חברים חברים!
5X8

אביטל186

New member
חברים חברים!
5X8

אני אסביר את עצמי:
שמות הפרקים הבאים (כן יש פרק כפול
) הם:
birth
, the bear king
ניסיתי להתאים אייקונים.. תסלחו לי..
אז פרק כפול!!!

המון המון המון המון שאלות נפתרות, המון תשובות מעניינות,

שיגרמו ללסתותינו ליפול,

לעינינו לשפוך דמעות

וללבנו להתפחלץ!

כל זאת ועוד.. מחחר!!!
מחכה לכם אהובים שלי

אביטל186

New member
אוקי. בנחלט לא הגזמתי עם התאור שלי לפרק

תכלב הייתי צריכה להגזים עוד קצת.
כל מה שבא לי עכשיו זה לצעוק אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
אז תאלצו לסלוח לי להערב.
הביקורת תעלה מחר.
נשיקות אפילות לכולם

Y. Welis

New member
חצי חצי
ספוילר

הראשון, פרק 8, היה סביר יחסית; השני (9) היה מיותר עד מאוד, וברובו לא עסק בכלל בחבורה אלא ב-גזרית שהוחזרה בכל זאת, אחרי שחשבתי שנפטרנו ממנה סופית... רק כדי לגלות שיש לה חשבון פתוח עם ארתור (הרג את אביה).
&nbsp
ה-8 אכן גילה כמה דברים, אבל לא הכי הגיוניים - שום סימן אצל קיליאן לדארקנותו... מדוע שאמה לא תספר לו לפני? + עוד מציאת פיתרונות בשניה האחרונה - הפעם מתוך הספר העבה של גולד (למה שלא יסרקו אותו ויעלו לרשת?... יהיה קל יותר לגשת אליו מכל סמרטפון...).
&nbsp
כך שזה לא משכנע. הקטע עם זלינה במיוחד הדגים את חוסר ההתחשבות בדמויות, שאופייני לרוב עונות הסידרה, ומעקר אותה מכל איכות - היא הרגה את ניל ועוד דברים, אבל רמפל' לא מתעניין בה בכלל, כמו גם השאר. סתם נעשית מעצבנת ומגוחכת... אפילו אחרי שילדה וכבר לא צריך אותה בחיים - אין נטיה להיפטר ממנה.
&nbsp
נקוה לסיום הארק הזו תוך 2 הפרקים הבאים.

אביטל186

New member
מסכימה לגמרי עם כל מילה.

