אהלן חברים בוקר טוב!!!
אז הגיע הזמן לביקורת על הפרקים המופלאים שהיו לנו 8-9
נתחיל עם פרק 8: ציון 10!
פרק מ ע ו ל ה
טוב
סוף סוף פתרו לנו כמה תעלומות, וכמובן פתחו את הדלת לתעלומות הבאות. לפי דעתי זה היה אכזרי לגדוע את הענינים באיבם ולתקוע לנו את מרידה בפרק 9.
אני רוצה לציין במיוחד את המשחק המצויין של מוריסון. אני הייתי מבין המוחים על הפיכתה לדרקוואן
, אבל האמת אני מודה עכשיו זה הוציא ממנה רק טוב, ועוד לגלות שאת הכל היא עשתה למען החיים של האדם שהיא אהבה בכלל עושה לי טוב על הלב
. הייתי בטוחה שאנחנו נגלה שהיא לא רעה אמיתית, אלא זה למענם באיזה שהוא אופן.
אנחנו רואים בהתחלה את הקרב של אמה עם מרלין זלינה וארתור הדפוק.
באסה שאמה לא היתה חזקה יותר ממרלין, ובאסה עוד יותר שהוא היה תחת קונטרול של ארתור, מה שהעלה לי שאלה, האם גם הוק תחת קונטרול של אקסקליבר?
האם עכשיו שניהם תחת שליטת אקסקליבר? מי שמחזיק בחרב שולט בשני הדרקוואנים?
מרלין שיחק יפה מאוד את המלחמה הפנימית שלו, ובסוף ניצח וסנואו חיה
במקביל בסטוריברוק, אמה מצילה את הוק מידי ארתור שאני לא סובלת אותו, הוא כזה דוחה אותי , כל ההתנהגות שלו נוראית והוא זה שהוביל לכל הבעיות כאן! הלוואי שימות או יירקב בכלא או משהו רע אחר.
איך אמה יודעת מה קורה עם הוק בכל רגע? כאן חוזרים לתאוריה שהוק ואמה חולקים לב, לכן היא יודעת מה עובר עליו. אני מניחה שזה עוד יתגלה בהמשך.
הוק מבקר את גולד, וגולד עונה לו בכל הכנות, זה היה רגע יפה בעיניי שמעולם לא ראינו בין שניהם.
זלינה- קטע משעשע , קצת הזוי חייבת לאמר, וגם היה מצחיק. היה עצוב לראות איך כולם מגינים על התינוק מפני אמה, כמו זלינה בפעם הקודמת..
היה גדול לראות את דוקטור וויל מועף לקירה כמו בפעם הקודמת, זאת היתה סצנה טובה
בהמשך, רואים את אמה לוקחת את הוק לבית, ושם מספרת לו חצי אמת. הרגשתי שאמה האמיתית חוזרת, והיה מרגש ועצוב לראות אותה אומרת להורים שלה ולרגינה- i am emma!!! כנראה המשחק הזה כבר הכאיב לה יותר מידי, במיוחד כשהיא עומדת לסיים את כל הסאגה הזאת.
אהבתי מאוד את הקטע בין רג'ינה לאמה. רגינה היתה כזאת טובה כשהיא הכריחה אותה לגלות מה מפריע לה לוותר על הדרקנס, ראו את ההתייסרות על הפרצוף שלה כשהיא היתה חייבת להכאיב לה ולגרום לה לחפור פנימה.
וזה מדהים איך כל פעם שהוק בסביבה ומשכנע את אמה לבטוח בו, זה אכן קורה, והנה הלהבה נדלקה.
אגב חשבתי על זה, כשאמה חיברה את אקסקליבר, בסטוריברוק, כל הדרקוואנים לשעבר עמדו שם וצפו, כשתכלס, אמה עבדה על כולם. הלהבה נדלקה לה בקלות,
היא היתה כולה מוכנה לזרוק ממנה את הרוע. אמה הצליחה להערים אפילו על הדרקנס שבתוכה!! זה פשוט גאוני.
וסצנת הסיום- הוק ואמה דרקוואנסססס
הוק היה בשוק. אני לא מבינה מה הקטע, אם הוא צפה עכשיו בזכרונות שלו האם זה אומר שהם חזרו אליו והוא זוכר את כל הסיטואציה או הוא רק שומע עליה מבחוץ?
כי מה זאת אומרת איך עשית לי את זה? עמדת למות טמבל! למה תמיד הטובים צריכים לאבד את היקרים להם בשקט למען האידאלים והאחרים לא?? כולם ניסו להניע אותה מלהחיות את הוק בגלל מה? בשביל השמדת הדרקנס? אין ערך לחיי הפרט? בשביל מי אמה עשתה את כל המסע?
וחשוב מאוד לאמר, שהיא עברה את כל המבחנים! אמה נלחמה בדרקנס, והיתה מוכנה להעיף אותה והיתה כמעט שם.
כשרגינה רצתה להציל את רובין היא אפילו לא היססה. היא אמרה לה במפורש, או שאת מצילה אותו או שאני מכריחה אותך. יש כאן צביעות נוראית וזה משגע אותי.אנשים אוכלים את הצביעות הזאת בלי מלח וזה מכעיס ממש.
כולם הולכים לכעוס עליה, להפוך את המעשה שלה לנורא ואיום. היא אפילו לא הרגה מישהו אחד!!1 בינתים כמובן, אבל היא לא עשתה כמעט כלום בעייתי בתור דרקוואן. וזה מעצבן אותי. אבא שלה הרג אביר בלי למצמץ כדי להציל משהו. והיא עשתה כזה דבר וזהו היא נהיה מפלצת.
שאלה חשובה- לא הבנתי למה הוק נהפך לדרקוואן. אם הבנתי נכון אמה קשרה אותו לחרב במקום את מרלין מה שאומר שהקסם של מרלין עובר להוק. למה זה מחייב שהוא דרקוואן? למה לא המקבילה של מרלין?ואיך שהוק הגיב בסוף זה היה מלחיץ.. שוב אני חושבת שזאת הצגה אחת גדולה מצידו מול זלינה, ומול אמה ובסוף הוא יציל אותה, ויהרוג את עצמו עם הדרקנס, וזאת תהיה הסיבה המושלמת למסע שלהם לעולם התחתון.
פרק 9- הייתי כבר מטושטשת ולא עניין אותי בשיט לא מרידה ולא אבא של הכתום, וודאי שלא קסדה מזוייפת..
גם ארתור הטיפש הזה שהוכנס לשם היה בדיחה. קיצר אין לי רשמים מהפרק הזה לעת עתה...זהו חברים כרגע!
שתפו אותנו מה אתם חושבים! זה גם יכוללהיות שורה וחצי, לפחות נדע שאתם איתנו כאן...