חברים/חברות יקרים

פנינה51

New member
חברים/חברות יקרים

היום התפטרתי מהעבודה עקב יחס מחפיר ומזלזל למרות שהייתי אמורה לעבוד עד סוף החודש פרנסה בידי שמיים ואין לי ספק שעוד השבוע אמצא עבודה חדשה אורית

פנינה51

New member
תודה עופרה

ממחר אני מתחילה לחפש עבודה במשנה מרץ אני כבר מדמיינת את המשרד המפואר שבו אני אעבוד עם האויר הטוב שיהיה לי. בבנין משרדים בקומה גבוהה אני אבוא לבושה אלגנט בבגדים מחויטים של "זארה" ו"קסטרו" אני מרגישה את זה כבר ואני אעדכן אתכם מה קורה בקשר למציאת העבודה עדיין לא עדכנתי את בן זוגי בנוגע למה שקרה אני אעדכן אותו היום או מחר נשיקות

kikona126

New member
אורית שימי לב....

מנסיוני בחיים (ניסיני הקצר אני רק בת 23) למדתי שמה שעושה את העבודה אינו "המקום" כלומר הצורה בה ניראה המשרד, או הבניין... אלא האנשים. אני עברתי בזמנו ממקום עבודה הכי מדהים בעולם, בבנין יוקרה עם חברה צעירים מרחבי העולם, לעבודה במשרד קטן בנחלת בניימין, שהייתי צריכה לעבור שם כל יום לחדר אחר עקב מחסור במחשבים. אבל במשרד הקטן, הפחות יוקרתי (ואולי גם המשכורת כי לא היו שם בונוסים) נהנתי מכל רגע! ההנאה הביאה לי את החשק להשקיע בעצמי, אם זה בבגדים ובעוד דברים, כשהייתי צריכה לסיים את תפקידי במקום (הגעתי לעבודה בשביל פרוייקט מסויים) הוצעה לי עבודה נוספת במקום. מהמקום היוקרתי יותר, הייתי מגיעה הביתה עיפה, המנהלים היו מגעילים, והרגשתי רע עם העבודה שעשיתי. מאז למדתי שכאשר אני מחפשת עבודה, אני מחפשת עבודה שהמנהלים בה טובים, ולא משנה איך המקום ניראה. את ה"עושר" של המקום אני אוכל לעצב, וכדוגמא לכך אני יכולה לתת את אח שלי, שהגיע למקום עבודה שבו כולם הגיעו עם חולצת טישרט וג'ינס וכפכפים, והוא שהיה רגיל מעבודה אחרת להגיע עם חולצות פולו המשיך להגיע כך לעבודה, לאחר כחודש כולם החלו להתלבש בצורה רשמית לעבודה, והמשרד השתנה והפך ליוקרתי יותר... אולי הגישות שלנו שונות, אני לא אגיד שאינני שואפת לעוד, אולם כשאני מחפשת עבודה, אינני נותנת חשיבות (בהתחלה) למשכורת, אלא לחברה אליה אני הולכת, אם אני רואה שהאנשים לא מצאו חן בעיני בראיון אינני נשארת לעבוד באותו מקום גם אם קיבלו אותי. לי חשובה החברה של האנשים. ואני יודעת שהכסף או העלאה במשכורת תגיע לאחר מכן.

kikona126

New member
והכי חשוב לא ציינתי

אם כתבת שעזבת את העבודה " עקב יחס מחפיר ומזלזל" קודם כל הציבי לעצמך כמטרה למצוא מקום עבודה עם יחס טוב שאינו מזלזל אלא שיעריכו אותך.

ע ו פ ר ה

New member
אני רוצה לחדד

תזמיני לחיים שלך אנשים שעושים לך טוב. אנשים שמעריכים את מה שאת עושה. העבודה זה חלק מהיום ויש עוד כמה שעות נוספות כדי לסגור את היממה. באהבה עופרה

פנינה51

New member
תודה אלון

מאז קריאת הסוד וראיית הסרט ווהרצאה של ערן חיי השתנו אני לוקחת את החיים שלי בידיים בכל התחומים

kikona126

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo13.gif

כמו שעופרה אמרה משנה מקום משנה מזל. יחס מחפיר ומזלזל = אנרגיה שלילית. אנרגיה שאם לא יודעים איך להסב אותה לאנרגיה אחרת, יכולה רק לפגוע בנו. כל הכבוד על האומץ, ועל הדבקות במטרה! וכמובן על הצבת מטרה חדשה באופן מידי!!! זה רק מראה שהפעולה הגיעה מרצון, הבנה והפנמה, ולא מיאוש. עלי והצליחי! קיקי

למעלה