כל הקטע של מציאת פתרון ברגע האחרון מזמן כבר לא אמין ומגחיך אותם לחלוטין

twisted nerve1

New member
דעתי על הפרקים

קודם כל כ"כ התעצבנתי על פרק 9. לא שהוא היה נורא או משהו, פשוט פרק 8 ממש פתח משהו ונגמר במתח וכנראה היה הפרק שהכי אהבתי העונה, והייתי בטוחה שפרק 9 ימשיך את מה שקרה בסוף עם הוק ואמה ובכלל לא התייחסו לזה וזה היה מעצבן.
אבל דווקא היה נחמד פרק 9 בפני עצמו. היו כמה דברים צפויים, אבל ס"כ היה נחמד לקבל חזרה את מולאן ואת רובי. וגם אהבתי שניסו כן לשמור על המשכיות מסויימת מהרגע האחרון שראינו את שתיהן, כאילו להסביר בדיעבד איפה הן היו. למרות שברור שלא חשבו על זה מראש, אלא הסבירו את זה עכשיו בדיעבד, אבל עדיין בסדר. אני מעדיפה ככה.
ובכלל היה מלא girl power שאני ממש אוהבת (אני גם אוהבת את מרידה של הסדרה).
אבל כמו שאמרתי פרק 8 הכי היה טוב וזה עצבן אותי שלא המשיכו אותו.
אהבתי מאוד את הוק ואמה כזוג כשהם התחילו, אבל בשלב כלשהו (רוב עונה 4 אני חושבת) הם פשוט נהיו קצת משעממים כי הכל איתם היה צפוי והוק באמת דיי רודד לסתם ללכת לכל מקום אחרי החבורה והוא הפך להיות קצת משעמם.
העונה הזאת הקשר שלהם התחיל להיות קצת מעניין שוב בגלל הבעיות שצצו בו. נגיד ממש אהבתי את הסצנה ההיא שהם אכלו על האוניה והיא מנסה לשחק איתו והוא אומר לה שהוא אהב אותה בעבר וראו שהיא ממש נפגעה מזה.
ובפרק הזה ממש אהבתי כל מה שהיה בניהם. אהבתי במיוחד את השיחה שהוא מסביר לה על הטבעות ומזכירים לנו שהוק היה פעם רע. (הייתה לנו תזכורת גם באותה שיחה על האוניה כשהוא מזכיר את הקטע הזה שהוא השפיל את ראמפל על הספינה שלו ושהוא אומר שהוא היה הנבל בקטע הזה).
אגב, אני גם רוצה יותר קטעים עם הוק ורובין ואני רוצה ברומאנס בניהם. נגיד הקטע שרובין מראה להוק את האולטרסאונד הייתה מעולה. אני רוצה עוד כאלה!!
&nbsp
מה שכן נשארו מלא דברים לא כ"כ הגיוניים. אלא אם כן יש עוד דברים שקרו בזמן הזה שאמה מחקה לכולם את הזיכרון, אבל אם כל מה שהיה זה מה שהראו לנו אז יש כמה דברים לא הגיוניים:
- למה הוק כ"כ כועס על אמה? אחרי שהוא עשה את כל הנאום על זה שהוא יסלח לה על כל דבר אז הוא רואה בדיוק את הסיטואציה המאוד לא נוראית הזאת שס"כ היא הפכה אותו לאפל כדי להציל את החיים שלו וזה כ"כ נורא מבחינתו שהוא לא יכול לסלוח לה על זה? לא ברור.
- אם הוא היה האפל מאז שהם חזרו, למה לא הייתה לו את הנטיה להיות רע. זה רק כי הוא לא ידע? כאילו ממה שהבנתי שכל הרעיון שאתה האפל - זה שזה כאילו מפתה אותך כל הזמן להיות רע והוא ממש לא רצה לעשות את זה, והיו לו הרבה הזדמנויות להיות רע מאז שהם חזרו. אז רק עכשיו כשהוא יודע את זה פתאום הוא יאמץ את זה? ואם אמה ראתה דמויות של אפלים קודמים ברגע שהיא הפכה לאפלה, אז למה הוא לא ראה עד עכשיו? משהו בזה פשוט לא מסתדר
- לא ברור לי מה אמה כ"כ התביישה שכולם ידעו. ס"כ מה שהיא עשתה זה בכלל לא כזה נורא. היא רק עשתה את הדבר ההוא עם הנרי שזה קצת לא יפה, וזה שהיא הפכה את הוק לאפל. לשני הדברים יש סיבות. זה ממש לא ברמה של דברים שרג'ינה או הוק עשו. זה לא שהיא הרגה אף אחד. ועוד יותר לא ברור אם היא בתכלס לא אימצה את הרוע, למה היא התנהגה בצורה ששידרה לאנשים שהיא כביכול רעה מאז שהם חזרו? איכשהו זה לא מסתדר.
&nbsp
יכול להיות שיש עוד דברים שלא גילו לנו כמו שאמרתי, אבל בנתיים יש כל מיני דברים שלא מתיישבים.
אבל בלי קשר אני חושבת שאני אוהבת את העונה בנתיים יותר מעונה 4 לפחות, אבל לא בטוח שזה ברמה של העונות הראשונות.
&nbsp
אגב לדעתי ג'ניפר מוריסון משחקת את "אמה הרעה" באופן גרוע לחלוטין.

