חברים יקרים.. אני חורזת מתחילה

חברים יקרים.. אני חורזת מתחילה

ואני מחפשת דגמים של שרשראות שיתאימו לכלה (אני מתחתנת האפריל ורוצה לעשות את השרשרת בעצמי..) חשבתי על עבודה עם קריסטלים.. למישהי יש רעיון/ קשור/תמונה שיכולים לעזור לי? אשמח לכל רעיון תודה

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

שלום לך חורזת מתחילה
בדרך כלל המתחיל במצווה אומרים לו גמור אבל כאן אין מצב לגמור - כאן מי שמתחיל נתקע וממשיך
היתה לנו כאן סדנה וירטואלית שהראתה איך לעשות שרשרת לכלה... אני מצרפת לך את הקישור.בכל אופן.. אני אחפש לך מספר אתרים שיעזרו לך

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

טליה צירפה לך קישור לסדנא שהיתה שבוע שעבר בנושא.

מקסימה!!! ואני חייבת להגיד

שהסדנאות הוירטואליות זה רעיון מקסים ונפלא!!!! ישנן שרשראות שעשויות מחוט דייג וקריסטלים (בדר"כ) והן נקראות שרשראות קשירה (קושרים את החוט ובין הקשרים משבצים אבנים..) הא הועברה סדנא כזאת בעבר? תודה רבה על העזרה!

קול דודי הנה זה בא../images/Emo65.gif

אמ...במה נתחיל??? בברכות להצטרפות או לחתונה שבקרוב??? לא משנה מה העיקר שזה יבוא מבפנים אז שיהיה לך המון המון מזל טוב לחתונה (מי יודע אולי היא אפילו תזמין אותנו
) אהבתי את הרעיון לעצב לעצמך משהו וכמובן ברוכה הבאה לפורום שלנו פה תמצאי הכל

המון המון תודה!!! אני מאוד שמחה

להצטרף לפורום הזה!!! אני רואה שבאמת אפשר למצוא פה הכל!!! אז ככה: אני מנסה למצוא דוגמא של שרשרת עם אבני קריסטל שתהיה עדינה אך נוצצת... רציתי לעשות שרשרת קשירה (ככה קוראים לזה?), הבנתי שזה די פשוט, אבל אני ממש לא מצליחה!! מישהו יכול לעזור לי? או לתת לי רעיונות לשרשרת אחרת?

wildspirit

New member
שרשרת קשירות

בעיקרון את מכינה את השרשרת בעזרת חוט דיג כאשר את משחילה חרוז על החוט ולפני החרוז ואחרי החרוז את עושה קשר על החוט כך החרוז לא יזוז לך וישלך שרשרת קשירות.

למעלה