חברים וחברות!

חברים וחברות!

היי לכם, אני חדשה... קראתי כמה מהדיונים שלכם ורציתי להגיד לכם שדווקא ממש מגניב שאתם אשכרה מתענינים בפוליטיקה, אבל במקום כול הזמן לדבר ולדבר ולדון על זה בפורום,ותתחילו לעשות ולשנות! כי לדבר על פוליטיקה בפורום זה אחלה, אבל קחו את העינינים לידיים במקום להגיד כול הזמן דברים על הממשלה, היא ככה והיא ככה, תתחילו לפעול לעשות לשנות! כי לנו-הנוער, יש כוחות עצומים שאנחנו לא מודעים להם!! הצטרפו למועצת התלמידים והנוער העירונית שלכם, גם אם זה בתור פעילים!תתחילו פרויקטים חדשים תרימו את החברים שלך, ותגידו שאכפת לכם! כי אנחנו יכולים, השינוי יבוא ר-ק (!!!) מאיתנו, אם אנחנו לא נעשה, אף אחד לא יעשה בשבילנו!! תצטרפו למועצת תלמידים והנוער המחוזית שלכם, ותאמינו לי שעם טיפת רצון תוכלו להיות גם במועצת התלמידים והנוער הארצית, ובאמת לשנות! כי השנוי מתחיל אך ורק בנו ותלוי אך ורק בנו.! איך אנחנו רוצים שיראה העתיד של החיים שלנו של הילדים שלנו, זה תלוי בנו! אם יש למישהו שאלה הערה תגובה הארה וכול מה שהוא חושב על מה שרשמתי פה, שיגיב, ובעזרת ה' אני יענה לו. אוהבת, הודי'ה. 191947070 icq [email protected] -אי מייל מסנג'ר: [email protected]

רוני13

New member
ברוכה הבאה הודיה...

כן,אלו אנחנו. אני לא אצטרף למועצת התלמידים ןהנוער העירונית אצלנו. הם לא עושים כלום...חוץ מלכתוב מדי פעם תודות על איזה אירוע שהיה בבית ספר בעיר ב"אינדקס"(
),שם של עיתון ברה"ע,וגם זה לעיתים רחוקות. אוקצור שינוי לא יבוא משם...ואני לא חושק בהצטרפות למועצת התלמידים והנוער הארצית -שגם הם לא עושים כמעט שום דבר חוץ מ"לגנות" את התלמידים על רצון לשביתה,לא שזה רע כי השביתות באות מהסיבת הממש לא נכונות. שורה תחתונה: תהני

הי רוני,תודה:)

בס"ד היי רוני, תודה:) אני לא מודעת למצב של המועצה אצלכם אז בעזרת ה' אני ינסה לברר מה קורה שם, לדוגמא אצלנו בב"ש רצים עם הפרויקטים חופשי היו לנו השנה פרויקטים מדהימים עם מטרת על, וכמובן שהיו המונמון בני נוער שהגיעו ולקחו חלק בפעילות.וזה רק מראה לי כמה באמת אכפת לנוער שלנו וטכמה הם רוצים לשנות! עוד משהו, עם המצב שם כ"כ לא מוצא חן בענייך תיכנס לשם, ואז תוכל לשנות אותו, ואני חושבת שאתה לא שופט נכון את המצב של המועצה הארצית, גם אם זה מה שהיה עד עכשיו, כרגע התחלפה המזכירות, ואנחנו במאבק על זכויות ניצולי השואה, אני מצרפת גם קישור לפורום של המועצות, אתה מוזמן להיכנס לשם ולהגיב ולקבל תשובות מאנשים חכמים ומלומדים ממני, בתפקידים גבוהים יותר, ***עם מועצת הנוער לא מתאימה לך אני בטוחה שייש עוד המון מסגרות שמתאימות לעשות שינוי, כי השינוי יכול להתחיל בקטנה ולגדול למימדים עצומים, אז יכול להתחיל מסתםהתנדבות ולאט לאט תביא איתך עוד אנשים וככה זה יגדל למעגל של חסד! ולפי מה שהבנתי מהחתימה שלך אתה דתי, אז מה עם בני עקיבא? והנהגת הנוער של בני עקיבא? אני כרגע בהנהגת הנוער של מחוז דרום ואני יכולה להגיד לך, שמבחינתי זה השינוי האמיתי זאת העשיה האמיתית ואני ממצה את עצמי שמה הרבה יותר מכול המועצות שאני נמצאת בהם, כי זה האידיאלים שאני מאמינה בהם. תודה שהגבת, :) הודי'ה בתוך הפורום של המועצות, יש דו"ח של חודשים

למעלה