חברים, חדשות מקשת בנוגע להצבעה! כנסו דחוף

ניצנץ63

Well-known member
חברים, חדשות מקשת בנוגע להצבעה! כנסו דחוף

שלום לכל חברי הפורום, אני כותבת פה תגובה שכתבתי גם בפורום האירויזיון. מאחר ודעתי לא הונחה משיטת ההצבעה הבלתי מובנת לקדם, ומאחר וראיתי כי למרות הפניות שלי מאמש בפורום האירויזיון וגם כאן, ונסיונותיי להביא לתשומת לבכם כי יש בעיה קשה עם שיטת ההצבעה, אשר מקוממת וגורמת עוול הן לכותבי השירים והן לקהל שמצביע ומשלם ממיטב כספו, ראיתי שבקושי היו תגובות שלכם לעניין ועל כן החלטתי לפנות באופן אישי לחברת קשת. צלצלתי לחברת קשת היום, טלפון שמספרו 03-7676000 וביקשתי לדעת את הפרטים הבאים: א. האם ההצבעה בלתי מוגבלת לכל אדם ואדם? ב. האם ההצבעה דרך אתר קשת כרוכה בתשלום? (שהרי הם מבקשים מספר נייד וססמא בתחילת התהליך ולשם מה זה בעצם אם זה לא כרוך בתשלום?!) ג. למה לא פרסמו את התשובות הללו במהלך המשדר אתמול ובכלל. התשובות, לאחר בדיקה של הנציגה שענתה לי היו כדלקמן: א. ההצבעה בלתי מוגבלת לכל אדם ואדם. הוה אומר שבניגוד לכוכב נולד ולנולד לרקוד בהם ההצבעה מוגבלת עד חמש הצבעות, ההצבעה לקדם בלתי מוגבלת וכל אדם מוזמן לשלוח כמה הצבעות שהוא רוצה... ב. ההצבעה באס אמ אסים כרוכה בתשלום אולם ההצבעה דרך אתר האינטרנט אינה כרוכה בתשלום. (לא ברורה גם השיטה ההזויה הזו אבל זה נושא לדיון בפני עצמו). ג. לא היתה לה תשובה לתת לי למה לא פרסמו שההצבעה חופשית, ואז הסברתי לה שהרבה אנשים, כמוני בדיוק, הצביעו פעם אחת מאז אתמול, מהחשש שהצבעותיהם הנוספות תפסלנה. היא היתה חסרת אונים ואמרה שזה נכון, והיא לא ידעה לומר לי למה לא פרסמו את זה. כנראה שהיתה להם סיבה מסחרית למה לא להודיע על כך (שיטת העושק ו/או העובדה שידוע להם שמדובר בהצבעה לא הוגנת). היא אמרה שתביא לידיעת ההנהלה את בקשתי לפרסם כבר עכשיו את העניין של ההצבעה החופשית אבל לא יודעת אם זה אכן יפורסם... לסיכום: אני חושבת שדעתי לא הונחה ושנתי נדדה אמש לא בכדי. אנשים רבים כמו גם חברים בפורום הזה הצביעו פעם אחת או לא הצביעו, מהחשש או הידיעה שכאילו השיר האהוב עליהם ממילא לא יבחר... מה שאומר שדעתם ככל הנראה לא רלוונטית. ככל הנראה הדבר נעשה על ידי חברת קשת כדי להסב את הקולות לשיר מסויים או שני שירים מסוימים, אולי בגלל "הפופולריות" של היוצרים שלהם (כדוגמת דנה והנרי), ובידיעה מכוונת גורמים בקשת לאנשים לא להצביע לשירים האחרים. אני מבקשת כי כל אחד מכם ינסה להבין את כל המורכבות של מה שכתבתי. אני חושבת שהשיטה הזו שווה בדיקה וצעקה של כולנו. יש פה משהו מעוות ולא הוגן בעליל! לא רק שהם גורמים לבני הנוער להצביע באופן שיטתי לשירים מסויימים בצורה בלתי מוצדקת, הם גם גורמים לאנשים לשלם כסף רב כשההצבעה באתר חינם ושווה בניקוד להצבעה באס אמ אסים. אני מקווה שרובכם הגדול מסוגל להבין כי בשיטה זו הם יכולים גם להכתיר הערב את השיר שנראה להם (בקשת), בלי קשר לתוצאות האמיתיות, מה גם שהשיר שיבחר לא בהכרח יהיה בסוף זה שהכי יפה או זה שהביצוע שלו היה טוב מכולם, ולא רק שהם יכולים להכתיר כל שיר שנראה להם (ואולי בגלל הלחץ של היוצר, והמבין יבין..) אנו גם לא נדע לעולם את האמת! לטעמי אפילו בועז מעודה במקרה הזה הוא בובה על חוט, שמנווטת על ידי אלו שמחליטים בשבילו... אולי זה הבזיון הגדול ביותר בכל העניין, וחבל שהוא, כמו אומנים אחרים, לא מבין שהמחיר הגדול ביותר הוא שלו, שישולם בקריירה שלו בסופו של דבר... בקיצור, תמשיכו להצביע בלי סוף למסע חיי. זהו השיר הראוי ביותר לנסוע לסרביה ושיטת ההצבעה ההזויה הזו יכולה עדיין לאפשר לנו לשלוח אותו. בבקשה תצביעו!

אושRתי

New member
../images/Emo45.gifכל קול חשוב- להמשיך להצביע וכמה שיותר

יותר טוב.

ניצנץ63

Well-known member
מצביעים דרך האתר של קשת בלי סוף בזמן שנותר!

מלהתייאש לא יוצא שום דבר לאף אחד ותתפלאו, יש מצב שהאנשים הצביעו בצורה מסחרית לשיר פרפרים כי ההצבעה הרי היתה חופשית...

אושRתי

New member
ראיתם מה אמרו בערוץ 2 עכשיו?

רוב ותיקי משתתפי האירוויזיון בחרו במסע חי, אמרו שזה השיר שצריך לייצג אותנו!!!

ניצנץ63

Well-known member
נכון... אבל מה התוצאה בכל זאת??

זה היה צפוי בעיני, אבל קשת התערבו בגסות לשנות את דעת הקהל ולדעתי הם גם מתערבים בבחירת השיר. הם לא באמת יתייחסו להצבעות.

אושRתי

New member
נכון אבל אולי הם גם מצביעים פיזית בSMS ובקשת.

גם הראל סקעת אהב את מסע חיי

למעלה