חברים יקרים אני עומדת בפני סוגיה שמערערת אותי

• פותח הנושא joz7
  • פורסם בתאריך

joz7

New member
חברים יקרים אני עומדת בפני סוגיה שמערערת אותי

שאלת הפושאפס חוזרת ועולה פעם אחר פעם ואני רוצה להבין את העניין. לפני חודש וחצי לערך, האלתי את השאלה האם מותר לעשות פושאפס והאם הוא פוגע. חברים רבים ענו לשאלתי ומכל הכתוב הבנתי שהפושאפס פאסה ומזיק. ולשאלתי :איך ייתכן שבביה"ס למאמנים מלמדים אותך לדווש בישיבה ולא לבצע תרגילי פושאפס ובמכללת וינגייט ביה"ס להשתלמויות מלמדים פושאפס ורוב השיעור מתבצע בעמידה????
מקווה שלמישהו יש את התשובה שלא תערער אותי שוב

פיי שעה כתבתי פה תשובה

שלא באה לאוויר העולם בגלל הודעת שגיאה. אז אני אקצר לך - אם תמצאי לי סיבה טובה למה לעשות כאלו דברים, יש על מה לדבר. אבל באמת שאין בכך כל תועלת(גם אם נניח שזה לא יגרום לשום נזק משמעותי). מעבר לכך שזה קצת מגחך את הרכיבה (בעיני לפחות) קיצור ג'וז יקרה אל תהיי מעורערת, פשוט שכחי שראית אי פעם אנשים עושים מעשים מגונים שכאלו :)

k r a u s

New member
היי------שוב.

זה באמת נשמע מאוד מוזר שבמכללות של וינגייט מעבירים את רוב האימון בעמידה ומבצעים פושאופס....לדעתי את השאלה הזו צריך להעביר ישירות לוינגייט---לא נשמע לי בכלל. אין מה להתערער שוב בענין....אל תבצעי את התנועות האלה מכל הסיבות שנאמרו כרגע וגם בהודעה המקורית שלך מלפני חודש פלוס. בהצלחה צחי קראוס (פייסבוק) מדריך ספינינג

מגן רן

New member
רק לחדד

בוינגייט יש שני מוסדות: ביה"ס למאמנים ומדריכים (למען גילוי נאות- אני מרכז שם את הקורסים) ומכללת זינמן לחינוך גופני שמקום מושבם בוינגייט ובאמצעות מחלקת ההשתלמויות שלהם מקיימים גם הם קורסים בנושאים שונים. מסיבות ברורות אין אני יכול לחוות דיעה רק יכול לומר לך כך: קראי את השרשור הקודם ועזבי אותך מתרגילי קרקס שלא מתאימים לאימון רכיבה. זו דעתי.

אני רוצה לראות פוש אפ בעליה על אופניים

עם כל הכבוד ויש לי המון כבוד כלפי מכון ווינגייט ביליתי שם כמה שנים טובות ומהנות בזכות השמיים ובזכותם אני נמצא היכן שאני היום אני מדבר על אותם מדריכים שמלמדים פוש אפים למינהם על אופניים בסטודיו חברה תתעוררו אנחנו עוד מעט בשנת 2011 מה לכל הרוחות עובר עליכם? מה פוש אפ על אופניים אולי תחשבו על זומבה על אופניים,יוגה על אופניים,רכיבת סוסים על אופניים,וכדורגל על אופניים מה זה השטויות האלה פוש אפ?רוצה לפתח את החזה תעשו לחיצת חזה ,פרפר,לחיצת חזה בשיפוע חיובי או שלילי על ספסל עם מוט על משקולת יד עזבו את האופניים בשקט זה אחד ההמצאות האדירות שהומצא על ידי אדם תלמדו את האנשים אך להשתמש באופניים בהרמוניה ,להשתמש בו כמו שהוגדר השימוש בו בלי קרקס על אופניים החברה מהפוש אפים מגיעים אצלנו למועדון עם אגו ומעבירים ביקורת על מדריכים שלא עושים פוש אפ בשיעורים שלהם אני מזמין אותם אלי או לאחת\ד המדריכים לשיעור ואנחנו מפרקים אותם אחרי 20 דקות שיעור איכותי בלי קרקס הבחור מתחמצן וחלק מבינים את הטעות וחלק יותר לא באים לשיעור כי הם מבינים אצלנו הקרקס הוא מחוץ לתחום הקרקס מגיע אצלנו לעיר בפסח והוא רחוק מאוד מהמועדון אצלי עם מגיע אחד\ת מהפוש אפים פעם ב200 שנה ,אני משתתף איתם פעולה שעושים פוש אני עושה גם פוש אפ אבל בצורה מצחיקה מאוד ככה שהם מבינים שמשהו לא בסדר
ככה מעביר להם את המסר ויזואלית ויורד מהאופניים ומסביר גם בצורה מילולית בקרוב רכיבה ארוכה מאוד בדרך בעליות של מצפה רמון אני אתן לנוף היפה חמישם פוש אפים על אופניים עם ההרים יתנו משוב חיובי אולי אני אאמץ את הפוש אפים בשיעור שלי עכשיו אני הולך להתכונן ליום הגדול של מחר מחר יום גדול מאוד הללויה

למעלה