חברים ,ידידים ,צר לי אך ,כרטיס המסך

thankful

New member
חברים ,ידידים ,צר לי אך ,כרטיס המסך

שהחלפתי (ל - PowerColor RADEON 9600PRO , 256MB) לא עזר ... (למרות שלפי אתר ATI הוא "רק" עובר את המינימום מבחינת מוכנות לויסטה) , והויסטה RC1 נתקעת בדיוק באותו שלב של ההתקנה ... (ב - COLLECTING INFORMATION) . בפתרון בעיות , טוב לעיתים לדעת "מה זה לא" - כלומר כרטיס המסך זה לא מה שמפריע לויסטה להתקין את עצמה . אם כן , אני אכן חושש שעלי להוריד מחדש את ה - 2.52GB (או 2.64GB) של ה - 32 ביט של RC1 , ולצרוב מחדש ... (אל תשכחו שאני מקבל גם הודעת שגיאה אם אני מנסה להתקין את ה - VISTA RC1 מתוך WIN XP .) אני הורדתי אותו (את קובץ ה - 2.52GB) עם StreamBox VCR Suite 1.0 beta 31 (מישהו שמע ?) , כמנהל הורדה (כי אם אני מוריד ישירות מה - INTERNET EXPLORER ויש נתק בתקשורת (כמו שקורה לי לאחרונה לעיתים רבות) , צריך להתחיל הכל מהתחלה) . יש מנהל הורדה מומלץ להורדת הקובץ הענקי הזה (2.52GB) ? על מה אתם ממליצים ? (כך שאוכל לעשות RESUME , המשך הורדה במקרה ויש נתק בתקשורת .) אחרי החלפת כרטיס המסך , ולאחר שאני מבין שצריך להוריד את כל הקובץ מחדש , אוכל להשתמש בחתימה של dors (שמשתתף בפורום הנוכחי) , ולומר : "וואי וואי וואי !" . בתודה , ליאור .

thankful

New member
אגב ,באותה הזדמנות הרחבתי זכרון RAM

ל - 1GB (מ - 512MB) , אך גם זה לא עזר ...

thankful

New member
וגם זו לא נראית בעיית מקום פנוי ...

בכונן C יש לי כ - 28GB מקום פנוי ובכונן D יש לי 38GB מקום פנוי .

uriler

New member
אני ממליץ בחום על xi net transport 2

מנהל ההורדות הטוב ביותר שעבדתי איתו (וניסיתי הרבה)

thankful

New member
אני מנסה עכשיו עם ה - AKAMI

(או משהו כזה) מהאתר של MS . מי יודע , אולי הפעם ... ליאור .

כמו שאמרתי כבר פעמיים:

במידה וכבר מותקנת אצלך איזשהי בטא של ויסטה, אל תוריד ותתקין דרכה, אלא דרך XP או לינוקס... או כל מערכת אחרת למעט הנ"ל

thankful

New member
וכמו שאמרתי כבר שלוש פעמים ...

לא מותקנת לי איזושהי בטא של ויסטה
אגב , מי זה ה "מישהו" לרוץ איתו ? האם זה אתה ? אתה אוהב לרוץ ? (זה כבר נושא למסרים פרטיים ...) ליאור .

thankful

New member
ברכות ! VISTA RC1 הותקנה בהצלחה ...

אז כן , הורדתי מחדש וצרבתי מחדש , וזה הצליח . התרשמתי קצת (קצת ?) מהחלונות (כותרות החלונות) השקופים-למחצה (כך שניתן לראות את תוכן החלון שמתחת) , וגם את ה - AERO (זה האפקט של החלונות הפרושים אחד ליד השני , "פרופיל" של החלונות - מבט מפרופיל - נכון ?) . גם DRIVER כרטיס המסך שלי שם יותר חדיש (מן הסתם) , וזה נראה לא רע ... MS השקיעו שם המון בנושא הגרפיקה , זה בטוח ... ליאור .

למעלה