חברים חזרנו והנה חוויות

SSSRRR

New member
חברים חזרנו והנה חוויות

קודם כל לכל המבקרים למיניהם היינו ב24-29 למאי והרבה אמרו לי שריק ויבש אז תשמעו היה מפוצץ אנשים בארים ודיסקוטקים מלאים (אומנם כמעט בלי ישראלים) ניסי ביץ' נפלא ומלון ניו פמגוסטה קרוב מאוד לבארים וגם לסנדי ביץ' . לניסי ביץ' 4 דקות במונית . עדיף להיות במלון קרוב ביותר למרכז (סטמטיה , SANSCTA , ניו פמגוסטה) קרוב מאוד לפיצה האט ולבורגר קינג ו4 דקות הליכה לסקוור (מקום הבילויים) ו3 דקות מהסנדיי ביץ' . חוץמזה נאפה מדהימה פשוט תאילנד ליד הבית ים שקוף חולות זהב ובילויים אחחח הבילויים פשוט בלתי נשכח ועוד דבר האנגלים חרא אנשים ותזהרו להתחיל איתם כל התיירים יקפצו עליכם וכולם אנגלים מסטולים גם בים בקיצור אל תחפשו צרות ותבליגו. מחכה לטיול הבא לשם.....

yossibalali

New member
שמח לשמוע שנהנת

באחת הההודעות שלי כתבתי שהבריטים שיכורים מסריחים ובגלל זה הכושים שונאים אותם! והכושים גם אוהבים יהודים אם יש לכם בעיות לכו תבקשו עזרה מהכושים!

SSSRRR

New member
קודם כל תודה לך ,,,

אתה ממש תותח כי אתה ממש עוזר לאנשים פה בפורום ועונה מהר על שאלות כל הכבוד . לגבי הבזבוז אז ככה מנסיוני הרחב מתאילנד הודו לא ממליץ להשכיר אופנועים גם בגלל הנסיעה בצד שמאל שזה מאוד מסוכן וגם בגלל הנזקים לאופנוע שיכולים לעלות ממש ביוקר ולהרוס את הטיול אז לא השכרתי.אכלנו באופן קבוע פעמיים ביום בבורגר קינג(35-40ש"ח)ופיצה האט אכול כפי יכולתך(50-55ש"ח כולל שתייה)מומלץ מאוד הבאנו ים שתייה חריפה מהדיוטי פרי 8 בקבוקים ל4 אנשים (4 לילות וחיסלנו הכל)פלוס בערך 2 כוסות במועדונים כל ערב ,היינו בפארק המים(מומלץ לא יהיו כאלה מגלשות בארץ עוד 10 שנים) נסענו במונית כל יום לניסי ביץ'וזהו (קצת ארוך) הלך לי ב5 ימים מלאים 350$ בערך ולא היה איכפת לי אם זה היה עולה עוד 150$ כי פשוט גן עדן ליד הבית. אם יש עוד שאלות אני יענה לכם

SSSRRR

New member
המחיר לפארק המים...

בד"כ המחיר 15 פאונד שזה 150 ש"ח אבל תשיג קופון הנחה מנהג מונית שייקח אותכם ( תבקשו לפני שאתה עולים ) 2 פאונד הנחה ככה שזה יוצא 130 ש"ח שווה ביותר

yossibalali

New member
חחח איזה חמודים הנהגי מוניות

נכון?! אנחנו הבאנו דיסקים מהבית ולכל נהג מונית הבאנו מתנה דיסק של זמרים ישראלים ואמרנו לו כל פעם שעולים ישראלים תשים להם הם ישמחו... בכל מקרה שאתה בארץ זרה ופתאום אתה שומע פתאום נמוזיקה ישראלית זה כיף

rppg206

New member
קיצררררר תסכם שווה לצאת לשםםםם

או שנטוס לתיאלנד שיהיה כסף עוד כמה שנים חח

SSSRRR

New member
לטוס??

אחי הייתי בתאילנד פעמיים ושם באמת מדהים אבל בנאפה זה פחות נופים ויותר מסיבות וברמה גבוהה של בארים ומועדונים. בקיצור אם לא הייתי צריך לחזור לאשה והילד הייתי נשאר שם שבוע . ואם אני יקבל עוד פס מהאשה אני יטוס עוד פעם הקיץ הזה (חלום רטוב )

למעלה