כאלו ואחרים. הולכים לחקור את השורש של המושיע מיהו מהו וכיצד הוא מת.. (רמז: גווע תוך כדי נתינה אינסופית לכולם. מעוות)
אז אם עונה 5 עסקה באמה כדרקוואן עכשיו אמה כמושיע, שתי קצוות מוקצנים של "נבלות וגיבורות"

אמה היקרה שוב משקרת שוב בורחת שוב מנסה להתמודד לבד עם הפחד והאיום שזה כמובן מוליד טעויות נוראיות לפי התסריט שלהם. אני לא מאמינה בזה אבל ניחא..

מה עוד ראינו? צאקמינג פתח את פיו
!!!!
והבהיר מעל כל ספק שאינו אילם.

רגינה- רגשנית יותר? מרגישה וחושבת? עוד לא ברור.
זלינה- נראית אמא אמיתית... האם משהו מאמין לקטע הזה שהיא איבדה" את המתנה לרגינה?? נו באמת

הנרי החביב זרק כמה משפטי תקווה ואמונה מלווים בציוץ ציפורים שזה אחלה...
הייד. מה הסיפור שלו? מה זה בדיוק המפתח של סטוריברוק??
מגניב איך שהוא עושה תקול הזה חבלז

רמבל-אז בל כמה בעזרת הבן שלה. מה זאת לא בת?????? אתם צוחקים עלי???

שוב פעם הסרט הזה??
זה היה קטע מוזר מאוד. נראה לי נוכל או מתחזה בעל כוח להעיר מקללת שינה וממש לא הבן שלהם.
אז בל חזרה למציאות משליכה את רמפל מאחורה שגם לא טורח לרדוף אחריה.
מצחיק שנראה להם שהם יכולים להתאהב תוך שעה פחחח.. כלומרהיא... ועוד אהבת אמת.. או שהיא אהבה אותו קודם או שזה בדיחה גרועה..

אלו מסקנותי כרגע.. אוסיף בהמשך מה שיזרום לי לראש

מחכה לכם!!!

igloo2

New member

"גווע תוך כדי נתינה אינסופית לכולם" - גדול
אז המושיע הוא בעצם אמא פולניה....
&nbsp
אני מקווה שלא כל העונה תעסוק באמה.דווקא כשגילינו שיש עוד הרבה סיפורים שלא סופרו עם הרבה דמויות חדשות, חבל שוב לשים את הדגש רק על אמה.
אחרי 5 עונות מגיע לה לשבת קצת בצד
&nbsp
אני מאמין שזלינה באמת לא מוצאת את המתנה.אחרי הכל, הם הספיקו לעבור לממלכה של הייד, להתעלף פעמיים, להיכלא, להימלט, לחזור לניו יורק דרך מזרקה..... הנוצה המסכנה כנראה לא שרדה איפשהו בדרך

&nbsp

igloo2

New member
המושיעה

אני מניח שהרוב מחכים שיצא תרגום בעברית לפרק... גם אני חיכיתי ובסוף נשברתי וראיתי באנגלית

אז ככה....

אהבתי את הסצינה הראשונה בפרק של ג'אפר ואלאדין. מאוד אהבתי את ג'אפר של ארץ הפלאות,ואפילו שעכשיו זה שחקן אחר (ישראלי
) עדיין כיף לראות את הדמות הזו על המסך.
מחכה לסצינות נוספות שלהם

אני גאה בעצמי שזכרתי את המתנה ההיא שרולנד הביא לזלינה בשביל רג'ינה.
הצחיק אותי איך שרג'י מתמודדת עם השותפה החדשה שלה- "היא קיבלה מתנה בשבילי וכבר הספיקה לאבד אותה"

הן עוד יצטרכו ללמוד להסתדר

אני שמח שסאגת הייד שרוצה להיות ראש עיריית סטוריברוק נגמרה מוקדם מהצפוי.
זה הרגיש לי כיוון משעמם מאוד וגם לא הבנתי מאיפה ההייד הזה נחת עלינו פתאום,מה המטרה שלו בעצם?
עכשיו הוא אסיר בסטוריברוק ומכווין את אמה לגלות את האמת לגבי הסיפור שלה,שזה לדעתי קו עלילה קצת יותר מעניין.

זלינה כזו חמודה עם הלבוש האימהי הטיפוסי! עם הסרט הזה בשיער כמו של הבובות... בצבע ירוק כמובן! נאמנה לעצמה

אהבתי ששילבו את השיר של היפה והחיה בסצינה שלהם... היה מקסים!
אני בעד לשלב עוד שירים של דיסני בסדרה. בעונה 4 מאוד היה חסר לי let it go

מורפיאוס הבן של רמפל ובל- מגניב!
טוויסט מעניין מאוד בעלילה. אני מחכה לראות איך הוא ישתלב בשאר העלילה. יכול להיות שזה קשור לחיזונות של אמה.