אביטל186

New member
אהלן! כל השאלות שלך ממש נכונות

ואני מקווה שהתשובות יופיעו בפרק הבא.יש המשך לדרמה כי זלינה אמרה להוק שיש לו עוד מה לראות...
גם היוצרים אמרו שיש עוד אדם שיואשם במצב הזה.. את זה נראה בהמשך. אני משוכנעת שארתור הדפוק מעורב בזה. רק נזק והרס הקיום שלו עושה.
באמת לא ברור איך וק לא הרגיש את זה , אולי זה קשור לפרק הבא, איך הוא פתאום כאילו שונא אותה, זה מדהים המהפך הזה, אני חושבת שזאת הצגה.
זה שהיא מתנהגת בצורה רעה וכולם חושבים שהיא מרשעת עד שאפילו ההורים שלה חושבים ככה, זה באמת לא ברור, וחסר לנו את הפרק האחרון, החלק החסר בתמונה..
לפי דעתי ג'ן משחקת מדהים.בתור אמה היא היתה בינונית אין משהו מסעיר בתפקיד שהיא גילמה קודם.

אביטל186

New member
אהלן חברים בוקר טוב!!!

אז הגיע הזמן לביקורת על הפרקים המופלאים שהיו לנו 8-9
נתחיל עם פרק 8: ציון 10!

פרק מ ע ו ל ה
טוב

סוף סוף פתרו לנו כמה תעלומות, וכמובן פתחו את הדלת לתעלומות הבאות. לפי דעתי זה היה אכזרי לגדוע את הענינים באיבם ולתקוע לנו את מרידה בפרק 9.
אני רוצה לציין במיוחד את המשחק המצויין של מוריסון. אני הייתי מבין המוחים על הפיכתה לדרקוואן
, אבל האמת אני מודה עכשיו זה הוציא ממנה רק טוב, ועוד לגלות שאת הכל היא עשתה למען החיים של האדם שהיא אהבה בכלל עושה לי טוב על הלב
. הייתי בטוחה שאנחנו נגלה שהיא לא רעה אמיתית, אלא זה למענם באיזה שהוא אופן.
אנחנו רואים בהתחלה את הקרב של אמה עם מרלין זלינה וארתור הדפוק.
באסה שאמה לא היתה חזקה יותר ממרלין, ובאסה עוד יותר שהוא היה תחת קונטרול של ארתור, מה שהעלה לי שאלה, האם גם הוק תחת קונטרול של אקסקליבר?
האם עכשיו שניהם תחת שליטת אקסקליבר? מי שמחזיק בחרב שולט בשני הדרקוואנים?
מרלין שיחק יפה מאוד את המלחמה הפנימית שלו, ובסוף ניצח וסנואו חיה

