חברים ותיקים, אני חייב עזרה

must178

New member
חברים ותיקים, אני חייב עזרה

שלום לכל מי שזוכר אותי (שיר, מוריה, אלעד,טל,הילה והשאר שפשוט אני לא יכול לרשום את כולם...) ושלום גם למי שלא :] עשיתי טעות מצערת, בעקבותיה נמחקו לי מהמחשב כל השירים של בית הבובות שלא נמצאים בדיסק (מדפים) - שזה אומר גרסאות לייב, ההופעה מהרדיו, כל השירים הלא רשמיים... (dear friend, כי אם לא אז בשביל מה וכו') ואין לי שום דרך להחזיר את זה :( אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד אם תוכלו להעלות\לשלוח לי בICQ וכד' את השירים שיש לכם... למי שצריך הICQ שלי זה 64252359 תודה רבה מראש...

eladi88

New member
או-אה...סרט../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

כרגע אין לי אייסי...אני אמור לקנות מחשב מתישהו...אז כשיהיה לי אני ישלח לך בכיף...

Hadardur

New member
גם לי יש את אותה בעיה, אבל זה איש המחשבים אשם

ולא רק השירים שלהם נמחקו.. כל הקבצים בעולםםםםםםם

eladi88

New member
עלק אין לו בושה../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

הוא צודק הבחור!! חוצפה שכזאת...שולחים לבחורה הודעות והיא מתעלמת....!! אין בעיה פרסית...חפשי אותי בסיבוב!

dani3p

New member
אני החזרתי לך!!

(לא?) נו אני בחורה שאין לה הרבה זמן באזרחות... אייייי למה לעשות לי מצפון. אתם יודעים שאני אוהבת את שניכם מלא..

dani3p

New member
מזה ההתאגדות הזו נגדי??

לא רוצים? אני לא אהיה פה יותר

talba3

New member
אההה??

פעם בחודש אני נכנס לבדוק אם יש חדש, פתאום אני רואה כזה שירשור, לא חבל לא לענות אליו? מה קורה אחים שלי??? רק עם מורקי אני עדיין מדבר, ופה ושם רואה באירועים מיוחדים גם את לירון, ואת שיר ראיתי בבומבמלה היה כיףף לראות אותם :] מה עם כל השאר, איפה אתם מבלים את התקופה הזאת?

eladi88

New member
צבא..../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

מה איתך חבוב איך הולך?

pishkashit

New member
באמת כיף לראות אותך פה ושם...

וגם אני כמו הפרסי שכבר לא אוהב אותי יותר, בצבא... עוד 5 חודשים זה נגמר....

למעלה