חברים וחברות

חברים וחברות../images/Emo70.gif

שלום, אני ענבר. עוד 3 חודשים מאתמול (
) בת 18, ואני גרה באריאל. אני מניחה ששמתם לב שאני המנהלת החדשה. והלוואי, הלוואי, הלוואי, שנצליח ביחד להרים את הפורום הזה לתחייה.
אז נפתח בשרשור כזה... מה בדנה הוא הגורם העיקרי לכך שאתם אוהבים/מעריכים אותה
מקווה שתשתפו פעולה
שיהיה לנו בהצלחה P:

בהצלחה ענברנטל ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

מקווה שהכל ילך חלק. ושבאמת תתני לפורום הזה מכל מה שאת יכולה לתת, וכמו שאת יודעת... ובקשר לשאלה... הגורם העיקרי בדנה? זה לא משהו אחד וספציפי שאפשר להצביע עליו... זה המוזיקה, הריגוש בקול שלה, המילים. הכל ביחד. הרמוניה.

הגורם העיקרי לכך שאני אוהב את דנה "עד הקצה"..

הגורם העיקרי לכך שאני אוהב את דנה "עד הקצה" הוא... ------- ----------- אי אפשר לתת רק גורם אחד כי דנה מרגשת בקול המדהים שלה בטקסטים המרגשים שלה בנגינה המטורפת שלה בסגנון ההופעה שלה ובעוד מיליון דברים מה אפשר להגיד ----- דנה ברגר מדהימה!!!

izzys

New member
שימו לב, מסע ההשתלטות על תפוז בעיצומו!

מזל טוב ילדה!
מה בדנה הוא הגורם העיקרי לכך שאתם אוהבים/מעריכים אותה? שהיא פשוט דנה. היא אמיתית. היא מרגשת. גוון הקול, הלחנים והטקסטים שלא מתפשרים. דנה היא כיף גדול, תענוג לאזניים
.

mcfsv

New member
קוקייייייייי ברכות! ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב מותק ! מגיע לך
מה בדנה הוא הגורם העיקרי לכך שאתם אוהבים/מעריכים אותה
כנות. כנות אמיתית. החספוס בקול. הלחן, ההופעות והעיבודים האקוסטיים. אבל בעיקר, הצמרמורת, הרגש המתפרץ והדמעות שרק גן מאיר
יכול לעשות.

A t z a

New member
בהצלחה עם הניהול!../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אני אמשיך לטייל פה

הוו תתחדשי!, בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

ובקשר לשאלה דנה מעבר לזה שהיא מדהימה ביכולות השונות שלה, היא גם ממש אישה חמודה זאת אומרת שאף פעם היא לא הייתה עצבנית כשבאנו לדבר איתה אחרי הופעה, והיא תמיד שמחה וזה עושה טוב על הלב

למעלה