במקביל בסטוריברוק, אמה מצילה את הוק מידי ארתור שאני לא סובלת אותו, הוא כזה דוחה אותי , כל ההתנהגות שלו נוראית והוא זה שהוביל לכל הבעיות כאן! הלוואי שימות או יירקב בכלא או משהו רע אחר.
איך אמה יודעת מה קורה עם הוק בכל רגע? כאן חוזרים לתאוריה שהוק ואמה חולקים לב, לכן היא יודעת מה עובר עליו. אני מניחה שזה עוד יתגלה בהמשך.
הוק מבקר את גולד, וגולד עונה לו בכל הכנות, זה היה רגע יפה בעיניי שמעולם לא ראינו בין שניהם.
זלינה- קטע משעשע , קצת הזוי חייבת לאמר, וגם היה מצחיק. היה עצוב לראות איך כולם מגינים על התינוק מפני אמה, כמו זלינה בפעם הקודמת..
היה גדול לראות את דוקטור וויל מועף לקירה כמו בפעם הקודמת, זאת היתה סצנה טובה
בהמשך, רואים את אמה לוקחת את הוק לבית, ושם מספרת לו חצי אמת. הרגשתי שאמה האמיתית חוזרת, והיה מרגש ועצוב לראות אותה אומרת להורים שלה ולרגינה- i am emma!!! כנראה המשחק הזה כבר הכאיב לה יותר מידי, במיוחד כשהיא עומדת לסיים את כל הסאגה הזאת.
אהבתי מאוד את הקטע בין רג'ינה לאמה. רגינה היתה כזאת טובה כשהיא הכריחה אותה לגלות מה מפריע לה לוותר על הדרקנס, ראו את ההתייסרות על הפרצוף שלה כשהיא היתה חייבת להכאיב לה ולגרום לה לחפור פנימה.
וזה מדהים איך כל פעם שהוק בסביבה ומשכנע את אמה לבטוח בו, זה אכן קורה, והנה הלהבה נדלקה.
אגב חשבתי על זה, כשאמה חיברה את אקסקליבר, בסטוריברוק, כל הדרקוואנים לשעבר עמדו שם וצפו, כשתכלס, אמה עבדה על כולם. הלהבה נדלקה לה בקלות,
היא היתה כולה מוכנה לזרוק ממנה את הרוע. אמה הצליחה להערים אפילו על הדרקנס שבתוכה!! זה פשוט גאוני.
וסצנת הסיום- הוק ואמה דרקוואנסססס
הוק היה בשוק. אני לא מבינה מה הקטע, אם הוא צפה עכשיו בזכרונות שלו האם זה אומר שהם חזרו אליו והוא זוכר את כל הסיטואציה או הוא רק שומע עליה מבחוץ?
כי מה זאת אומרת איך עשית לי את זה? עמדת למות טמבל! למה תמיד הטובים צריכים לאבד את היקרים להם בשקט למען האידאלים והאחרים לא?? כולם ניסו להניע אותה מלהחיות את הוק בגלל מה? בשביל השמדת הדרקנס? אין ערך לחיי הפרט? בשביל מי אמה עשתה את כל המסע?
וחשוב מאוד לאמר, שהיא עברה את כל המבחנים! אמה נלחמה בדרקנס, והיתה מוכנה להעיף אותה והיתה כמעט שם.
כשרגינה רצתה להציל את רובין היא אפילו לא היססה. היא אמרה לה במפורש, או שאת מצילה אותו או שאני מכריחה אותך. יש כאן צביעות נוראית וזה משגע אותי.אנשים אוכלים את הצביעות הזאת בלי מלח וזה מכעיס ממש.
כולם הולכים לכעוס עליה, להפוך את המעשה שלה לנורא ואיום. היא אפילו לא הרגה מישהו אחד!!1 בינתים כמובן, אבל היא לא עשתה כמעט כלום בעייתי בתור דרקוואן. וזה מעצבן אותי. אבא שלה הרג אביר בלי למצמץ כדי להציל משהו. והיא עשתה כזה דבר וזהו היא נהיה מפלצת.
שאלה חשובה- לא הבנתי למה הוק נהפך לדרקוואן. אם הבנתי נכון אמה קשרה אותו לחרב במקום את מרלין מה שאומר שהקסם של מרלין עובר להוק. למה זה מחייב שהוא דרקוואן? למה לא המקבילה של מרלין?ואיך שהוק הגיב בסוף זה היה מלחיץ.. שוב אני חושבת שזאת הצגה אחת גדולה מצידו מול זלינה, ומול אמה ובסוף הוא יציל אותה, ויהרוג את עצמו עם הדרקנס, וזאת תהיה הסיבה המושלמת למסע שלהם לעולם התחתון.
פרק 9- הייתי כבר מטושטשת ולא עניין אותי בשיט לא מרידה ולא אבא של הכתום, וודאי שלא קסדה מזוייפת..

גם ארתור הטיפש הזה שהוכנס לשם היה בדיחה. קיצר אין לי רשמים מהפרק הזה לעת עתה...זהו חברים כרגע!
שתפו אותנו מה אתם חושבים! זה גם יכוללהיות שורה וחצי, לפחות נדע שאתם איתנו כאן...

&nbsp

Y. Welis

New member
הקטע היחיד הטוב עם הד"ר היה על הבלונד שלו- 'מה, לא מותר לי?'

למעלה