חברים יוצאים בלעדי...

גיאcho

New member
חברים יוצאים בלעדי...

אני לא יודע שני החברים הטובים שלי השיגו חברות לפני תחילת החופש. הם כל הזמן מבלים איתן אני בקושי מדבר איתם. והם נפגשים עם הח'ברה של הבנות והם הזמינו עוד ידיד משותף שלנו למסיבות, יציאות וכו'. ואותי הם לא מזמינים. גיליתי את זה כי לאחת מהן היה בלוג והיא פרסמה שם תמונות וזה. החלטתי לקחת יוזמה להכיר את האנשים האלה ,הזמנתי אותם אלי הייתה אחלה מסיבה,הכרתי את רובם. עם הבנות אין לי הרבה על מה לדבר,חלק נחמדות ,דיבור קטן פה ושם וחלק סגורות(בישניות) יותר ממני. במקרה שמעתי שהם צפו בגמר של כוכב נולד ביחד(לא הזמינו אותי,וגם באותו לילה הייתי בחתונה והם לא ידעו על זה שאני לא פנוי), זה קצת מציק לי. חבר שלי שאני חושב שהוא מארגן יותר את המפגשים יודע שאני לא נגיש לצאת בימי שישי בערב. אני לא רוצה לאבד את חברים שלי. מה אני צריך לעשות עכשיו? אשמתי או אשמת החברים שלי?

גיאcho

New member
זה לא זה

אני לא ילד קטן,אני יודע שבכל אדם יש צביעות ושאסור לבטוח באנשים. אבל אני אף פעם לא יהיה מוכן לוותר על חברים שלי.

ירדנעע1

New member
מתוק אתה לא עוזר

אל תוותר על חברים שלך תברר על זה אולי אתה סתם מגזים ולוקח את זה יותר מדי קשה יכול להיות שהם פשוט עושים דאבל דייט כזה,וגם אם הן מזמיני אנשים אחרים ,יש הרבה הסברים לזה תדבר איתם

מבואסס

New member
אל תקראי לי מתוק בובה

תקראי לי קוקי אולי יותר טוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה