חברים, יצאתם מכלל שליטה!

ד ר ו ר 1

New member
חברים, יצאתם מכלל שליטה!

חברים יקרים, אני פונה לכולכם- תומכי גרמן, רשפי, אוריאלי, פלטי והשאר, יצאתם מכלל שליטה בפורום הזה. הפכתם אותו למזבלת מילים שפוגעת כל פעם במישהו אחר. אני מציע לכולכם, וכך גם אני אעשה, חשבו טוב טוב לפני שאתם כותבים. אל תתנו ללהרגשות הפנימיות שנוצרות בכם בזמן זה של הבחירות להפוך אתכם לאנשים שהם לא אתם, אנשים שמעליבים, פוגעים ומשפילים. מי ייתן והבחירות הללו בהרצליה יהיו סמל אמיתי ודוגמא לשאר הערים מבחינת הדו קיום בין המועמדים והפעילים. ניפגש ב- 28 באוקטובר, הבוחר יאמר את דברו, ואת התוצאות נצטרך לקבל שתהא שנה טובה לכולכם, ומועדים לשמחה!

בנזין 95

New member
אצל גרמן זה ככה גם לא בפורום

שמעת איך מדבר היועץ הפוליטי שלה? והיא ממשיכה להעסיק אותו. ולהביא אותו לישיבות מועצה. אז מה הפלא שכך מדברים בכל העיר?

ד ר ו ר 1

New member
על איזה יועץ אתה מדבר?

על איזה יועץ שלה אתה מדבר? על היועץ בעירייה מר שמואל לוי? או על הפירסומאי שלה מר יריב בן-אליעזר?

ד ר ו ר 1

New member
אני חולק על דעתך

בשלוש ישיבות מועצת העיר האחרונות לא נכח יועצה הפוליטי של גב' יעל גרמן.

בנזין 95

New member
כי בישיבה לפני זה הוא עבר כל גבול

אין לו רסן לבחור. פיקח
חריף
מבין את הדינמיקה של המדיה
מכיר את הדינמיקה של הפוליטיקה
- המון הרבה כשרונות לבחור הזה, גם מסע הבחירות הנוכחי של גרמן הוא מאד מאד מקצועי, הודות לכישוריו הרבים - אך בצה"ל לימדו אותנו לשמור טוהר הנשק - ואנו יודעים הרי שהחיים והמוות ביד הלשון. טוהר הנשק גובר על כל אלה, אסור להשתמש בכלים כאלה, ומי שמשתמש, מסתכן בכך שהנשק הזה, הבוטה הגס - ירבה צילו על חמתו, החושך שהוא משרה, ירבה על האור שמביאים כישוריו, אשר כאמור אינם מוטלים בספק. שלטון לנדאו היה שלטון בוטה וגס, כנ"ל גם שלטון גרמן - ואחרי 20 שנה כאלה, מגיע לנו שלטון אחר.

ד ר ו ר 1

New member
אני שוב חולק עליך

דבר ראשון, לא אני מוציא את המילים מפיו של יריב בן אליעזר, ולכן הוא האחראי היחיד לכך. מלבד זאת- כל פעיליה המתנדבים של יעל גרמן אינם משתמשים במילים בוטות מכל סוג שהן, ואת זאת אומר לך בודאות. דבר נוסף- אני משוכנע כי חמש שנים אינן מספיקות לראש עיר לעשות את השינויים שברצונו לבצע. אני בטוח שעם עוד הזדמנות, היא בהחלט תשנה ותעשה יותר. (למרות שהיא כבר עשתה הרבה הרבה הרבה הרבה למען הרצליה) אם אתה מטיל איזה שהו ספק בהישגיה של גברת יעל גרמן הנך מוזמן לשמוע מפיה על חוג בית, או לפנות אליה במסר אישי דרך אתר האינטרנט שלה.

בנזין 95

New member
אתה יריב הגון

אתה שומר על טוהר הנשק, וגם לא מחרטט. אתה עושה מאמצים, להשתמש בכלי הסברה ולא בתעמולה, בתפארת הסחורה שלך - מבלי לרדת על הסחורה של היריב, אתה מנצל היטב את יתרון הביתיות - הקבוצה שלך היא אלופת הליגה הקודמת. אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה הפשוטה שהמאמן שלכם כסחן. כשמשהו לא מוצא חן בעיניו הוא פורץ למגרש ומכה (בפיו) גם את השחקנים וגם את השופט, יש שלבים שבעלי הקבוצה שמחים, כי לדעתם זה מקדם את האינטרסים שלהם, וכאשר הם מבינים שזה עובר כל גבול, (אם הם בכלל מבינים זאת), הם כבר EDICTED - אין להם כבר כל אלטרנטיבה אחרת. מי אתה חושב יצר את רישפי? איך היא חזרה מ OUT OF NOWARE למרכז תודעת הציבור (וגם זה לא יעזור לה) - היתה זו פגישה עיוורת עם היועץ הפוליטי, שגררה תלונה למשטרה, ואחרי כן ישיבה בה ליחשש פלד לאוזנה של גרמן על יריות - אקדחים - ורשפי - ליחשוש שגרם גם הוא תלונה במשטרה, הרבה פירסום והופה נוצרה עוד מועמדת חסרת סיכוי אשר תיקח קולות מגרמן ורק מגרמן - ובניגוד לשאר המתמודדים אין סיכוי שהשתיים האלה תשתפנה פעולה - הפער ביניהן עמוק, ויסודי. תחשוב על זה, ותחשוב על הנזק המצטבר של מאמן כסחן, אשר הקבוצה רואה אותו מהמגרש, הציבור רואה אותו מהטריבונות, וכולם מסיקים כי כך צריך לנהוג, כי אם לא כך נוהגים, ההנהלה היתה ודאי מעיפה אותו לליגה השניה.

ד ר ו ר 1

New member
הבהרה למ שלא הבין או לא ידע...

מר יבין בן אליעזר אינו 'המאמן' של מטה יעל גרמן, הוא הפרסומאי, כל מה שמר בן אליעזר אמר אינו קשור לא באופן ישיר ולא באופן עקיף למתנדבי מטה יעל גרמן.

בנזין 95

New member
הקול קול יעקב, והידיים ידי עשיו

אל תיתן לחיוך הירקרק להטעות אותך. העיר מנוהלת בפועל ע"י צמד פרסומאים, המשחקים היטב את תפקיד החוקר הטוב והחוקר הרע והמתואמים היטב ביניהם. ומאחר שאתה נראה אדם הגון וישר, אתה כנראה גם מאד מאד תמים.

למעלה