חברים וחברות!

חברים וחברות!

רציתי להודיע לכם שבקרוב...אולי אפילו היום...אני ישים פה כתבה של התאומות...היא מלפני הרבה זמן היא היתה בעיתון דיסני אין שם משהו מעניין ובטח אתם יודעים הכל...אבל לא נורא! אני ישים את השער...כי הם מופיעות על השער וגם את הכתבה עצמה... תהנו, ותשרשרו לכאן כל מה שבא לכם!

זהו!

מקווה שנהנתם אתם יכולים לשמור את זה ולעשות אם זה מה שאתם רוצים...אני נהנתי לתת לכם את זה! חח....:) יש לי עוד משהו קטן לספר לכם אז ככה...שכיתה שלי(כיתה ח´5) אנחנו צריכים למצוא זוג...ולעשות יחד איתו קיר על משהו שאנחנו אוהבים הקיר יוצג בכיתה למשך משהו כמו חודש וחצי, אז מצתאי זוג..(החברה הכי טובה שלי) וחשבנו על מה לעשות קיר...היא ישר אמרה התאומות אולסן...וכן אנחנו עושות עליהם את הקיר שלנו...עכשיו אנחנו גם נפרסם על הקיר תמונות מתוך הפורום ונפרסם את הפורום...ורצינו שתעזרו לנו ותביאו לנו כתבות תמונות יפות...חומר...וכל מה שיש לכם! אנחנו מזה נודה לכם..ד"א לחברה שלי קוראים רוני היא לא נמצאת בפורום כי היא נכנסת פעם ב...לאינטרנט! אז זהו! אנחנו נהיה מאושרות אם תוכלו להשיג לנו עוד חומר שאין באתר של מוטי ושל כל השאר... מתה עליכם(ואני בטוחה שגם רוני), עומרררררררררר...הבת כמובן!

כל הכבוד!

כל הכבוד ההשקעה בנו. לדעתך אנחנו שווים את זה. סתםםםםם. מה בדיוק את רוצה כחומר? תמונות? אין בעייה! כתבות? בשמחה, את יכולה להעתיק כל מני דברים מהאתר של מוטי אלייך ולערוך אותם. נתון להחלטתך. ושוב, כל הכבוד על ההשקעה בנו (בפורום).

RinRan

New member
עומרוש את קוראת עולמו של דסני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

או שזה של אחותך/אחיך הקטנים
.......... (אם יש לך...)

לקארינוש!

אני ממש ממש ממש ממש ל-א קוראת עולמו של דיני אחותי הגדולה יודעת שאני מתה על התאומות היא ראתה שרק יש בשער וקנתה לי בלי לחשוב פעמיים...אם אני הייתי רואה לא הייתי קונה כי זה ביזבוז כסף ממש... אבל...היא קנתה אמרתי תודה וזהו! מה איכפת לי...:) זהו....אז אני ממש לא קוראת עולמו של דיסני אל תחשבו שאני תינוקת! ביי ביי

יופי טופי..

את יכולה לעזור לי בקשר לקיר בכיתה שלי
כי אני ממש צריכה את העזרה שלך ושל כל הפורום!

RinRan

New member
קיר בכתה שלך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה זאת אומרת
...... ברור שאני יכולה לעזור, אבל תסבירי מה זאת אומרת.....

RinRan

New member
אה.... עכשיו הבנתי..... חחחח......

אוקיי אז אין לי ממש "חומר" אבל אני יכולה לשלוח לך תמונות באי מייל אם את רוצה כי מוטי מסכים לפרסם תמונות רק בשרשור התמונות השבועי (למרות שהחוק הזה כבר לגמרי נהרס וחבל...) טוב אז תכתבי לי את האי מייל שלך ואני אשלח לך את התמונות שיש לי... כי אין לי הרבה רק איזה 3...

למעלה