חברים חזרתי- עכשיו אני כאן

חברים חזרתי- עכשיו אני כאן../images/Emo24.gif

כמה זמן לא הייתי כאן? קצת יותר משבוע בערך- עכשיו חזרתי כי אני תמיד אהייה כאן - כי אני אוהבת אז שיהיה לכולכם חג שמח אוהבת כמו תמיד ויותר מתמיד. >>>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אלין

אלין../images/Emo70.gif

אפשר להבין למה את לא מחוברת למיסנג´ר כנסי חייבת לדבר איתך... עדיין אוהבת איך אפשר שלא... מאיה ששיכת רק ללך(טוב נו ולעוד כמה...)
מאיה שעם קצת יותר מידי מצב רוח עכשיו

מאיה שלי- אני כותבת ומנקה את ../images/Emo26.gif

החדר שלי - לכן המסינג´ר במצב של " לא נימצאת" אני לא יכולה כל כך לנקות כשכהל האחיינים שלי כאן והקטנים משגעים אותי אוף זה שימח ילדים -אבל הם יכולים להוציא אותי מדעתי איזה מתוקים - נשמות אחד אחד, נדבר יותר מאוחר מאיה- אחריי שאני יתקלח ויאכל וכל זה. מקווה ש- הכל בסדר איתך- את יודעת למה אני מיתכוונת!!!! אה??????.. ביי וחג שמח מאמי שלי <<<<<<<< ילדת החופים>>>>>>>> אלין

אלינוש כנסי

מאמי מתי תהיא רק איתי יש לי שיחה ממש רצינית איתךךךךךךךךךךךךך חייבת לדבר איתך... מחכה לתשובה... מאיה שלך ורק שלך....

אלינוש כנסי

מאמי מתי תהיא רק איתי יש לי שיחה ממש רצינית איתךךךךךךךךךךךךך חייבת לדבר איתך... מחכה לתשובה... מאיה שלך ורק שלך....

שחור

New member
אני יכול לומר לך בכנות שהתגעגתי

ברוכה השבה איך את מרגישה ואיך עבר עליך החג

שחור- נשמה עכשיו הכל בסדר ../images/Emo140.gif

עברתי כמה ימים קשים לא הכי שליטה - העיקר שה כל טוב ואני כאן זה מה שחשוב, בקיצור מה שלומך אתה? גם אני היתגעגעתי אלייך- לכולכם איך אפשר שלא??? בקיצור אני כותבת לך ומנקה את החדר לסירוגין. אז שיהיה לנו חג שמח בלי בלאגן ורק שקט- אמן! אהבת <<<<<< ילדת החופים.>>>>>>>> אלין

מאיה זה שיחה של שעה ארוכה נשמה

זה קשור ל"בעיה" אני ידבר איתך במסינג´ר והיסביר לך הכל היום- אני עכשיו חייבת לחזור לאכול ולא לוותר לעצמי חייבת מוכרחה לאכול מאיה -אני רוצה לחיות זוכרת מה ש=שדיברנו נכון נשמה? אז אני יאכל ו ידבר איתך אחר כך מאמי אני כבר יקרא לך במסינג´ר ביי נשמה אולי תאכלי גם כן את משהו לא חייב מלא רק לאכול משהו שיכנס לגוף מזון! אוהבת אותך נשמה שלי <<<<<<< ילדת החופים<><<<<<<< אלין.

אין בעיה מאיוש- מעכשיו חצי שעה../images/Emo140.gif

זזתי למיקלחת וכשאני יוצאת אז אני קוראת לך במסינג´ר חלק האחינים שלי כבר הלכו לישון יהיה יותר שקט סוף סוף! ביי מאמי שלי ! >>>>>>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אלין.

אלין נשמה שלי יש לך10 דקות

להגיע למסינג´ר אני מחכה לך אהובתי יאלה נו בואי מהר חייבת שיחה רצינית איתךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את באה??. אוהבת אותך ורק אותךךךךךךךךךךך מאיוש שלך

משה מאמי- היתי פה ושם עכשיו אני ../images/Emo3.gif

כאן רק כאן אני עכשיו- הייתי קצת עסוקה בעצמי אז מי טערת על הכעס שלי כליפיכם יום אחריי ליל הסדר אי סתם הסתבכתי עם עצמי יותר מדיי אני מקווה שאתה מבין וסולח לא כועס עליי אה נשמה???.. שיהיה באמת חג שמח הפעם אוהבת כמו תמיד !!!!!!! ><<<<<< ילדת החופים>>>>>> א ל י ן .

שחורררררררררררררר- אמן אמן../images/Emo13.gif

יאלה- איזה חמוד עם ה"אמן" שלך!!!! באמת אמן. אוהבת נשמה כמו תמיד >>>>>> ילדת החופים<>>>>>>>>> אלין.

למעלה