חברים זה קורה - הפיילוט של אליסה לקראת הפקה

CharmedRulez

New member
חברים זה קורה - הפיילוט של אליסה לקראת הפקה

כן כן, ההוליווד ריפורטר מדווח (ותודה לאליסה על הטוויט) שהסדרה שלה (ובייחוד ההופעה שלה בו) קיבלה באזז חזק בעונה הקודמת וכעת ABC קרובים מאוד להפקתו ולהזמנה של 13 פרקים במיד-סיזן! ווהו! גוו אליסה. הנה המקור: http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/news/e3icaec2feffc977edc568af24034aa94a1

always be me mc

New member
רק גו אליסה? הנה תגובה שלי :../images/Emo232.gif

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן שזה בסוף יקרה
ואם זה באמת יקרה ABC אתם החברים החדשים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קודם מאשרים לי את V עם לורה
ועכשיו גם בוחרים בסדרה של אליסה?
טעם מעולה יש לכם!
תודה על המידע דוד
ואני יודעת שאמרתי שאני אנמיך ציפיות הפעם אבל אני לא יכולה! שיחזירו כבר את אליסה למסכים!
*הולכת להתפלל*

CharmedRulez

New member
הסדרה קיבלה אור ירוק!!!!

עכשיו זה רשמי! הסדרה החדשה של אליסה תעלה לאויר במיד-סיזן (ינואר-פברואר 2010) כשהתפקיד של החבר יגוייס מחדש (לא האריכו לשחקן המקורי את החוזה). בקיצור, שישו ושמחו!

המממ.......

לא אתר הכי מדויק. זאת אומרת, יש לו דיוקים והרבה אתרים לוקחים ידיעות משם (שלא בצדק) אבל הוא טעה בכמה פעמים גדולות במהלך חודש מאי הקריטי אז אני לא סומך עליו בכלל. וזה די מפתיע בהתחשב בעובדה שהם לא אישרו את הפילוט בעונה שעברה.

CharmedRulez

New member
הפיילוט קיבל אישור!

אליסה כתבה בעצמה בבלוג שלה באתר שלה (alyssa.com) ובחשבון טוויטר! וו-הו!

always be me mc

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ישששששששש! *סגידה*../images/Emo232.gif

אלו חדשות נפלאות!
עכשיו בואו נקווה שחס וחלילה לא יקרה דבר(
) והסדרה באמת תצא לפועל
ו-
לך דוד!

always be me mc

New member
את הפרוייקט הקודם של אליסה../images/Emo232.gif

Single With Parents הם רצו לשדר אבל ביטלו בגלל מחלוקות עם היוצרת לגבי כיוון הסדרה.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifיאיאיאיאי!!

סופסוףףףףףףףףף!!!

LeAnnDylan

Well-known member
קולילולילולילוייייי ../images/Emo65.gif|פארטי|

איזה יופי! לא שהיה לי ספק כלשהו בניגוד לכמה מפה
אבל כל הכבוד לה ובקרוב אצלנו

CharmedRulez

New member
ואליסה כתבה לנו הודעה בבלוג שלה:

Good News! Lovely People, Woooooohooooo! I’m thrilled to report that ABC has picked up “Romantically Challenged” for midseason. It has been a disappointing couple of years of trying to get a show on the air (it ain’t easy). And although I’m proud of the last two pilots that I shot for ABC, this great news is even more proof (as if we needed any more), that everything happens for a reason and that there is a perfect system at work here.I’m elated that I will get to say the words of the great, hilarious, Ricky Blitt. I’m elated that I will get to learn and grow from my costars (Kyle Bornheimer and Kelly Stables). Have I mentioned I’m elated? And blessed.Thank you all for your prayers and positive words of encouragement. I could not have gone through this tedious waiting period without your support. Peace,Light,AND LOVE, Alyssa איזה מאמי! תודו! היא כזאת מתוקשרת האליסה הזאת. מת עליה!

always be me mc

New member
המ קראתי את זה כבר האמת../images/Emo232.gif

מיד אחרי שקראתי את ההודעה שבה אמרת שהסדרה מאושרת ואליסה רשמה על זה באתר נכנסתי לשמה וראיתי
וכן אליסה מאוד מותק ו-down to earth עם המעריצים ובכלל (תודה לאל!
) אניוואי
לך דוד

למעלה