מאוד קשה לי להאמין שאמה תמות כמו שאמרו לה בסוף הפרק. היא הדמות הכי ראשית בסדרה ועושה רושם שהיוצרים חוששים לגעת בדמויות הראשיות.מניח שיצליחו למצוא לזה פיתרון...
פחות אהבתי את המשחק של ג'ניפר לאורך הפרק. היא נראית ממש עייפה וחסר לי האופי שהיה לה בעונה הראשונה..

לסיכום היה פרק חביב.לצערי אני קצת פחות מתרגש מהסדרה מבעבר. אני מקווה שהפרקים הבאים יהיו מעניינים יותר ויתמקדו בדמויות החדשות- ג'אפר, אלאדין והמלכה הרעה (חדשה ישנה
)
מניח שגם יסמין תצוץ. האם נזכה לראות גם את אבו?

אני לא נהניתי לראות את ג'פאר אז ועכשיו

אבל אולי הנוכחי קצת עדיף על הקודם.
&nbsp
אמרו כבר אם זה אמור להיות אותו אחד?
&nbsp

igloo2

New member
אני מאוד אהבתי את הקודם

לדעתי הוא זה שעשה את הסדרה הזו
בכלל כל הסיפור שלו ושל הג'ינים היה גאוני
&nbsp
מהשחקן הנוכחי לא כל כך הספקתי לטעום

601
ביקורת מאת ואנסר נאמן

הג'קט האדום על ההתחלה - מסתבר שזה עדיין מצחיק אחרי 5 עונות.

הייד כבר נתפס ונכלא, זה היה מהיר

מורפיוס הוא הבן של בל! זה היה כל כך טוב ומפתיע. הלוואי שבל באמת עוזבת את עוצלי אחת ולתמיד.

רג'ינה וזלינה שותפות נהדרות, לא יהיה משעמם לרגע בבית הזה.

השיחה של שלגי ורג'ינה
אני שמח כל פעם ששלגי (ולא אמה) מדברת עם רג'ינה.

האורקל, ג'פאר, המושיע ושאר הדמויות החדשות... נראה לאן זה יתקדם
אותו דבר עם הנבואה של אמה.

סצנה אחת קצרה עם הנרי. במינון הזה הוא חמוד, לא מזיק ולא מציק.

המלכה הרעה פוגשת את זלינה, קצת אחרי שזלינה השוותה את עצמה אליה. ההפרדה של הרוע מרג'ינה מטופשת, אבל הכיוון הזה יכול להיות מעניין.

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה והציפור האדומה 6-1

פתיחה טובה למיטב דעתי. כשעוץ לי גוץ לי נכנס לעולם החלומות של בל, תהיתי אם הם שינו את המכאניזם של קללת השינה ואז הסתבר שהם הכניסו לתוכו חריג. עדיף על פני לבצע את המסע הפיסי עד לחדר האדום של קללת השינה. והייד, מדובר במקום, לא באדם. וחוץ מזה, עוץ לי גוץ לי שכח להעלות קורבן למורפאוס. לא פלא שהוא נחל הצלחה חלקית. ברור שבל רואה את העובדה המצערת שלעוץ לי גוץ לי רצון ואישיות משלו כ-"רצף של הבטחות שהופרו" ועתה היא לא רוצה לראות אותו (התוכנית של עוץ לי גוץ לי לגאול אותה קרי לקרב אותה לנקודת המבט שלו תצטרך לחכות.)
לגבי עניין המושיע, אני מניח שהאדם שאמה נלחמה מולו הוא רג'ינה (הצבע האדום הוא המוטיב השלט בקסמים שלה.). הסצנה בה ג'אפר משאיר את אלאדין בחיים די מתכתבת עם הסצנה בה רג'ינה משאירה את שלגיה בחיים. ואמה, גם לעוץ לי גוץ לי ניבאו שהנער יביא את מפלתו והוא מתהלך חי ונושם. תחשבי מעבר לרגע שבנבואה.
אהבתי את הקטע עם ספינת האוויר וכל החיפוש אחרי הנתינים החדשים.
ברור שרג'ינה שמתעמתת עם זלינה בבית ראש העיר היא המלכה המרשעת. יש לעיניים שלה אותו שטף דם שיש לעיניים של הייד. לגבי רג'ינה הטובה, הגאווה, ובאופן מובן מאליו, הזעם שלה הוסרו ממנה. היא גם פחות פזיזה מבעבר (הייתי אומר פחדנית אבל אצלה הכעס עשוי להסוות את עצמו כאומץ לב. זה לא היה ברור עד עכשיו.) ואני לא מסכים עם זלינה. רג'ינה הטובה חולקת איתך מאפיין חשוב מאד: בטחון עצמי נמוך.
לגבי הייד, אני לא מסכים עם אמה שהחולשה שלו זו הבדידות. החולשה שלו זו הצורך לשלוט באחרים. זה מה שעושה אותו נבל. ברגע שאתה לוקח ממנו את השליטה הזו, הוא מתחרפן.
וסוף סוף, אמה הולכת לטיפול פסיכולוגי (למרות שד"ר הופר הוא פסיכיאיטר).

למעלה